Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
ja nie zapomniałam tylko mam tyle tych subskrypcji, ze nie ogarniam :roll:

to dobrze że masz mnie ... chociaz ja tez mam ich około 60 i tez czasami nie nadążam :evil_lol::evil_lol:

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:witajcie dziewczynki:multi:Mam taki plan , zeby w najblizszym czasie jechac do Krakowa odwiedzic Gonzia , nie bylam w Krakowie lat dwadziescia , ale moze sie nie zgubie. cioteczki ja mysle o Gonziu , zeby choc jego zobaczyc ...nie moge misia do domu wziac bo maz ... ale choc odwiedzic pragne tego cuuudnego misiaka:loveu: napiszcie mi prosze , co moglabym zawiesc dla Gonzia , moze jakas kolderke , jakies jedzonko? Moze witaminki jakies bym kupic mogla? moja sunka znaleziona na ulicy jest jak siostrzyczka Gonzia :buzi:tylko 10 razy mniejsza. Cioteczki napiszcie mi prosze adres schroniska i co potrzeba. Tak bardzo jest w moim sercu ten mis kochany i marze ze kiedys ktos jego przygarnie na zawsze:loveu: Jestem z Sosnowca , wiec autokarem bez problemu dojade do Krakowa ! Pozdrawiam goraco z zimnego Sosnowca :bigcool::ylsuper:

Posted

Ewuniu schronisko jest na Rybnej 3
Napisz kiedy byś jechała, to mozę by ktoś z Tobą podjechał.. bo jak sama pojedziesz to nikt |Cię tam nie pokieruje ;)
Mozę w ten weekend dała byś radę???

Posted

:loveu:wlasnie wrocilam z zakupow i odrazu wlaczylam. Ja musze jechac do Katowic sobie spisac autokary , jak kursuja i napisze wieczorem kiedy bym jechala okej?:loveu: Do Gonzunia megoooo juhuuu:multi::loveu: Moze wszystko sie tak ulozy , ze dam rade jutro , bardzo bym chciala , synciu moj zostanie ze zwierzaczkami w domku i bedzie czekal :loveu: Mamy sunke Pipi i krolisie Pysie , bylo jeszcze kilka gryzoni ale ze starosci juz odeszly:-( Asiu mam nadzieje , ze uda sie jutro naprawde , to byloby spelnienie marzen malenkie:multi: Napisze wiec wieczorem , ale nie bardzo pozno . Do zobaczonka:lol::lol:

Posted

:shake::oops: cioteczko Asiu nie dalam rady oj nie dalam , wybacz :modla: wczoraj nie moglam napisac ...czasami jak sie czlowiek tak naszykuje i nacieszy ..to nic z tego nie wyjdzie:shake: ale powiem ci Asiu ze nakupowalam troche bandazy , mam spakowane miski i kocyki dla piesiow:loveu::loveu: i ...schowane , bo jak bede jechac ku Wam , to musze miec wszystko juz gotowe , wiec torby naszykowane , autokary spisane ! Moze uda mi sie w tygodniu , bardzoooo bym chciala :multi: pozdrawiam serdecznie i calusy wielkie dla Gonzia:calus::iloveyou:

Posted

Asior napisał(a):
Marys.. spokojnie miescisz jeszcze gonzia w pdpisie....

jesteś pewna , bo juz mi Brytek wchodzi w drugi rząd :diabloti::diabloti: a jak mi znowu skasuja sygnaturę to sie wkurzę :angryy::angryy:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:loveu:witajcie dziewczynki:multi:Mam taki plan , zeby w najblizszym czasie jechac do Krakowa odwiedzic Gonzia , nie bylam w Krakowie lat dwadziescia , ale moze sie nie zgubie. cioteczki ja mysle o Gonziu , zeby choc jego zobaczyc ...nie moge misia do domu wziac bo maz ... ale choc odwiedzic pragne tego cuuudnego misiaka:loveu: napiszcie mi prosze , co moglabym zawiesc dla Gonzia , moze jakas kolderke , jakies jedzonko? Moze witaminki jakies bym kupic mogla?

Jeśli chodzi o potrzeby Gonziaka to mu prócz domu potrzeba jeszcze ciepła w budzie. Niestety on jest ustawiony tak że buda jest po rynną i stale mu namaka. Przestawiłysmy mu raz budę z p Ula, ale nas okrzyczeli że ma byc jak było bo jakby ataku dostał to ma byc go widać...
Najgorzej jest zimą i w deszcz, bo Gonziak się ślizga i przewraca :-(
Zawsze jak jesteśmy to włazimy z pania ulą ( albo p Ula sama tam wchodzi) i ścielimy mu, a zimą rozkuwamy lód.
Ale byle jaka wilgoć i gonziak ma mokro... a on nie powinien mieć szczególnie...
Nie ma jak tego zrobic żeby było inaczej, ale może ktoś ma jakąś matę nieprzemakalną czy coś żeby biedak nie miał mokro??
Teraz to pół biedy.. najgorzej było w zimie.

Posted

:Dog_run::bigcool:witajcie cioteczki! Powiedzcie mi , jaka to ma byc mata , i jakiej wielkosci , to bede kombinowac . Matkoooozeby to zimnisko sie juz skonczylo :shake: Pozdrawiam Was pieknie i Gonzia caluje w nosek ...monitora narazie:calus:

Posted

marysia55 napisał(a):
jesteś pewna , bo juz mi Brytek wchodzi w drugi rząd :diabloti::diabloti: a jak mi znowu skasuja sygnaturę to sie wkurzę :angryy::angryy:

jaki drugi rząd??? :roll: masz miejsca na dwa banerki normalnych rozmiarów ;)

Posted

Asior napisał(a):
jaki drugi rząd??? :roll: masz miejsca na dwa banerki normalnych rozmiarów ;)

Asior mam już w sygnaturze 5 banerków , jesteś pewna że mogę jeszcze wkleić szósty?????? jeśli tak to oczywiści wskakuje Gonzio :loveu:

Posted

'jaja' se robi to Dogo czy cuś :mad: Asiorek oglądnęłam twój post nr 120 i :crazyeye::crazyeye: oczy mi wyszły z orbit . Nie wiem jak to się dzieje bo tak jak potwierdziła kariusiap mam na prawdę 5 banerków. Przed Pedrem mam jeszcze banerek Drwala i Trufla :diabloti: