Nadziejka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Asior']ewa, powinnas być matką chrzestną Gonzia :) przez swój nick :P Gonzio dziś wymiziany i wyczochrany, zadowolony z odwiedzin ;) Witaj Gonziu cudny .Witaj cioteczko Asior !:buzi::buzi:Ja z ogromna przyjemnoscia zostane matka chrzestna misia Gonzia! Bedzie to zaszczyt dla mnie :loveu:Ja tez chorowitek jestem i czestio udaje zdrowa , ale to mi nie wychodzi.Ja jestem z Sosnowca i pieknie byloby , gdybym mogla misiaczka naprawde utulic , ucalowac w ta rozesmiana buzienke. Moja psimka Pipi jest jakby cora Gonzia , tylko malutka.cioteczki , pieknie wam dziekuje , ze dbacie o tego cudnego piesa.:bye::tree1:Aby te SWIETA PELNE MIlOSCI BYLY , BEZ BOLU , BEZ CHOROB , ZEBY DNIE I NOCE MARZENIA Quote
Asior Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Cioteczko, dziękujemy ślicznie za życzonka.. Trzeba się modlić za Gonzia, bo on ma coraz częstsze te ataki :placz: Quote
Ank@ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A jeśli będzie miał bardzo często te ataki to grozi mu eutanazja w schronisku? Quote
Asior Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 nie, raczej nie.... Chyba, ze by bardzo cierpiał.. ale raczej wręcz w drugą stronę jest jesli idzie o usypianie, prawie wogóle się u nas nie usypia psiaków.. choć czasem to jest naprawde najlepsze wyjście.... ( tak jak sprawa hassana) Quote
Asior Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 a co się ma dziać? Jest i czeka az państwo wybudują mu zagrodę ;) Quote
Ank@ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Asior']nie, raczej nie.... Chyba, ze by bardzo cierpiał.. ale raczej wręcz w drugą stronę jest jesli idzie o usypianie, prawie wogóle się u nas nie usypia psiaków.. choć czasem to jest naprawde najlepsze wyjście.... ( tak jak sprawa hassana) To o co tu chodzi? Quote
Asior Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 boszz.. pomyliłam imie bo m,yślałam o hassanie... chodziło mi o harisona :oops: Quote
Nadziejka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Asior']a co się ma dziać? Jest i czeka az państwo wybudują mu zagrodę ;) Witam pieknie1A nasz Gonzales czeka na zdrowko:placz::placz::placz:Gonziu Kochany misiaku , ja nie dokonczylam wtedy zyczen , bo musialam predziutko leciec gdzies! Cioteczki , kochane opiekunki Misia Gonzalesa Pieknie Wam Dziekuje za ta Milosc , Za serca :calus::laola: za szacunek :Rose::Rose::Rose:Skladam Wam Cioteczki Zyczonka pieknych chwil , pelnych milosci i szacunku , cudownej Wigilji ,Radosci przebywania z drugim czlowiekiem ,ogromnej milosci do Zycia:buzi:Niech Dla Was kazdy dzioneczek bedzie coraz piekniejszy! Smutki , niech ida precz! Gonziu piekny , ja z najblizszymi caluje Ciebie w te oczeta radosne:calus:kochany , niech los da ci Zycie bez bolu , bez cierpienia,miej zawsze przy sobie cioteczki , dziekuje Ci Gonziu , dziekuje cioteczki ! Quote
Nadziejka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam Gonziu i cioteczki! Co u misia slychac? Quote
Asior Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Gonziak coraz bardziej cieszy się jak do niego przychodzimy!!! Skacze jak wariat :) A jednak nadal samotny :( Quote
Nadziejka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cioteczki dbajcie o misiaka.A moze los sie odmieni kiedys dla miska Gonzalesa . Ludzie przybywajcie i misiaka do domku zabierajcie!!Gonziu :glaszcze: przytulam ciebie kochany... Quote
Nadziejka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gonziu kochany , co u ciebie slychac? Misiaku , mysle o tobie , slodki misiolku i przytulam:calus: Quote
lunarmermaid Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Co u Gonzalesa? Jak z jego zdrówkiem? Quote
Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cioteczko ucaluj misiaka goraco :calus:Jezusicku , niech ta zima ucieka , wiosna juz czeka zeby do nas zawitac! Quote
Nadziejka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Misiaku cudny:-( zeby ktos ciebie wzial do domeczku , zebys byl juz w cieplutkim ... ach , smutno , ze tyle podlych ludzi na swiecie. Misiaku , trzymam mooocnooo za twoje zdrowko i za cioteczki kochane:thumbs::thumbs: Quote
Nadziejka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kochani co u was slychac? Czy cioteczka zdrowa? Czy misiak cudny zdrowszy odrobinke, jak sobie radzi w te mroziska? jezusie , niech zima juz ucieka , wiosenkooo czekamy na ciebieee:lol: pozdrawiam piesy wasze wszystkie schroniskowe niunki:calus::calus: Quote
agamika Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Niestety dziś Gonzales był bez spacerku :shake: .. bo w ostatnich dniach miał atak :-( więc tylko przez siatkę było drapanko Quote
Nadziejka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 O matko ..te ataki:-(Jezusie Gonziuchna trzymaj sie .Cioteczki tez . Quote
edit_f Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 poniżej fotki z ostatniej niedzieli.. niestety gonzio nie mógł iść na spacer.. jest cudownym psem.. tak strasznie lgnie do człowieka.. tak mocno wtulał się w kraty, aby choć koniuszkiem palca go pogłaskać.. strasznie kochany.. Quote
Nadziejka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bozusiu:-( jaki piekny wielki mis, przytulam cie Gonziu ...z daleka , ach to zycie. Dziekuje cioteczkom , bo to dzieki wam jest szczesliwy, ach misiu cudny Quote
Nadziejka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Gonziu misku kochany , zycze ci zdrowenka wiecej :calus::calus: Quote
Recommended Posts