viverna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 plakat do weryfikacji ULV http://file4u.pl/download/1256476/ZAGIN___OWCZAREK_NIEMIECKI.doc Quote
BIANKA1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Prawdopodobnie Gaba nie żyje . ULV prosi wszystkich , którzy mogą pomóc w szukaniu Gaby o zadzwonienie do niej i pomoc w poszukiwaniach martwej , lub żywej . Wczoraj pies podobny go Gaby wpadł do Odry w okolicach Wyspy Słodowej ,została wyłowiona i uciekła . [SIZE=3]więcej nie pamiętam , bo lezę z wysoką gorączką :roll: Proszę , poprzeklejajcie to na inne wrocławskie wątki . Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Boże, biedna sunia taki mróz i wpaśc do Odry:shake:. Może jakiś dobry czlowiek ją zabrał do lecznicy, domu, nie wiem:-( Quote
feeria Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Info z dyskusyjnej grupy wrocławskiej: Gaba - dokładnie ona- w niedziele ok. 20 byla na pl. Dominikanskim, wczoraj o godz. 16 na ul. Wierzbowej. Quote
Poker Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wierzbowa jest obok Dominikańskiego. może ona kręci się w tym rejonie? Niech to licho porwie :angryy: Quote
viverna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 szukałyśmy, pytałyśmy ludzi i nic... widzieli owczarka wczoraj na wyspie słodowej...a po drodze była noc -22 stopnie :( proszę o wydrukowanie i skserowanie ulotek i rozdawanie komu się da plakaty też ulotki http://file4u.pl/download/1256484/ZAGIN___OWCZAREK_NIEMIECK1_ulotki.doc plakat http://file4u.pl/download/1256476/ZAGIN___OWCZAREK_NIEMIECKI.doc powyższe linki należy skopiować do przeglądarki, bo inaczej się nie otworzą instrukcja obsługi dla takich jak ulv: kliknij "dalej", poczekaj 30 sekund, potem wpisz w puste pole takie obrazkowe literki (trzeba uwzględniać duże i małe litery) i kliknij pobierz, i tak właśnie otwiera się okienko do pobrania pliku ;) Quote
feeria Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A moze zrobimy jakies zebranie cala grupa w miescie i poszukamy? Moze przyniesie jakis efekt jak bedzie cala banda krzyczec za psem w miescie? Quote
Poker Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jestem za :cool3: może lepiej wieczorem kiedy mniej ludzi chodzi i mniej jest samochodów. może ona się boi i chowa. Quote
viverna Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 no skrzyknąć ludzi z ulotkami i rozdawać, gdzie się da... tylko poprawcie literówkę w słowie "nieagresywny" (brakuje a):oops: sorki Quote
irysek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja jutro mimo choroby wydrukuje pare plakatow i rozwiesze. dominikanski, wyspa slodowa to moje rejony (ja drobnera). poprzyklejam tu plakaty. moze komus sie rzuci w oczy. widzialam ogloszenie, ze zaginal pies wygladajacy jak jenot (ogloszenie wisialo na rogu łokietka i drobnera). ale o chyba jeszcze inna bida. Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Łaziłam aż do teraz, Gabi nie ma :placz: Za to mam kaczkę. Ogólnie jestem załamana...... Quote
irysek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a ja juz przygotowalam plakat, wersja gotowa do druku. jutro lece drukuje i rozwieszam. Quote
mysza 1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ulvhedinn napisał(a):Łaziłam aż do teraz, Gabi nie ma :placz: Za to mam kaczkę. Ogólnie jestem załamana...... Może jeszcze się znajdzie- to śliczna sunia, może jakiś dobry człowiek ją wziął. Mam taką nadzieję. Quote
viverna Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Apeluję o pomoc! Kto może niech roześle na nk tą wiadomość co w plakacie: Kto może, niech wydrukuje, pokseruje plakaty i ulotki!!! "4 STYCZNIA około godziny 18:00 W CENTRUM WROCŁAWIA (OKOLICE PIŁSUDSKIEGO, ZIELIŃSKIEGO) ZAGINĘŁA DUŻA SUCZKA (owczarek niemiecki krótkowłosy, podpalany, z czarnym pyskiem). MIAŁA NA SOBIE SKÓRZANĄ OBROŻĘ I ZAWINIĘTĄ NA SZYI ZIELONĄ CHUSTĘ Z NAPISEM „SZUKAM DOMU”. SUNIA KULEJE NA PRZEDNIĄ LEWĄ ŁAPĘ. Suczka wabi się Gaba. Jest łagodnym, nieagresywnym, trochę nieufnym psem. Wiele już złego w życiu przeszła, została wzięta ze schroniska, wysterylizowana i czekała na adopcję. JEŻELI WIESZ COKOLWIEK NA TEMAT ZAGINIONEJ, DAJ ZNAĆ!!! BARDZO SIĘ MARTWIMY, ZALEŻY NAM NA JEJ SZCZĘŚCIU! Dla znalazcy wysoka nagroda!!! KONTAKT: 609 325 217" Quote
viverna Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Gaba przeżyła tą najzimniejszą noc, wczoraj około 12 nie dała się złapać panu z pogotowia schroniskowego tak więc ulotki i plakaty kserujcie roklejajcie, rozdawajcie, gdziekolwiek mieszkacie we Wro!!! (będę tak klikać powtarzając się do znudzenia :evil_lol: ) Quote
kikou Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jezu....... Gabniu daj sie złapać...... rozrywa mnie jak to czytam ale nie mogłam dzisiaj pojechać do Wroclawia........ Quote
Poker Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a gdzie była widziana przez tego pana? Słuchajcie,umówmy sie naprawdę całą watahą i poprzeczesujmy metodycznie kawałek po kawałku rejony miasta gdzie była widywana. Trzeba wziąć plan miasta i podzielić na rewiry, bo inaczej będziemy się kręcić w kółko.Każdy musi dostać w rękę ulotki ze zdjęciem Gaby i wziąć do kieszeni smaczki. Napiszcie kiedy kto może iść na poszukiwania.Przecież jest nas trochę we Wrocławiu. Quote
Tarzanka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja mogę isc chocby juz ( jestem zmotoryzowana ) widzialam dzis rano jakiegos ONka przy trasie na Psary nie wiem czy to ona czy nie, nie miałam jak sprawdzic. Quote
feeria Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Od poniedzialku nosze smaczki w kieszeni kurtki. Dzisiaj zapytalam babke z ONka czy to jej pies, bo byla podobna do Gaby. Pytalam kilku psiarzy w miescie- scisle centrum kolo rynku- nikt jej nie widzial wiec pewnie nie pojawia sie miedzy Rynkiem a Kazimierza. Dajcie znac jak postanowicie sie zorganizowac do wspolnego przeczesywania miasta. Quote
viverna Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ulv codziennie szuka, ale wczoraj było nas 4 sztuki, dziś też chyba tylko kilka osób... zadzwońcie może do niej, zgrajmy się wszyscy razem... na jeden dzień i skserujmy na zapas tych ulotek, by nie zabrakło Quote
Tarzanka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Im szybciej tym lepiej, bo juz dlugo blaka sie sama po wroclawiu. Quote
Tarzanka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nie jestem pewna czy to ona, ale nigdzie własciciela nie bylo widac. Ten owczarek ktorego widzialam na 99% nie mial zadnej obrozy - mogla zgubic, wiem ze skrecil w dzialki, jechałam chwile pozniej tamtedy dwa razy ale psa nie widzialam, moze znalazł jakies miejsce do spania albo to pies z dzialek. Nie wiem, gdybym miala jakies towarzystwo to pojechałabym jej tam poszukac(noca mniejszy ruch,mniej strachu dla psa) ale sama nie pojde w dzialki, bo rozne typy zima chowaja sie po altankach. Postaram sie na jutro jakies plakaty druknac jak sie da. Quote
Recommended Posts