Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majqa i Mania zasłużyły na solidny wypoczynek, Majqa za silne nerwy, Mania za to że się wycierpiała w czasie operacji:loveu:
Kochane dziewczynki:loveu:, a Mania to cudak- sama opisywałaś jak zwinnie wdrapywała sie na parapet- tak akrobatka, ma przed sobą szmat życia:loveu:
3majcie się dziewczyny, Ty Folen też - za to nocne czuwanie.;)
Aha i cieszę się, że sprawa z 2 piesem sie wyjasniła, Pidzej masz wprawne oko- chwala Ci za to!;)

Posted

Czuwałam do 4.00, potem ułożyłam się przy Mani. O 5.00 obudziło mnie straszne zimno. Mania była na środku kołdry, ja obok na gołej podłodze.
Ostrożnie ją przesunęłam, włączyłam farelkę i kłapiąc zębami znów wtuliłam się w Manię. O 6.00 niunia chciała pić, dostała i dalej czuwano - rwany sen. Ok. 9.00 byłyśmy na sikaniu. Jesteśmy po kroplówce i mini - ostrożnym papusianiu. Skowyt bólu był krótkie 2 razy. Antybiotyk podany.
Nosek wilgotny, zimny, uff. Padam. Dziękuję Kochani, że do nas zaglądacie...:loveu:

Posted

To nieźle Cię Mania urządziła, ograbiła z kołderki niedobra :evil_lol:

Napiszę tylko, że dobrze, że to już dzień, choć skołowana jestem okropnie :oops:

Posted

majqa napisał(a):
Czuwałam do 4.00, potem ułożyłam się przy Mani. O 5.00 obudziło mnie straszne zimno. Mania była na środku kołdry, ja obok na gołej podłodze.
Ostrożnie ją przesunęłam, włączyłam farelkę i kłapiąc zębami znów wtuliłam się w Manię. O 6.00 niunia chciała pić, dostała i dalej czuwano - rwany sen. Ok. 9.00 byłyśmy na sikaniu. Jesteśmy po kroplówce i mini - ostrożnym papusianiu. Skowyt bólu był krótkie 2 razy. Antybiotyk podany.
Nosek wilgotny, zimny, uff. Padam. Dziękuję Kochani, że do nas zaglądacie...:loveu:

witaj Majqa:multi:dobranoc:cool3::loveu:

Posted

Dotąd, odpukać, nic niepokojącego się nie dzieje. Cały czas mam na małą oko. Jedyna moja obawa to, jak jej pójdzie pierwsza kupka po zabiegu. Hm...trzeba będzie i przez to przejść.