ulvhedinn Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Korenia napisał(a):Aksy(gdzieś w 10tym pokoleniu jakiś owczar:P) zębów - tej po zębach daliby z 8-10, a ma nicałe 4 :evil_lol: . Bo KRa jest gupol i kocha kamycki :eviltong: A wogóle co ją porównywać do Gapci, jak Gapcia to ONek jak sie patrzy, a KrA zaledwie ma coś z owczara i to belgijskiego :evil_lol: przynajmniej jeśli chodzi o wygląd, bo charaktery obie mają modelowe :loveu: Quote
justynavege Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dziś rozmawiałam z ulv , pilnie potrzebne jest jedzenie dla Gapci , ulv ma jedzenia tylko na 2-3 dni :-( Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No. Dobrze nie jest :shake: A miało byc inaczej.... ale to dłuższa historia... W tej chwili sytauacja jest taka, że zadłużenie u weta przekroczyło 4000 zł i rośnie, jutro najdalej muszę zamówić karmę dla Gapci i dla kotów. Wypatrzyłam na allegro Purinę PP dla dużych ras, Gapa ją bardzo chętnie wcina, za 159 zł z pojemnikiem (a przydałby się bardzo przeciwko tym złodziejkom). Tyle że to trochę dużo... Z drugiej strony Gapcia musi jeść dobrze i sporo, bo chuda jest ciągle jak przecinek. A wogóle jestem denat. Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jesli chodzi o karme to ja kupujá purina pro plan na allegro u niego , http://allegro.pl/item448005286_purina_pro_plan_performance_15kg_pojemnik_kurier.html Ale ostatnio kupilam BELCANDO , tak naprawdé opłaca się się kupic w karkvet, bo tam jest az 25kg. Karma ma dobre opinie ( wysylka tez gratis) http://www.krakvet.pl/belcando-premium-25kg-p-6179.html .Jesli mozesz to zrob wátek na dlugi , tak zrobily dziewczyny z Krakowa i narazie uzbieraly ponad tysiąc złoty zawsze to coś. Kurcze kupilabym tą karme, ale w tej chwiele naprawde nie mogę, bo obiecałam pomoc psom z Kamienca , ale moze wspolnymi silam cos się da wymyślec. ktora by pomogla? Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Zrobiłam kidyś jak był mniejszy dług i sobie podbijałyśmy z Justyną az umarł... :shake: Właśnie tam purinkę chciałam kupić, problem sie zrobił, bo niestety ze strony jednej osoby skończyło sie na deklaracjach. Tzn kupie i tak, ale cholera, co dalej to nie wiem. Ostatnio wszystkie "moje" wątki leżą i kwiczą. Nikt się nie interesuje. :shake: O: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111839&highlight=d%C5%82ug Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 moze dlatego zeby byl mniejszy to nikogo nie ruszylo, moze sprobuj jeszcze raz i napisz ze na leczenie szczeniaka i Onka. moze na allegro cegielki sprobowac? A masz moze faktury od weta, jak bys zrobila foto to bardziej uwiarygodni dla wszystki z Polski a nie tylko dla tych co się interesują naszymi psami. Jak masz mozliwosc to założ taki wątek , zeby byly foto szczeniaka z lapka chora, onka i wlasnie fakturami, w pierwszym poscie tez rozliczaj ewentualne wplaty i pisz ile ciągle brakuje. Ja sie postaram pamiętac.Tylko najpierw na Olafka i karme dla kamienca cos moze uzbieram . Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Spróbuję... ...no i jak tylko Isadora sie wyrobi, to zrobi Allegro z kontem AFNu (własnie dlatego, że to wiarygodne)... Quote
BIANKA1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A ja mam na tymczasie wyjątkowo tłuste szczeniaki :-( Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Pięknie... :shake: ...ciotki, a chcecie zdjęcia Gapci, wesołej Gapci? Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Obłąkane wilki... Taka jestem piękna :loveu: Ciotka!!!! Zaraz cię złapię!!!! Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Naprawde cudna :) a co tym nasz za psiaka na wozku, tez cudnej urody Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Gośka, przecież to straszna KrAksa :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11034190 Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nie wiem dziewczyna jak wy dajecie radę naprawdę jestem pełno podziwu ile stworzen urtowalyscie i ta same cięzki przypadki . Oneczka cuda, a Kra to niesamowite jak sobie daje radę na tym wozku Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 kto pomoze ??? Jesli nie chce wpłacac kasy to niech chociaz zamowi karmę dla suni:modla: Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ulvhedinn napisał(a):Hallo!!!!!! Jest tam kto???? :helo: Jestem . Chyba wiesz , że jak chodzi gdzies o kasę , to zapada martwa cisza :roll: Tak jak już dzwoniłam , mogę Cie poratowac karmą , ale tez nie dużo :-( Może na 2-3 dni bo u mnie tez finansowy dołek :shake: Sama mam 9 psów i 4 koty , o reszcie nie wspomnę :oops: Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 PODNOSZE. i przypominam prosimy chociaz o karme dla suni:-( Quote
justynavege Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 karma dla Gapci potrzebna pilnie Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zaczne myslec nad jakims bazarkiem ale chyba wpolny bo poznie jak sá oddzielnie za duzo podnoszenia Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Załamka, nawet nikt nie odwiedza moich wątków... :shake: Quote
pixie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ulvhedinn napisał(a):Załamka, nawet nikt nie odwiedza moich wątków... :shake: karma...sluchajcie w warszawie..moze jest i siec we wroclawiu..widzialam dzis 12 kg Friskies za 61 zlotych dla duzych psow to sa delikatesy Bomi maja nawet dostawy internetowe ulv ile teraz masz psiakow na garnuszku? lacznie a aksa... Quote
pixie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ulvhedinn napisał(a):Załamka, nawet nikt nie odwiedza moich wątków... :shake: karma...sluchajcie w warszawie..moze jest i siec we wroclawiu..widzialam dzis 12 kg Friskies za 61 zlotych dla duzych psow nie wiem co sie mowi o Friskies i nie wiem czy to duzo czy malo mni sie wydawalo ze jak na te firme to nieduzo to sa delikatesy Bomi maja nawet mozliwosc zamowien internetowych moze we wroclawiu sa? wiem jeszcze kwestia pieniedzy ale to a propos karmy i cen...nie porownywalam z hurtowniami czy sklepami internetowymi ulv ile teraz masz psiakow na garnuszku? lacznie a aksa... Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 4- KrA, Gapa, Piku (i własny Pao, ale to moje :eviltong:), a do tego dwójka, którą ostatnio żywi Aga- Maja i Dida... plus 6 kotów, w tym 3 leczone tymczasy. Najwięcej pochłania Gapa, ale KrA tyż niezła. W dodatku Gabi powinna jeśc lepsiejszą karmę, bo jest solidnie zagłodzona i musi nadrabiać :shake: Póki co wydałam ok. 40 zł na żarełko, głównie mięsko, bo suchego jeszcze trochę miałam. Teraz to "jedziemy" na wycyganionych próbkach i jeszcze mamy 3-kg torbę :oops: Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ulvhedinn napisał(a):4- KrA, Gapa, Piku (i własny Pao, ale to moje :eviltong:), a do tego dwójka, którą ostatnio żywi Aga- Maja i Dida... plus 6 kotów, w tym 3 leczone tymczasy. Najwięcej pochłania Gapa, ale KrA tyż niezła. W dodatku Gabi powinna jeśc lepsiejszą karmę, bo jest solidnie zagłodzona i musi nadrabiać :shake: Póki co wydałam ok. 40 zł na żarełko, głównie mięsko, bo suchego jeszcze trochę miałam. Teraz to "jedziemy" na wycyganionych próbkach i jeszcze mamy 3-kg torbę :oops: to znaczy ze pewnie lepsze bylyby puszki..jesli miesko niz sucha karma...hmmmm co tu zrobic...moze warto z mapy pomocy powysylac link do tematu ..z prosba o wsparcie finansowe jnk kiedys pisala w starej mapie ze jesliby jakas potrzeba finansowa mozna do niej napisac i na ile bedzie mogla pomoze sprobujcie Quote
Recommended Posts