Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a 'propos operacji pamiętam jak leżałem na sali i przywieźli jakiegoś gościa na przepuklinę.To był chyba jakiś joga bo wyczyniał na łóżku jakieś wywijasy,klęknął na kolanach podparł się rękami i lewa noga do tyłu... prawa ręka do przodu i na odwrót .I tak w seriach co 15 min.Patrzyłem na niego z podziwem ze taki wysportowany i tak mu się chce...
A po operacji jak pielęganiarki zaczęły nas zganiac z łóżek zeby chodzić aby nie porobiły się zrosty to leżał jak maniusia na zdjęciu:shake:

Posted

Joginka Mania już po kroplówce i antybiotyku. Wenflonik wyjęty. Mnie dłonie mdleją. Nie sposób było puścić kroplówkę bez gmerania w Mani.
Jedna chwila przerwy w mizianiu i już robiła kołowrotki łapkami. :mad:
Co za niecierpliwiec...:shake:

Posted

majqa napisał(a):
Joginka Mania już po kroplówce i antybiotyku. Wenflonik wyjęty. Mnie dłonie mdleją. Nie sposób było puścić kroplówkę bez gmerania w Mani.
Jedna chwila przerwy w mizianiu i już robiła kołowrotki łapkami. :mad:
Co za niecierpliwiec...:shake:

a Ty Majqa skąd masz tyle wprawy? jestes wetem?hmm...wenflonik wyjęty...
Ja to tylko żonie bez stresu mógłbym zrobić zastrzyk:megagrin:

Posted

tak sobie wejszłam, patrzę na tytuł...a tu Majga znowu jako tymczas:evil_lol: to nie szukajcie już domu - jak trafiła do Majgi to na amen:p

A Jolcia taka grzeczna i psicy nie zjadła???? a mówia, że bullowate to potwory i mordercy:diabloti:

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
no żona jak choruje ,to jakos dziwnie łagodnieje:diabloti:.chyba taktycznie:evil_lol:

Ależ to zrozumiałe! Strateg z Twojej Żony, co się zowie! :loveu:

Posted

A ja przesyłam Maniusi głaski. Siostra dziś przeżywała zdjęcie, na którym Maniusia jak foczka leży w kaftaniku...

Tymczasem idę na wątek nowej na dogo osoby, trzeba pokierować, heh.

Posted

Ważne, że to działa na Ciebie Ropuszku i pewno jesteś jeszcze bardziej miły i uczynny! Jak wspomniałam, Git Kobieta! :thumbs:
Maniutek zasnął. Czeka nas jeszcze jedna runda, a potem zaśpiewam sobie "...mój jest ten kawałek podlogi..." :evil_lol:.
Ropuszku, gdybyś chciał zerknąć, jakiego chorutka przygarnęła Folen :loveu:
i jakie cudo z niego uczynia, to...:razz:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-tygodniowy-bielutki-labradorek-z-przelykiem-olbrzymim-znalazl-domek-107089/

Posted

Ale się Majqa zgrałyśmy z postem w tej samej minucie :)

Przyszłam życzyć Wam spokojnej nocy, ja wymiękam powoli, łeb mi pęka, a jeszcze by się przydał :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Ważne, że to działa na Ciebie Ropuszku i pewno jesteś jeszcze bardziej miły i uczynny! Jak wspomniałam, Git Kobieta! :thumbs:
Maniutek zasnął. Czeka nas jeszcze jedna runda, a potem zaśpiewam sobie "...mój jest ten kawałek podlogi..." :evil_lol:.
Ropuszku, gdybyś chciał zerknąć, jakiego chorutka przygarnęła Folen :loveu:
i jakie cudo z niego uczynia, to...:razz:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-tygodniowy-bielutki-labradorek-z-przelykiem-olbrzymim-znalazl-domek-107089/
no staram się jak mogę ,to wtedy jak wyzdrowieje to bede miał lżej;)Też taktycznie:evil_lol: Kobiety to skomplikowane Istoty.Nie to co facet...prosty w obsłudze jak sznur od żelazka:lol:.
tak wskakuję tu od czasu do czasu bo 20 sie zbliza i nasze kochane:angryy: instytucje czekają a ja mam straszne zaległości.Doby brakuje:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
(...) a tu Majga znowu jako tymczas:evil_lol: to nie szukajcie już domu - jak trafiła do Majgi to na amen:p
A Jolcia taka grzeczna i psicy nie zjadła???? (...)

O Ty Kpiarzu !!! :diabloti: :loveu: Fakt, Joluś wykazał się niesamowitym taktem
i wyrozumiałością. To Mania na nią polowała :evil_lol:, a teraz, a teraz...jasny gwint...cała trójka poluje na wszelkie psy osiedlowe, tzn. te są bezpieczne o ile nie wchodzą nam w drogę, by się zaprzyjaźniać.

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
(...) Kobiety to skomplikowane Istoty.(...)

Eeee tam....instrukcja obsługi Ci się zagubiła Ropuszku! ;) Folenuś, złap troszkuuu snu, ja też miałam dzisiaj globusa. :razz:

Posted

Folen napisał(a):
Ale się Majqa zgrałyśmy z postem w tej samej minucie :)

Przyszłam życzyć Wam spokojnej nocy, ja wymiękam powoli, łeb mi pęka, a jeszcze by się przydał :evil_lol:

Nie zapomnij o kocyku:cool1:albo lepiej o dwóch to wtedy będzie czym się dzielić:loveu:

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
Nie zapomnij o kocyku:cool1:albo lepiej o dwóch to wtedy będzie czym się dzielić:loveu:

Nie no...czytasz w myślach...Są już 2, uczę się na błędach. :cool1: