Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol::Rose::ylsuper:Dziewczynki jak Wam z calego serca dziekuje , ze dbacie o Misiaka , jaki on piekny i potezny ! Moze kiedys znajdzie swoj domek , ten jedyny, ach zeby sie spelnilo misiuniu :calus:

Posted

ehh w te mrozy Gonziak ma przerąbane.. zamarza mu boks i podłoze jest śliskie :(
Gonziakowi się łapinki ślizgają, bo on jest taki masywny i taki nieporadny :(

Posted

aa no właśnie.. allegro mu mogę zrobić, ale ja takie beztalencie jesli idzie o tekst.. ale już wiem kogo będe błagać o tekst :P
:cool3::cool3::cool3:

Posted

agamika napisał(a):
:roll: poparz na mj post z 25 stycznia :roll::eviltong: :lol::evil_lol:

Misio allegro ma ;]

pewnie wtedy post przeskoczył bo nie widziałam go :/
czemu nie wrzuciłaś więcej zdjęć??? tylko te za kratami???
Te na początku wątku są fajne bo pokazują go wyraźnie...

Posted

Asior napisał(a):
aa no właśnie.. allegro mu mogę zrobić, ale ja takie beztalencie jesli idzie o tekst.. ale już wiem kogo będe błagać o tekst :P
:cool3::cool3::cool3:

no kogo, kogo ?????? :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
no kogo, kogo ?????? :eviltong::eviltong::eviltong:

aaa taką jedną... nie znasz.. ale leniwa straszliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
aaa taką jedną... nie znasz.. ale leniwa straszliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czyżby aż tak leniwa jak "leniwe pierogi' a może zapracowana biedaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:lol: pozdrawiam goraco cioteczki i Gonzia misiaczka utulam:calus::calus: jak dobrze , ze cioteczki myslicie o misiu , ze go odwiedzacie i tulicie:Cool!: Dzieki piekne!

Posted

nie pozwalają nam już brać gonziaka na spacer bo niby ma potem ataki... :roll:
ja jakoś nie zauważyłam zbieżności ataków ze spacerkami, no ale....

Posted

:calus:Gonziu kochany , a domku ciagle brak:-(:shake: cioteczki a moze wiecie jakiee lekarstwa musi misiu brac , czy w waszym schronisku potrzeba specjalnych lekow dla gonzia?? Czy czesto bierze te leki p padaczkowe i jak sie po nich czuje misiak? Pozdrawiam goraco z Sosnowca:thumbs::Rose:i trzymam kciukasy za misiaka i za wasze zdrowko rowniez:ylsuper:

Posted

:-(:placz:cioteczko Asiu , czytalam o Jasienku z pociagu ...ale nic nie napisalam bo poprostu mnie tak za serce chwycil zalgo czarnusia , taki lagi piekny ...ech do kitu ten swiat caly , co tylko piekny jest czasami , a ludzi bez serca i sumienia pelno na tym naszym swiecie ...zafajdanym Jasienku ten twoj pan powinien cierpiec w bolu i samotnosci przez dluuugie lata:-(

Posted

[quote name='Ank@2']W ostatnią niedzielę Gonzales nie chciał podejść do kratek jak go wołałam. Po długich prośbach podszedł .... :-([/quote]
hmmm, mi normalnie podszedł w zeszłą niedzielę ,, wydrapałam i wygłaskałam go przez dziurę w siatce;) , i później tez zaczepiał oglądających pełnym nadziei spojrzeniem
... misiaczek przytulaczek ...

Posted

[quote name='ewa gonzales']:-(:placz:cioteczko Asiu , czytalam o Jasienku z pociagu ...ale nic nie napisalam bo poprostu mnie tak za serce chwycil zalgo czarnusia , taki lagi piekny ...ech do kitu ten swiat caly , co tylko piekny jest czasami , a ludzi bez serca i sumienia pelno na tym naszym swiecie ...zafajdanym Jasienku ten twoj pan powinien cierpiec w bolu i samotnosci przez dluuugie lata:-([/QUOTE]

nawet mi nie mów....w życiu bym nie podejrzewała, że Jasiek umrze...przecież było w miare dobrze!!!!
Nie rozumiem tego :placz::placz::placz::placz:
[quote name='Ank@2']W ostatnią niedzielę Gonzales nie chciał podejść do kratek jak go wołałam. Po długich prośbach podszedł .... :-([/QUOTE]
do nas też nie wyszedł.....
patrzył tempo przed siebie....