zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zrobię dzisiaj to allegro...wyróżnienie i pogrubienie to 14zł...reszta to grosze i jakoś dam radę!:loveu: ...Asiu czy schronisko wydaloby Gonzia np p. Uli na badania, gdyby juz wszystko bylo ustalone? Dowiedz sie Asienko :loveu:... Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asior - pozdrów prosze p.Ulę która dogląda tam Gonzalka !!! Dobrze że ma kto zadbać o tego wielkiego biedaczka i że nie jest tam całkiem sam. Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 niee ddziewczyny, nie ma szans... Kiedyś schronisko pozwoliło na zabranie psa dobermana do katowic do specjalistycznej kliniki, i pies zmarł podczas operacji... I teraz już są przewrażliwieni.... Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Asior']niee ddziewczyny, nie ma szans... Kiedyś schronisko pozwoliło na zabranie psa dobermana do katowic do specjalistycznej kliniki, i pies zmarł podczas operacji... I teraz już są przewrażliwieni.... ...a tak może się to zdarzyć przy każdym ataku!:-( Asiu,a jest szansa na szukanie nowego leku...skuteczniejszego? Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Tak jak pisałam, jest ponoć jakiś lek, ale nie jest to jakaś tam tabletka, tylko mieszanka jakichś tam środków... Weterynarz podał "przepis" pani Uli... Ona ponoć podawała go w schronisku, ale niewiem jak z podawaniem go bo tak jak pisałam, to dość niebezpieczne, gdyż musi być do grama wyważony dla konkretnego psa... A w schronisku jak wiadomo nie ma czasu ani szans na "cackanie" się z jednym psem :( PONOĆ lek daje niesamowite efekty.... Niewiem zupełnie co robić, zeby pomóc naszemu olbrzymowi :shake: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 no to jak mu szukać lepszego leku ?! :shake: no chyba żeby mieć o psiaku jakąś kartę informacyjną o zdrowiu i z nazwami leków i to pokazać innemu wetowi ale to też pomysł szyty grubymi nićmi A czy wiadomo może skąd Gonzo wziął się w schronie, ktoś go może oddał z powodu jego choroby ? Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 napewno... bo jak trafił do schroni miał niewiele ponad rok Quote
Nadziejka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 :iloveyou::bigcool::Rose:Cioteczko Asiu piekny dzidziuniek :loveu::loveu::multi: Badzcie zdrowiiiii Asiu :loveu: Gonziuchna kochana trzymaj sie piesiu cudowny trzymaj:thumbs::modla: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='zuzlikowa']Zrobię dzisiaj to allegro...wyróżnienie i pogrubienie to 14zł...reszta to grosze i jakoś dam radę!:loveu: Ewuś pieniążki na wyróżnione i pogrubione allegro dla Gonzika już przysłała!:loveu: Siedzę nad nim teraz,ale...tak przyszło mi do głowy,że gdyby coś nagłego się działo i potrzebne były by pieniądze...to Gonzik nie ma!:-(Zrobiłam więc bazarek ...pół na pół z innymi trzema psimi panami w potrzebie! Niech Gonzo ma jakąś rezerwę...na DT...hotelik...lekarstwa...transport...nie wiem,ale niech ma REZERWĘ!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/prezenciarnia-babska-na-meny-gasnacego-gonzika-_lulka_marko-bercika-do-8-04-a-134786/ Zapraszam...podrzućcie też czasami! Wszystko jest w kup teraz...pieniądze lepiej mieć w garści szybko....:-( Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Asior']Tak jak pisałam, jest ponoć jakiś lek, ale nie jest to jakaś tam tabletka, tylko mieszanka jakichś tam środków... Weterynarz podał "przepis" pani Uli... Ona ponoć podawała go w schronisku, ale niewiem jak z podawaniem go bo tak jak pisałam, to dość niebezpieczne, gdyż musi być do grama wyważony dla konkretnego psa... A w schronisku jak wiadomo nie ma czasu ani szans na "cackanie" się z jednym psem :( PONOĆ lek daje niesamowite efekty.... Niewiem zupełnie co robić, zeby pomóc naszemu olbrzymowi :shake: Asior...a Biafra?:oops::oops::oops: Gonzik nie potrzebuje kojca,tylko domu.Ty wiesz lepiej niż ja czy ten pomysł jest realny!Może by ją zapytać?:oops: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Asior...jaki kontakt podać na allegro i na gumtree? Quote
Asior Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Asior...a Biafra?:oops::oops::oops: Gonzik nie potrzebuje kojca,tylko domu.Ty wiesz lepiej niż ja czy ten pomysł jest realny!Może by ją zapytać?:oops: Zuzlikowa.. niestety Biafre wrobiłam w Brytana.... Tego psiaka z mojego podpisu (ostatni banerek) Okazuje się, ze leczenie będzie długie i bardzo kosztowne, no i domek znaleść taki jak powinien być będzie niezwykle trudno :( Ja już niewiem co robić...... Jeśli chodzi o namiary to oczywiście na mnie: 698-684-638 Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Asior']Zuzlikowa.. niestety Biafre wrobiłam w Brytana.... Tego psiaka z mojego podpisu (ostatni banerek) Okazuje się, ze leczenie będzie długie i bardzo kosztowne, no i domek znaleść taki jak powinien być będzie niezwykle trudno :( Ja już niewiem co robić...... Jeśli chodzi o namiary to oczywiście na mnie: 698-684-638 A może jakiś mail?Ludzie często wolą zacząć od tej formy kontaktu. Wiem już...nie wytrzymałam i sama do niej na wątku Boryska napisałam! Wielka szkoda,że nie ma już możliwości...byłaby idealnym dT dla Gonzika!Nikt już mi nie przychodzi do głowy...kto mógłby przyjąć na DT Gonzika?Wtedy można byłoby go solidnie zdiagnozować,dobrać lekarstwa...w schronisku wegetuje od ataku do ataku. Wiem,że robią tam co mogą,ale...jak widać niezbyt wiele mogą.Ten pies potrzebuje domu i ciepła i sucha,ale to nie zastąpi odpowiednio dobranych leków!:-(:-(:-( Wiem też,że w DT może być różnie. niech to...:shake: Kończę allegro i czekam na cud:oops: Quote
Asior Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ja w przypadku Brytana też czekam na cud... bo moze być cięzko..... mail: [email protected] od razu zapraszam na wątek Brytana.... im nas więcej tym lepiej... Quote
Nadziejka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Gonzalesku cudny misiaczku -trzymaj sie prosimy :thumbs::thumbs:Zuzliczku kochany och dzieki ze tak szybciutko dzieki kochana:multi::multi::loveu: Quote
Asior Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa... POPROSTU CD MIÓD ORZESZKI!!!!! PIĘKNE!!!! Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No i dobrze Ewuś,że jesteś!:loveu::loveu::loveu: Tu jest allegro Gonzika...niech mu przyniesie szczęście...:loveu: GONZIO_gigantyczna przylepa z...ŻYRAFIĄ łapką! (600953773) - Aukcje internetowe Allegro Sprawdźcie,czy wszystko się zgadza! Wyróżnione z pogrubieniem na 14 dni!Dzięki Ewuś!:loveu: Ogłoszenia w gumtree...ale przejrzałam się i jest w warszawskim:-(,ale codziennie ponawiam ogłoszenie to jutro dam di krakowskiego! Potem w ościenne miasta. Nr referencyjny ogłoszenia GONZIO_gigantyczna przylepa z...ŻYRAFIĄ łapką! na : 117825857 Quote
Nadziejka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu:Pieknie Zuzliku Czarodziejski :multi::multi::multi:Gonziu kochamy Ciebie Ty Wiesz :multi::loveu::loveu::loveu: musi sie udac dziewczynyyyyy !!! Mozna by sie skontaktowac z p. Ula i porozmawiac o tym lekarstwie ...niech sie stanie piekny cudzik , prosimy cie losie :modla::modla: Quote
lunarmermaid Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Allegro super!!! Może wreszcie się poszczęści Gonziowi i znajdzie swój dom!!! Quote
silke Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Gonzo, jak nie wiedziałam, że Tyś tak chory :-(... Jak częste są ataki? Czy wiadomo, jaki jest koszt tego "cudownego" leku i jak go się podaje? Wrrr, szkoda, że nie wydają psa ze schronu na badania... Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='silke']Gonzo, jak nie wiedziałam, że Tyś tak chory :-(... Jak częste są ataki? Czy wiadomo, jaki jest koszt tego "cudownego" leku i jak go się podaje? Wrrr, szkoda, że nie wydają psa ze schronu na badania... A czy Gonziu chodzi na spacery? Czy już tylko kojec?:shake: Oprzytomniał trochę po tych ostatnich atakach? Wiecie...zastanawia mnie co mówi wet o tej serii ataków?...przecież to jest dowód na nieskuteczność leczenia. Quote
Asior Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 nie wolno nam brać Gonza od dłuzszego czasu, bo ponoć po każdym spacerze ma z reguły atak.... :roll: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='zuzlikowa']A czy Gonziu chodzi na spacery? Czy już tylko kojec?:shake: Oprzytomniał trochę po tych ostatnich atakach? Wiecie...zastanawia mnie co mówi wet o tej serii ataków?...przecież to jest dowód na nieskuteczność leczenia. Asieńko,a pozostałe pytania?:oops:...o samopoczucie i wecie opinie? Quote
Asior Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 zuzlikowa nie wiem nic, bo dopiero jak będe osobiście to się czegoś dowiem, przez telefon to nie załatwie nic :roll: lekarze wiedzą, ze leki nie skuteczne, ale ponoć on na NIC nie idzie :roll: Quote
Recommended Posts