Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']czy dobrze zrozumiałam że nowa dobra ciepła buda potrzebna dla Gonza ?!
w sumie to ciepla buda teraz już mu na nic.... wiosna się zaczęła, będzie coraz cieplej.. Jemu potrzebny jest domek, bo inaczej w schronisku będzie miał atak za atakiem :(

Posted

Asior napisał(a):
w sumie to ciepla buda teraz już mu na nic.... wiosna się zaczęła, będzie coraz cieplej.. Jemu potrzebny jest domek, bo inaczej w schronisku będzie miał atak za atakiem :(

Asiorek to może walniemu mu jakies allegro ?????

Posted

taak taaak włanie dziś rozmawiałam o tym z Panią Ula.. (tą co jej tylko nogi z budy wystają :diabloti:)
Ale musimy mu nowe fotki zrobić, bo te co mamy są z lata a te z boksu się nie nadają za bardzo...

Posted

no właśnie... zwłaszcza, ze to naprawde bydlątko....
z dużym psem jest taki problem, ze jak np na spacerze dostanie ataku, to jak go wnieść potem do domu :(
:shake:

Posted

domek z ogódkiem by się przydał

szkoda psiaka, bo piszecie że ma fajny charakter no i to taka przytulaśna przylepa :)

no cóż trzeba ogłaszać do skutku :roll:
a był już ogłaszany w gazetach?

Posted

:calus:Dziewczyny -Gonzio jest poprostu przecudownym stworzeniem ..a ja wusciskalam jego od wszystkich :Dog_run::iloveyou:od Zuzliczkowej najbardziej:loveu::multi: Jak juz zajechalam pks -ami , tramwajami i autobusami ...to bylam szczesliwa, ze jakos trafilam , ze choc wejde na chwilke ...a tu piekna niespodzianka :loveu:otoz pani Ewa ze schroniska po chwili rozmowy , wziela mie i oprowadzila po calym schronie:multi: jakiez te psiaczki cudne i ...grubiutkie , praedziwie szczesliwe naprawde !!:loveu: Kotusie tez widzialam , jesuuuuuu dziewczyny i na koncu ...Ewunia Ewunie poprowadzila do rudaska pieknego i misiaczka ...och mowie wam :loveu::multi: nie wierzylam , ze mie wpuszcza wogole , a tu taka niespodzianka !! Gonzio dostojny i przeuroczy , ja bym jego porwac w kieszonke chciala ..ale nie moge ..:-(:shake: takie zycie , nie mogeeee !Jak juz sie wybecalam i usmarkalam to sie pozegnalam i mam nadzieje , ze Gonzio bedzie szczesliwy dalej , a mam tez nadzieje jeszcze Krakow odwiedzic :lol:Kobietki w tym waszym schronie czysto , zwierzaczki nie boja sie ludzi , personel bardzo mily , ach dziewczyny poprostu fajni ludzie , baaardzo Wam dziekuje , ze moglam Gonzia odwiedzic :bigcool::ylsuper:Ciotenko Asiu - ja z tego wszystkiego to nie zostawilam kartek swiatecznych dla schronu i jeszcze czegos , ale to nastepnym razem mam nadzieje! Wracalam do domu szczesliwa bo Gonzia glaskalam , dotykalam ech zycie ... Pozdrawiam Was i dziekuje za Gonzia :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cioteczki...przyciągnęła mnie do Gonzia wielka miłość Ewusi:loveu:...
...trochę poczytałam i aż żal by tak kochany cielak siedział w schronie...nawet najlepszym!:-(

Wydaje się sensownym wystawienie Gonziowi allegro,najlepiej wyróżnione z pogrubieniem na 14dni! To koszt ok.14,60ZŁ(12+2+0,60)

Znajdzie się cioteczka,która zrobi to allegro...i która poniesie te koszty?

Warto też ogłosić Gonzika jak najszerzej!
Jak będzie link do allegro to mogę mu zrobić gumtree i codziennie odnawiać!

Cioteczki...powalczmy o domek dla Gonzika!Wczoraj domek znalazł ślepy Beniu...to i chory Gonziu ma szansę!:loveu:

Posted

Gonzio miał mega atak :(
ja niewiem czy coś z niego będzie jeśli szybko nie znajdzie domku :(
ALBO NIE ZMIENIĄ MU LEKÓW!!!!!!!!!
Ewuś kiedy byłaś u Gonzia???

Posted

:-(:shake:matko jedyno Gonziu trzymaj sie serduszko ...Asiu ja bylam w piatek przed 17 ta zajechalam , a pytalam duzo , no ale wiesz ciocia tak wszystkiego powiedziec nie moga prawda?:-( Kochany jest niuniek i piekny jak zaedn Gonzales na swiecie ...ale co ja moge kochane ...ja nic nie moge , choc sercem przy Gonziu , pytalam o leki babeczek i jedna mlodziutka miala mi podac nr p.dpktor , zebym ja dzwonila i sie dowiadywala ..ale chyba p. doktor nie podala swego nr , to bylo jak juz wychodzilam ze schronu. Asiu a jak po tym ataku dzis ?

Posted

:iloveyou::thumbs::thumbs:Gonziuuukochany misiaczkuuu ja mysle i mysle ...trzymaj sie maluni , dziewczynki matko jedynaaa , losie spraw zeby ten misiaczek nie cierpial , zeby byl jakis lek odpowiedni :modla:Asienko a moze bys kochana przy okazji zapytala doktorow czy nie trzeba leku zmienic? Asienko ja dziekuje ze sie Gonziem zajmujesz:ylsuper:TRZYMAJ SIE PROSIMY CIE KOCHANY! ASIENKO ZAPYTAJ O WSZYSTKO , TOBIE KOCHANA PRZECIEZ BARDZIEJ UFAJA NIZ JAKIEJS OBCEJ ZASMARKANEJ KOBITCE , PYTAJ KOCHANA I PISZ PROSZE 1!!

Posted

Asior napisał(a):
Gonzio miał mega atak :(
ja niewiem czy coś z niego będzie jeśli szybko nie znajdzie domku :(
ALBO NIE ZMIENIĄ MU LEKÓW!!!!!!!!!
Ewuś kiedy byłaś u Gonzia???

tak sobie myślę, że może potzrebna by była pieskowi wizyta u specjalisty w prywatnej klinice

Posted

Cioteczka dogo , tak byloby dobrze tylko trzeba zadzialac , myslcie kochane myslcie , gdyby ktores cioteczki mialy samochod i mogly umowic gdzie u najlepszego weta wizyte , byloby cudnie !

Posted

tylko nie wiadomo czy w ogóle tak można psa zabrać ze schroniska na prywatne badaania

no i - kasa byłaby potrzebna -wizyta+badania+może jakiś rezonans głowy
oj to pewnie byłoby sporo :roll:

Posted

tak właśnie myślałam - chociaż nie rozumiem w pełni dlaczego - przecież dla schronu to korzystne jest
dla psa też - jeśli chodzi o zdrowie -
a jak siedzi w pojedynczym boksie to nie ma obawy że będzie bezpieczny po powrocie

Asior - a wiesz to napewno, może trzeba by zapytać jeszcze raz ?!

Posted

Asior napisał(a):
nie ma nawet takiej możliwości.. niestety...ie wydadza psa ze schroniska na zadne badania.....

To co można zrobić?Ta zmiana leków byłaby konieczna szybko!:-(
Ludzie:-(...to co robić?

Posted

Szukać domku - łatwo powiedzieć - to allegro by się przydało.
No bo bez ogłoszeń to ciężko będzie.
Aha i może jakieś plakaty jego czy ulotki. Co o tym myślicie ?

Posted

trzeba szukać domku :(
ja niewiem, ale u Pani Ani jest też psiak który miał ponoć atak za atakiem i u niej przestał je mieć całkowicie...
Pani Ula ma jakieś niezawodne lekarstwo, ale niewiem czy weci je zastosują, bo jego stosowanie jest trudne, bo dawka musi być indywidualnie wyliczana pod konkretnego psa, ....

Posted

Asiu czy schronisko wydaloby Gonzia np p. Uli na badania, gdyby juz wszystko bylo ustalone? Dowiedz sie Asienko :loveu: Dziewczynki , Zuzliczku kochanyyy , ja pokryje koszty allegro , tylko musiala by jakas cioteczka zrobic proszeeee:modla::modla: