Koperek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dawaj ciotka foty, bo coś mi to podpuchą pachnie...! :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Proszę: Gapcia się troszkę bała aparatu strrasznej Bianki.... :eviltong: Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...! Jakie cudowności!!!:loveu: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dyć mówiłam, że łona pikna łonka :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 oooooooooooooooooooooooooo jaka cudna:loveu: i co z tym cudem Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Łoddam!!!! :eviltong: Kłoty mi gania!!!! Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ulvhedinn napisał(a):Łoddam!!!! :eviltong: Kłoty mi gania!!!! Gania , ja świadkiem :mad: Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ależ jest cudnaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye::crazyeye: ulv wyślij Anasharowi foty , z tego co pamietam miał wstawić na owczarki Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 a jak koszty leczenia? Trzeba cos zbierac? Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Goska tak , ulv ma juz dług w tysiącach u weta :( Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no to co ty ciotka nic nie piszesz zeby cos organizowac, cudne psiaki a wiadomo, ze leczyc za cos trzeba. dawaj jaki masz dlug a wspolnymi silami postaramy sié go spłacic jakos:p Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Magda zawsze taka cicha ;) trwają bazarki które robila ux ale jakoś malym się powodzeniem cieszą Goska super ze chcesz pomóc :) Quote
Korenia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 GoskaGoska napisał(a):no to co ty ciotka nic nie piszesz zeby cos organizowac, cudne psiaki a wiadomo, ze leczyc za cos trzeba. dawaj jaki masz dlug a wspolnymi silami postaramy sié go spłacic jakos:p Magdy dług przekracza 2 tysiące... Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 moze trosze tytul zmienic , ze potrzebne wsparcie finansowe na leczenie Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Korenia']Magdy dług przekracza 2 tysiące... Trzy i pół. :-( Przekracza. W nocy urósł o kolejne, spore pieniądze, przy próbie ratowania Pysia, który się chyba zatruł, nie wiemy czym (wygląda na pestycyd, ale my nie stosujemy... chyba że kwiatek z kwiaciarni był zapaćkany). Pysio niestety odszedł, a koszty zostały. I co- wiedząc jak małe są szanse miałam nie podjąć próby ratowania kociaka? :-( Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 O Jezu :-( Wy to macie przeżycia- ulv czym siem! Quote
gosikf & dogs Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Boże... Kurde ludzie za 3,5 tys to magde obskurują niedługo... Tylko jak zebrac taką kase:shake:bańka mała Quote
ulvhedinn Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A i Gapcia i dwa małe kocięta są leczone w tej chwili, jak wyzdrowieją, to dziewczynke czeka zabieg amputacji oka lub zeszycia powieki, Piku musi mieć sterylkę (a ona wymaga specjalnej narkozy i monitorowania podczas zabiegu), za to kastrację Mikesza i sterylkę Korn postaram się załatwić w schronie.... Z dobrych stron, to mam zapas witamin i preparatu na stawy, więc jest czym paść dzieciaki. Z niedobrych- kończy sie karma Gapci, muszę kupić. Tzn. mokrą jeszcze trochę mam, ale chcę dokupić duży wór suchej i to jakiejś odzywczej by sie przydało. No, a teraz weselsze wieści. Gapa była dzis z nami na długim spacerze na takim dzikim terenie (poligon). Fajne, bo miękkie ścieżki, trochę las, trochę łąka itp... Była z Pałkiem i z Krą, więc stadko juz całkiem niezłe.... ;) No i po pierwsze- Gapa jest boska!!!! Żeby te moje cholery tak się pilnowały i słuchały, to bym była szczęśliwa. Po drugie Gabinka nareszcie się rozluźniła i zaczyna się bawić. I zachowuje się chwilami jak głupi dzieciak :evil_lol: Podbiega, podskakuje, delikatnie łapie za rękaw "no chodźmy się ganiać", nawet usiłowała zakosić KrA patyka (ale chyba jeszcze nie załapała o co z tymi kłodami biega :evil_lol:). Niestety szybko sie męczy, jeszcze kompletnie nie ma kondycji. Więc reszte popołudnia spędziła chrapiąc w trawie w towarzystwie mojej cioci, podczas kiedy ja latałam z moimi diabłami po chaszczach, nadwerężając sobie skaleczoną nogę. Skaleczoną, bo mi kot zwalił na ziemię miskę ze szkła i rozharatałam sobie paskudnie mały palec u nogi... Aha- Gap pięknie jeździ autem, nie jęczy, nie łazi, a zostawiona nie usiłuje wyjść z szybą (jak Pao), ani nie zjada auta od środka (jak KrA) :p Aaaa- i jeszcze plus dla Gapy. Tam jeździli goście na motorach (cross kurde sobie urządzili) i quadach. Psy oblukały i stwierdziły, że to nic ciekawego. Ale w pewnym momencie gość pojechał motorem akurat ta ścieżką, którą myśmy sobie szli... wyjechał zza krzaków niezbyt szybko, ale z zaskoczenia widokiem (no fakt, dziwacznie ubrana osobnica plus trzy psy, w tym Kraksa) mało nie spadł z motoru... Psy rozproszone, więc ich nawet nie łapałam, tylko mówię "spokojnie, wszystko ok", psy gapią się jak na debila, gość przejechał (chyba z lekkim strachem), a psy ani drgnęły!!! Moje to normalne, ale Gapcia zdała na szóstkę :multi: Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Dobrze wiedzieć, że nie mogę Cię nigdzie ulv z pupilami podwozić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 E tam, ja jestem sadystka i zostawiam Krę w kagańcu (fizjologicznym) :diabloti: od czasu jak zeżarła pasy i cioci torebkę... Quote
BIANKA1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja Ci na spacer Rokusia wypożyczę :cool3: Motocylkiści będą leżec plackiem . Ja juz nie mam siły do niego . On nawet usiłuje wyciągnąc ludzi przez okna aut :roll:. Zamienimy sie na Gapi ?:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Gapa zaraz po zabraniu: Póxniej wkleję foty ze spaceru wczorajszego... Quote
Reksiu21 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Naprawde ladna pani ONkowa z niej. Na ile lat ja ocenili? Quote
Korenia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jak na ONka to ma ładne zęby, tzn. mało starte np. w porównaniu do Aksy(gdzieś w 10tym pokoleniu jakiś owczar:P) zębów - tej po zębach daliby z 8-10, a ma nicałe 4 :evil_lol: Ja ją oceniam (Gabi) tak na ok.5. Kondycja bardzo słaba, ale jest strasznie chuda, anatomii można się uczyć, no i do tego kulawizna, z wyglądu to 'babcia'. Quote
Recommended Posts