Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaba chuda, ale czy aż tak brudna? Całkiem nieźle wygląda jak na psa żyjącego na ulicy przez prawie dwa miesiące... Za to wszystkie koty we Wro nie miały co jeść, bo Gaba je przeganiała i kradła jedzenie... Nie wiadomo gdzie została znaleziona, trzeba będzie spytać pana, który ją złapał.

Psychicznie zobojętniała, apatyczna, zmęczona, wszystko jej jedno - takie odniosłam wrażenie. Może raz machnęła ogonem jak wchodziła do swojej bramy po powrocie ze spaceru...

Poza tym dziś jadła już 4 razy! Więc każda ilość dobrej karmy dla Ulv się przyda!!!!

Bo Gaba taka koścista:

Zbieg:

Dostojny z niej owczarek, ale straszliwie zmęczony życiem :( Idzie wolno, kuleje, wlecze noga za nogą, wygląda na bardzo starą...

I to zobojętnienie... Zwraca uwagę tylko na jedzenie i czasem koty...

Posted

Jak się cieszę!!! :multi::multi::multi:
Od początku zaginięcia Gaby cichutko trzymałam kciuki!
Ucałujcie ją w tą chudą mordkę ode mnie! Niech wraca do formy!

Posted

Przepraszam ,że dopiero teraz zmieniłąm tytuł , ale zapomniałam , że to ja zakładałam Gabie wątek :evil_lol:

Na pewno przydalaby sie jakaś wysoce odżywcza karma dla Gabuchy

magda mówiła mi , że ma kilka odmrożeń , no ale co się dziwić , przetrwala 20 stopniowe mrozy i tak silna z niej Dziewucha :lol:

Posted

Derektorka dzwoniła do Magdy, jak kierowca interwencyjny dał jej znać, że chyba wiezie Gabę. Była tylko tyle czasu ile potrzeba było Ulv na dojechanie do schorniska.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To wkleję zdj Gaby z nowego domu ;)

Gaba sprawuje się bardzo dobrze, uwielbia 2 letniego chłopca - kompana zabaw a także psich towarzyszy :eviltong:

Posted

...i dalej wygląda, jak wiór!:diabloti:

Wiem, wiem- ulv mi mówiła, że przytyła 10 kg, tylko nie dopytałam, czy mówi o sobie, czy o Gabie:evil_lol::eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Nieeee.... to nie było 10 kg, tyko 18... i to Gapcia przytyła :eviltong:
Może po niej tego nie widać ale kiedy wróciła, to był przecinek :-( świadczy o tym choćby fakt, że ją lekko podnosiłam na stół :shake:

P.S. Pierwsze zdjecie jest bosskie- taka mina.... no... Gapciowa :evil_lol: