Reksiu21 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No to ja rowiniez czekam na fotki....:sg168: Quote
makulka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mój aparat zastrajkował i na razie nici z bazarku:-( ale jak tylko wróci z naprawy coś wystawimy. Quote
ulvhedinn Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nie wstawię jak Aga nie kupi kabelka.... :shake: Quote
Reksiu21 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 w takim razie dalej czekamy....:siara: Quote
Koperek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ulv przecież fotki najważniejsze!!! POBUDKA! :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Kabelka niet.... spróbuję popołudniem z przełaczaniem tego który jest ;) Quote
ulvhedinn Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 g.... nie komp :angryy: No nic, w końcu wygram z ustrojstwem... na razie najnowsze info- łapka Gapci wygląda, zgodnie z przypuszczeniem na zadawniony uraz, niestety są zwyrodnienia w stawie i zaniki mięśni :-( Jeszcze trzeba będzie zrobić rtg w jakimśtam ustawieniu- umówione na piątek. Do tego Gab zaziębiła sobie pęcherz- sika jak fontanna!!! Schody odpotapiałam już dwa razy.... :mad: A tak ogólnie jest świetnym, kochanym, nienachalnym psem, z resztą stada sie godzi, z Krą podbierają sobie posłania, albo leżą tzw. pokotem- i trza skakać przez "wilki" ;) Jest łagodna, daje sobie robić wszystko, nawet wypychanie ciwekawskiego dzioba z łazienki (dosłownie wzięłam z dziób i wypchnęłam), nie spowodowało buntu ;) Pierzy się hmm... owczarkowato- całym podszerstkiem, co niestety skutkuje lekkim sajgonem. Czesanie daje efekt w postaci rekalmówek sierści i... dalszego pierzenia :evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No to jestm juz naprawde ciekawa jak ona wyglada...:cool3::p Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Skąd jak to znam, pełno siersci wkolo. Szczerze to nie byłam swiadoma, ze to tak własniej owczarki mają, ze tyle sierci gubią. ALe nic to tak moja najkochansza rasa :loveu:. Tez na foto czekam Quote
Mruczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jeśli to Gapa jechała tramwajem "17" w poniedziałek w towarzystwie jasnorudego szczeniaczka zawiniętego w kocyk, to ja ja widziałam !!! Jest bardzo duża, ciemnowłosa i grzeczna jak anioł. Za to jej opiekunka wyglądała na ostrą :evil_lol:- z miejsca objechała starsza panią, której nie podobał się zapach psicy (wyczuwalny). Pod taką opieką Gapcia nie musi sie niczego bać ( chciałam napisać - włos jej z grzbietu nie spadnie, ale w tym wypadku to byłoby niefortunne określenie)! Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tak, tak to my :oops: a ta "ostra" łosoba to ja.... :oops: no fakt, młoda troche pachniała, ale czy ja np. napadam na wszystkich starszych ludzi, którzy mówiac brzydko- smierdzą? a ta pani była wyjątkowo antypatyczna i widać było, ze nie lubi psów, a zapach jest jedynie pretekstem... Mruczka ten przelew to od Ciebie? Quote
Mruczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tak, fajnie, że doszedł. A ten maluszek to domyślam się, ten z chorymi łapkami ? Co z nim ? Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dziękuję!!!! :loveu: Tak, to ten a własciwie ta. RTG musiałysmy przerzucic na jutro... więc wtedy zobaczymy- a w pszyszłym tygodniu robimy pewnie konsultacje.... Quote
justynavege Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 czyli zdjęć nie będzie ? :placz: Magda jak nic musisz poderwać jakiegoś chłopa co się na kompach zna ;) Quote
gosikf & dogs Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Może byśmy się jakoś umówiły i zrobię jej zdjęcia, wgram i wstawię na wątek, bo zdjęcia ważna rzecz... Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A to zapraszam w moje zabałaganione progi.... ;) Gapulka jest coraz fajniejsza- na spacerach pilnuje sie bardzo starannie, a dzis na wołanie zareagowała tak entuzjastycznie, że udało jej się mnie posadzić na trawie :evil_lol: Tylko mam pytanie- czy wszystkie owczarki chrapią???? KrA chrapie, Dżeki chrapał, a Gapa wręcz trąbi podczas spania.... Quote
ulvhedinn Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No ładnie, nikt nawet do nas nie zajrzał.... :mad: Gapunia miała dziś dwa rentgeny. Nawet nie trzeba jej było znieczulać, dała sioę grzecznie ułożyć :loveu: Łapka po obadaniu okazał się w całkiem niezłym stanie- zwyrodnienia sa niewielkie i faktycznie pourazowe. Sam staw jest w porządku wszystko siedzi jak trzeba, powierzchnie gładkie :multi: Mamy dobrz karmić plus odżywianie preparatami na stawy i powinno byc dobrze :multi::multi::multi: Mruczka, kupiłam wysokojakościowy olej lniany dla Gabi jako odżywkę, paczuszkę jedzonka i pozwoliłam sobie kupić reszcie też preparaty lecznicze- maść dla kotów do oczu (tobrex), maść dla Kry (Solcoseryl) itd...:oops: Quote
vena&vivi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja zaglądam, przegladam storny, czekam na zdjęcie i nic:mad: Trzymam kciuki za sunie. Quote
Reksiu21 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja rowniez zagladam. I rowniez czekam, i czekam na zdjecia...:mad::razz: Quote
Koperek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 A ja już nawet nic nie piszę, bo po co mam się denerwować? :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No i jeszcze chcą bić, no!!!!! :shake: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nadal kuleje, ale chyba bardzo Gapci nie przeszkadza, bo tempo w jakim Gapcia lubi sie poruszac potrafi dać do wiwatu (szczególnie poranny bieg do trawnika :lol:) Niestety Gapunia jest jednak solidnie zaziębiona, dostaje antybiotyk, na razie kosztowało to 35 zł. Quote
Recommended Posts