Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']ewa, powinnas być matką chrzestną Gonzia :) przez swój nick :P
Gonzio dziś wymiziany i wyczochrany, zadowolony z odwiedzin ;)
Witaj Gonziu cudny .Witaj cioteczko Asior !:buzi::buzi:Ja z ogromna przyjemnoscia zostane matka chrzestna misia Gonzia! Bedzie to zaszczyt dla mnie :loveu:Ja tez chorowitek jestem i czestio udaje zdrowa , ale to mi nie wychodzi.Ja jestem z Sosnowca i pieknie byloby , gdybym mogla misiaczka naprawde utulic , ucalowac w ta rozesmiana buzienke. Moja psimka Pipi jest jakby cora Gonzia , tylko malutka.cioteczki , pieknie wam dziekuje , ze dbacie o tego cudnego piesa.:bye::tree1:Aby te SWIETA PELNE MIlOSCI BYLY , BEZ BOLU , BEZ CHOROB , ZEBY DNIE I NOCE MARZENIA

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, raczej nie.... Chyba, ze by bardzo cierpiał.. ale raczej wręcz w drugą stronę jest jesli idzie o usypianie, prawie wogóle się u nas nie usypia psiaków.. choć czasem to jest naprawde najlepsze wyjście.... ( tak jak sprawa hassana)

Posted

[quote name='Asior']nie, raczej nie.... Chyba, ze by bardzo cierpiał.. ale raczej wręcz w drugą stronę jest jesli idzie o usypianie, prawie wogóle się u nas nie usypia psiaków.. choć czasem to jest naprawde najlepsze wyjście.... ( tak jak sprawa hassana)

To o co tu chodzi?

Posted

[quote name='Asior']a co się ma dziać? Jest i czeka az państwo wybudują mu zagrodę ;)
Witam pieknie1A nasz Gonzales czeka na zdrowko:placz::placz::placz:Gonziu Kochany misiaku , ja nie dokonczylam wtedy zyczen , bo musialam predziutko leciec gdzies! Cioteczki , kochane opiekunki Misia Gonzalesa Pieknie Wam Dziekuje za ta Milosc , Za serca :calus::laola: za szacunek :Rose::Rose::Rose:Skladam Wam Cioteczki Zyczonka pieknych chwil , pelnych milosci i szacunku , cudownej Wigilji ,Radosci przebywania z drugim czlowiekiem ,ogromnej milosci do Zycia:buzi:Niech Dla Was kazdy dzioneczek bedzie coraz piekniejszy! Smutki , niech ida precz! Gonziu piekny , ja z najblizszymi caluje Ciebie w te oczeta radosne:calus:kochany , niech los da ci Zycie bez bolu , bez cierpienia,miej zawsze przy sobie cioteczki , dziekuje Ci Gonziu , dziekuje cioteczki !

Posted

Cioteczki dbajcie o misiaka.A moze los sie odmieni kiedys dla miska Gonzalesa . Ludzie przybywajcie i misiaka do domku zabierajcie!!Gonziu :glaszcze: przytulam ciebie kochany...

Posted

Misiaku cudny:-( zeby ktos ciebie wzial do domeczku , zebys byl juz w cieplutkim ... ach , smutno , ze tyle podlych ludzi na swiecie. Misiaku , trzymam mooocnooo za twoje zdrowko i za cioteczki kochane:thumbs::thumbs:

Posted

kochani co u was slychac? Czy cioteczka zdrowa? Czy misiak cudny zdrowszy odrobinke, jak sobie radzi w te mroziska? jezusie , niech zima juz ucieka , wiosenkooo czekamy na ciebieee:lol: pozdrawiam piesy wasze wszystkie schroniskowe niunki:calus::calus:

Posted

poniżej fotki z ostatniej niedzieli.. niestety gonzio nie mógł iść na spacer.. jest cudownym psem.. tak strasznie lgnie do człowieka.. tak mocno wtulał się w kraty, aby choć koniuszkiem palca go pogłaskać.. strasznie kochany..

Posted

Bozusiu:-( jaki piekny wielki mis, przytulam cie Gonziu ...z daleka , ach to zycie. Dziekuje cioteczkom , bo to dzieki wam jest szczesliwy, ach misiu cudny