Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i g... wyszło ze sterylki, weci zachwycenie nie sa moim odwoływaniem, a ja mam nerwicę.
Pałek tuz przed moim wyjsciem z Gab dostał dusznosci, następną godzinę spędziłam u weta, zestrachana jak nie wiem.... :-( Na razie sytuacja w miarę opanowana, za 2 tygodnie mamy wizyte u dr Pasławskiej.

Posted

[quote name='ulvhedinn']No i g... wyszło ze sterylki, weci zachwycenie nie sa moim odwoływaniem, a ja mam nerwicę.
Pałek tuz przed moim wyjsciem z Gab dostał dusznosci, następną godzinę spędziłam u weta, zestrachana jak nie wiem.... :-( Na razie sytuacja w miarę opanowana, za 2 tygodnie mamy wizyte u dr Pasławskiej.[/quote]
A czemu aż za 2 tygodnie ?

Posted

SKUPIAM SIE NA GAPIE, BO LICZĘ ULV ZE WEZNIESZ BEZA NA PLATYNY TYMCZAS JAK GAPCIE ZNAJDZIE DOMEK, BO DLA TAMTEJ SUNI BRAK MOZLIWOSCI.
NO NIC DZIS GAPA NA
GUMTREE WARSZAWA I KRAKOW
centrumofert.pl - tym razem malopolska
interpress
mojalista.net
najpewniej.pl
adopcjapsa.pl

Posted

[quote name='Korenia']Gośka - "pilniejsza" adopcja od Gapy to Majka, która już piekielnie długo czeka na nowy dom, a megamocno go potrzebuje :( :shake:
To rób ogłoszenia Korenia!!! Co Goskę podpuszczasz?!:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja ogłoszeń nie robie, bo nie mam gdzie, nie znam stron. Gośka się tym zajmuje więc jej podsyłam. Napisałam tekst do ogłoszeń, wiec jeżeli ktoś zna stonki to może kopiować, to bardzo ułatwia sprawę.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No własnie mam pewne watpliwości. Niby nie jest to tak, że całkiem do kitu, ale :roll: Pogadam jeszcze z panią i zdecyduję..... może ja jestem prrzewrażliwiona?

Chyba nie bardziej jak ja . Własnie powiedziałam , ze nie wydam szczeniaka na podróż autobusem na drugi koniec miasta bo zmarznie . Pani ma skołowac auto :roll: