Tarzanka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Szukałam dwie godziny już ledwo żyję. Jutro rozwieszę plakaty w tamtym rejonie, bo dziś już nie dałam rady chodzić i rozwieszać. Quote
BIANKA1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 maggiejan napisał(a):Czy są jakieś wiadomości o Gabie...? Wczoraj rozmawiałam z ULV , . Było bez zmian . Quote
xmartix Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 tak, wczoraj szukaliśmy pl. DOminikański, Traugutta, Ulv już sama poszła ul. Na grobli, a potem jechała/szła (już nie wiem) w stronę ZOO, tam z Viverną szukały.. Quote
Monia70 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Mieszkam w malej miejscowości ale powiem tak, że w sylwestra uciakła sunia kolezanki, dosłownie zwiała jej z rak, na jej oczach :-( Koleżanka rozwiesiła ponad 500 plakatów , i to gdzie sie dało.Całe miasto, obrzeza,wioski dookoła Szprotawy, wszytskie dzielnice.Wieszała po kilka palaktów na raz, obok siebie.Dosłownie całe miasto było W "Gazecie"(imię suni). Odzew był ogromny !!!.Tak jak u was sunia się przemieszczała. Została odnaleziona na szczęsie dzieki tym właśnie plakatomi rozglądaniu się ludzi.Odnaleziona poza miastem, po 4 dniach.błądziła po polach ok.6 km. od miasta. Trzymam kciuki najmocniej jak moge za Gaby !! Quote
Reksiu21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jak tam? w sprawie Gapci niebylo juz zadnych wiadomosci??:shake: Quote
ulvhedinn Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ostatni pewny kontakt to ponad tydzień temu.... :-( Quote
xmartix Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 rozglądam się i rozglądam i nie ma jej :shake: Quote
brazowa1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 na kazdym płocie musza wisiec plakaty o Gapie.Tak odnalezlismy zaginione zwierzeta.Na kazdej trasie spacerowiczow,co kilka metrow.Warto popytac karmicieli kotow ,oni widza wiecej. Boze,biedna suka :-(,jaka macie temperature we Wrocławiu? Ona miala adresatke,chipa,cokolwiek,co by jej pomoglo wrocic do bezpiecznego miejsca? I prosze-nie zakladajcie,ze ona nie zyje,dopoty nie zobaczycie ja zywa lub martwa!!!!!!!! Quote
Korenia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Gaba ma chipa i chuste z napisem szukam domu. Plakatów jest niestety za mało.. osobiście nie spotkałam żadnego - mówie tu o świebodzkim, rynku, pasażu grunwaldzkim... Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Plakaty wieszmy, ale zrywają :shake: Co do nieżywości, to ja całay czas mam nadzieję, że ona zyje i jakoś sobie radzi.... juz jest zupełnie znośna temperatura. ...no i dzwonię do firm sprzatających, czy nie mieli takiego nieżywego psa... swoją drogą czy to nie dziwne, że oni nie mają czytników chipów? przecież nie dość że to umozliwiałoby powidomienie własciciela, że jego pies nie żyje, a z drugiej strony mozna by ścignąć za koszty utylizacji zwłok, więc byłoby to opłacalne dla miasta, prawda? Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bo te czipy to pic na wodę :mad:Jak Wiórek zaginął po Nysą , to okoliczne azyle nie mają czytników . Quote
justynavege Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 poza tym gabunia to duży psiak , nawet jak ktoś z czytnikiem spotka ją to prawdopodobnie będzie się bał , wiem bo jak ostatnio znalazłam psiaka i to mniejszych gabarytów to nie Straż Miejska ale ja sprawdzalam chipa Quote
gosikf & dogs Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Już nikt nie dzwoni? Plakaty dalej potrzebne? Jak kupię papier to mogę jeszcze podrukować. Nie ma żadnych wieści? Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie ma, nawet nie ma żadnych informacji- nie wiem, czy to dlatego że Gaba znikneła, czy dlatego, że znikneły plakaty :placz: Myslę że trzeba znów zrobic WIELKĄ akcję plakatowania, tylko... wstyd przyznać, ale mi się fundusze skończyły i na ksero hurtowe nie mam... :oops: Quote
Fredzia:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ile tk mniej wiecej bedzie kosztowac takie ksero?? Quote
gosikf & dogs Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Powiedzmy, że jedna strona A4=jeden plakat kosztuje 0,20gr. Jeżeli plakatów chcemy np. 200szt. wychodzi 40zł. Dorzucę się 10zł z własnej kieszeni i wydrukuję plakat do kserowania. Niestety na chodzenie i rozklejanie nie mam za dużo czasu. Oczywiście obejdę lecznice w okolicy. Mógł ktoś ją na mieście zgarnąć i przemieścić się w różne strony miasta. Może być już u kogoś kto np wcale nie mieszka w centrum. Quote
Fredzia:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ulvhedinn podaj mi konto wysle jakis grosik na drukowanie Quote
gosikf & dogs Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 viverna napisał(a):ksero w centrum kosztuje 10 gr/A4 w którym miejscu? bo u mnie na osiedlu 20gr więc jak 10gr to można zaoszczędzić;) Quote
viverna Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wszędzie wokół głównego gmachu uniwerku, ulica szewska, kuźnicza i te okolice, tam jest kilka punktów ksero Quote
gosikf & dogs Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wydrukowałam już plakat, poprawiłam literówkę i dopisałam o umowie adopcyjnej: ZAGINĄŁ OWCZAREK NIEMIECKI! 4 STYCZNIA około godziny 18:00 W CENTRUM WROCŁAWIA (OKOLICE PIŁSUDSKIEGO, ZIELIŃSKIEGO) ZAGINĘŁA DUŻA SUCZKA (owczarek niemiecki krótkowłosy, podpalany, z czarnym pyskiem). MIAŁA NA SOBIE SKÓRZANĄ OBROŻĘ I ZAWINIĘTĄ NA SZYI ZIELONĄ CHUSTĘ Z NAPISEM „SZUKAM DOMU”. SUNIA KULEJE NA PRZEDNIĄ LEWĄ ŁAPĘ. Suczka wabi się Gaba. Jest łagodnym, nieagresywnym, trochę nieufnym psem. Wiele już złego w życiu przeszła, została wzięta ze schroniska, wysterylizowana i czekała na adopcję. JEŻELI WIESZ COKOLWIEK NA TEMAT ZAGINIONEJ, WIDZIAŁEŚ, PRZYGARNĄŁEŚ, BYĆ MOŻE TWÓJ SĄSIAD PRZYGARNĄŁ TAKIEGO PSA- DAJ ZNAĆ! JEŚLI CHCIAŁBYŚ ZATRZYMAĆ PSA SKONTAKTUJ SIĘ W SPRAWIE PODPISANIA UMOWY ADOPCYJNEJ! Dla znalazcy wysoka nagroda!!! KONTAKT: 609 325 217 Czy ktoś się jeszcze dorzuci do ksera? Czy ktoś ma trochę czasu w poniedziałek żeby wziąć ode mnie jeden plakat do kserowania i rozwieszać gdzie indziej? Wydrukuję 3 plakaty i może trzy różne osoby będą je kserować i rozwieszać? Jutro skseruję 40 plakatów, ulv przekazać ci je mogę dopiero w poniedziałek. Nie mam czasu na rozklejanie, czy ktoś ma? Quote
justynavege Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dzwoniła do mnie ulv , niestety prąd Jej sie skończył :-( najszybciej będzie tu w poniedziałek Quote
Alhaja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dziewczyny, koło hali targowej jest ksero po 7 groszy.... Quote
Poker Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 justynavege napisał(a):Dzwoniła do mnie ulv , niestety prąd Jej sie skończył :-( najszybciej będzie tu w poniedziałek niedobrze :shake: Quote
Recommended Posts