Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no tak ,myślę,że najbardziej te księżyce i gwiazdy Ciebie przyciągają:lol: Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dzięki Ropuchu, mój eunuszek też dochodzi do siebie, zaczyna pyskować, więc nie jest źle :evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mam nadzieję ze nie dyszkantem pyskuje:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a 'propos operacji pamiętam jak leżałem na sali i przywieźli jakiegoś gościa na przepuklinę.To był chyba jakiś joga bo wyczyniał na łóżku jakieś wywijasy,klęknął na kolanach podparł się rękami i lewa noga do tyłu... prawa ręka do przodu i na odwrót .I tak w seriach co 15 min.Patrzyłem na niego z podziwem ze taki wysportowany i tak mu się chce... A po operacji jak pielęganiarki zaczęły nas zganiac z łóżek zeby chodzić aby nie porobiły się zrosty to leżał jak maniusia na zdjęciu:shake: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Joginka Mania już po kroplówce i antybiotyku. Wenflonik wyjęty. Mnie dłonie mdleją. Nie sposób było puścić kroplówkę bez gmerania w Mani. Jedna chwila przerwy w mizianiu i już robiła kołowrotki łapkami. :mad: Co za niecierpliwiec...:shake: Quote
jola od jadzi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Bo ona taka szybciutka jest, kto to mówił, że ona ma więcej niż 7 lat? Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 majqa napisał(a):Joginka Mania już po kroplówce i antybiotyku. Wenflonik wyjęty. Mnie dłonie mdleją. Nie sposób było puścić kroplówkę bez gmerania w Mani. Jedna chwila przerwy w mizianiu i już robiła kołowrotki łapkami. :mad: Co za niecierpliwiec...:shake: a Ty Majqa skąd masz tyle wprawy? jestes wetem?hmm...wenflonik wyjęty... Ja to tylko żonie bez stresu mógłbym zrobić zastrzyk:megagrin: Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 tak sobie wejszłam, patrzę na tytuł...a tu Majga znowu jako tymczas:evil_lol: to nie szukajcie już domu - jak trafiła do Majgi to na amen:p A Jolcia taka grzeczna i psicy nie zjadła???? a mówia, że bullowate to potwory i mordercy:diabloti: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):a Ty Majqa skąd masz tyle wprawy? jestes wetem?hmm...wenflonik wyjęty...(...) Z wetem tylko dobrze żyję! ;) Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jola od jadzi napisał(a):Ropuchwielki, a o na to żona?;) no żona jak choruje ,to jakos dziwnie łagodnieje:diabloti:.chyba taktycznie:evil_lol: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):no żona jak choruje ,to jakos dziwnie łagodnieje:diabloti:.chyba taktycznie:evil_lol: Ależ to zrozumiałe! Strateg z Twojej Żony, co się zowie! :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pewnie czuje,:cool3: że z przyjemnością bym jej pomógł:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 majqa napisał(a):Ależ to zrozumiałe! Strateg z Twojej Żony, co się zowie! :loveu: Też tak to widzę:lol: Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A ja przesyłam Maniusi głaski. Siostra dziś przeżywała zdjęcie, na którym Maniusia jak foczka leży w kaftaniku... Tymczasem idę na wątek nowej na dogo osoby, trzeba pokierować, heh. Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ważne, że to działa na Ciebie Ropuszku i pewno jesteś jeszcze bardziej miły i uczynny! Jak wspomniałam, Git Kobieta! :thumbs: Maniutek zasnął. Czeka nas jeszcze jedna runda, a potem zaśpiewam sobie "...mój jest ten kawałek podlogi..." :evil_lol:. Ropuszku, gdybyś chciał zerknąć, jakiego chorutka przygarnęła Folen :loveu: i jakie cudo z niego uczynia, to...:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-tygodniowy-bielutki-labradorek-z-przelykiem-olbrzymim-znalazl-domek-107089/ Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ale się Majqa zgrałyśmy z postem w tej samej minucie :) Przyszłam życzyć Wam spokojnej nocy, ja wymiękam powoli, łeb mi pęka, a jeszcze by się przydał :evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='majqa']Ważne, że to działa na Ciebie Ropuszku i pewno jesteś jeszcze bardziej miły i uczynny! Jak wspomniałam, Git Kobieta! :thumbs: Maniutek zasnął. Czeka nas jeszcze jedna runda, a potem zaśpiewam sobie "...mój jest ten kawałek podlogi..." :evil_lol:. Ropuszku, gdybyś chciał zerknąć, jakiego chorutka przygarnęła Folen :loveu: i jakie cudo z niego uczynia, to...:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-tygodniowy-bielutki-labradorek-z-przelykiem-olbrzymim-znalazl-domek-107089/ no staram się jak mogę ,to wtedy jak wyzdrowieje to bede miał lżej;)Też taktycznie:evil_lol: Kobiety to skomplikowane Istoty.Nie to co facet...prosty w obsłudze jak sznur od żelazka:lol:. tak wskakuję tu od czasu do czasu bo 20 sie zbliza i nasze kochane:angryy: instytucje czekają a ja mam straszne zaległości.Doby brakuje:shake: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 andzia69 napisał(a):(...) a tu Majga znowu jako tymczas:evil_lol: to nie szukajcie już domu - jak trafiła do Majgi to na amen:p A Jolcia taka grzeczna i psicy nie zjadła???? (...) O Ty Kpiarzu !!! :diabloti: :loveu: Fakt, Joluś wykazał się niesamowitym taktem i wyrozumiałością. To Mania na nią polowała :evil_lol:, a teraz, a teraz...jasny gwint...cała trójka poluje na wszelkie psy osiedlowe, tzn. te są bezpieczne o ile nie wchodzą nam w drogę, by się zaprzyjaźniać. Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):(...) Kobiety to skomplikowane Istoty.(...) Eeee tam....instrukcja obsługi Ci się zagubiła Ropuszku! ;) Folenuś, złap troszkuuu snu, ja też miałam dzisiaj globusa. :razz: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Folen napisał(a):Ale się Majqa zgrałyśmy z postem w tej samej minucie :) Przyszłam życzyć Wam spokojnej nocy, ja wymiękam powoli, łeb mi pęka, a jeszcze by się przydał :evil_lol: Nie zapomnij o kocyku:cool1:albo lepiej o dwóch to wtedy będzie czym się dzielić:loveu: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):Nie zapomnij o kocyku:cool1:albo lepiej o dwóch to wtedy będzie czym się dzielić:loveu: Nie no...czytasz w myślach...Są już 2, uczę się na błędach. :cool1: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a na pękanie łeba to najlepsza Goździkowa:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 katya napisał(a):Ojej, absolutnie nie wygląda na 9-10 lat. No ale, moja sucz (w avatarze) w sumie też nie wygląda... Co ona miała dzisiaj dokładnie robione? a ja myślałem że to jeż:loveu: Quote
Recommended Posts