ulvhedinn Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Domek na razie żaden nie jest potwierdzony na 100% :roll: A Gapcia miała dziś sterylkę :diabloti: Oczywiście co się nadenerwowałam, to moje... zniosła ją nieźle, ale ciągle jest taka trochę senna i przygaszona, mam nadzieje że do jutra jej przejdzie ;) W każdym razie teraz będę spokojniejsza oddając Gabi do nowego domu. Quote
kikou Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 odnowiłam jej allegro.... na wszelki wypadek:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Gabunia już zapomniała, ze miała jakąkolwiek operację ;) Wesolutka i energiczna jak zawsze. A brzuszek tak zeszyty, że trzeba się dobrze naprzygladać, żeby znaleźć gdzie ta dziura i szew :eviltong: Quote
GoskaGoska Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 to super ze Gapia doszła do siebie :multi: Quote
Reksiu21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Podnoscie prosze ten bazarek czasami. http://www.dogomania.pl/forum/f99/paczka-ubran-buty-dla-dziewczynek-cena-wyw-25zl-na-dlug-u-ulv-126486/ Quote
Reksiu21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A Gapcia dalej na domek czeka? Cisza taka tutaj... Quote
ulvhedinn Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nic, cisza głucha, a Gabon siedzi.... :-( Quote
Reksiu21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Gapciu, dlaczego nikt niechce tak ladnego Onka? Quote
ulvhedinn Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ALARM! ALARM! ALARM!!!!!!! GABI ZAGINEŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/wroclaw-centrum-alarm-gaba-zaginela-128466/#post11540817 Co mnie cholera podkusiło, żeby ją puścić ze smyczy na czas wywalania śmieci??? W kazdym razie odwróciłam sie a psa nie ma. W ciągu może 30 sekund zapadła się pod ziemie. Nie wiem czemu sie oddaliła, nie wiem, czemu nie poleciała pod drzwi domu. Nie widział jej NIKT!!!! ani psiarze, ani menele, ani facet odśnieżający chodnik. :placz: Co najgorsze Gab ma na sobie obroże, której wczesniej nie nosiła (używana skórzana) i nie ma przełozonej adresówki. Co jeszcze gorsze- ma bandamke "szukam domu" :placz: Boję sie ze kto ją znajdzie pomysli że wywalona i nie będzie szukał właściciela.... Gaba to duży, typowy ON krótkowłosy. Podpalana, ładnie wybarwiona. Czarny pysk, kuleje na przednią lewą łapę. Na szyi obroża z zieloną bandamką "szukam domu"- napis biały. Zgineła w centrum Wrocławia, Piłsudskiego/Zielińskiego. Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie ma Gapci, przepadła :placz: NIKT nic nie widział. Policja i SM nie miała zgłoszenia o błąkajacym się takim psie. Nie widzieli jej taksiarze, ani faceci od odśnieżania. Najbardziej się boje że ukradł czy wziął ją ktos niefajny, Gabunia za duzo przeszła żeby jeszcze ją miało coś złego spotkac... a tak chciałam dla niej najlepszego możliwego domku :placz: No i jest mróż i śnieg, jak pomysle ze może ona gdzieś marznie sama, zagubiona...... Cholera, no w życiu sobie nie wybaczę jesli ona się nie znajdzie, tej obroży i że ją spuściłam na moment z oka (ale to przecież był maleńki moment i znany teren!!!!!!) i tej głupeij hustki, miała ją drugi raz w życiu na sobie.... Obeszłam ogromny teren, głos mi juz padł od darcia się na zimnie zmolestowałam wszystkie napotkane patrole, taksówkarzy, stróżów i psiarzy.... Byłam nawet z Krą prawie trzy godziny, łaziłyśmy wszędzie!!!!! Nie ma. Quote
BIANKA1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wiem co czujesz . Sama dopiero co szukałam Dody . Mam nadzieję , że Gaba będzie stała rano pod bramą . Daj ogłoszenie do wyborczej . Znajdzie sie . Ludzie niezbyt chetnie przygarniaja z ulicy takie wielkie psy . Quote
viverna Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ulv zrobić Ci plakaty jakieś? Powiszą z góra dzień tu w centrum, ale przynajmniej w kluczowych miejscach (sporo ludzi czyta plakaty pod arkadami, na przystankach wzdłuż powstańców itd.) Quote
pixie Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mimo ze w Spacerze we Wroclawiu juz jest rozeslalam niezaleznie tdo tych z Wrocka ktorych mam GG spojrzcie do Mapy pomocy - potrzebne sily wsparcie do wieszania pakatow jaka temperatura we Wroclawiu ? w Warszawie za oknem rano bylo -9 dokąd ona mogla pojść? a moze pobiegla za kotem? karmicielki kotow trzeba zawiadomic..moze gdzies sie przytulila kolo smietnika jakiegos... czy ona znala dobrze teren?:roll: nie sledze regularnie watku Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie ma. :placz: Kurcze Gaba zaginęła jakieś 100-150 metrów od domu!!!! No nie pojmuję.... Kto mógłby zrobić wzór plakatu? Zależy mi żeby było info, ze sunia po przejscich, zdjęcie i info, ze wysoka NAGRODA. Aha- i dopisek w stylu "jeśli pokochałeś psa i chcesz go zatrzymac, skontaktuj sie nami w celu podpisanai umowy adopcyjnej i uzyskania informacji o zdrowiu psa" albo coś takiego... Quote
Koperek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ulvhedinn napisał(a): Aha- i dopisek w stylu "jeśli pokochałeś psa i chcesz go zatrzymac, skontaktuj sie nami w celu podpisanai umowy adopcyjnej i uzyskania informacji o zdrowiu psa" albo coś takiego... No wlaśnie o tym zapomniałam na plakacie :-( - może jutro ktoś mi to poprawi... Quote
viverna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ulv, co z plakatem? Jest czy go nie ma? Robić? Quote
makulka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kurcze dopiero teraz przeczytałam:-( Gapa sie znalazła ?? Biedna jest tak zimno ,oby j ą ktoś przygarnął Quote
ulvhedinn Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Gaby nie ma :placz: Viverna, rób! Niby Koper zrobiła, ale jak beda dwa wzory to tez nie zaszkodzi. Kto mógłby poza tym podrukowac? Ja niestety nie mam drukarki.... :oops: Quote
viverna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 lepiej je masowo pokserować z wydruku Ulv spotkałam dziś faceta z owczarkiem (psem) i pytałam czy nie widział suki owczarka. Twierdzi, że widział owczarka niemieckiego luzem wczoraj około 1:00 w nocy w okolicach budowy za renomą (jakoś między blokami a budową) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiadomo czy to ona... ale plakaty z Twoim telefonem warto rozwiesić tu w okolicach Quote
Korenia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Koniecznie Magda idź do tych facetów co tam pracują - może wzieli ją do środka do baraków jak latała na takim mrozie... Quote
Recommended Posts