Ank@ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 W końcu dotarłam w schronie do Gonzia. Jest świetny, taki wielki przytulak. :loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gonziu:calus: caluje choc z daleka , marze ze domek na ciebie czeka. Quote
agamika Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 nie wyświetlają mi się zdjęcia z początku wątku,tylko te Edyty ( :loveu: ) widze Quote
Asior Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 sprawdzałam na innych przeglądarkach i mnie się wyświetlają Quote
agamika Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 mi sie pokazały dopiero po zalogowaniu (???) WIELKI RUDY MIŚ - skazany na schronisko bo chory (539536834) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Nadziejka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :lol::Rose::ylsuper:Dziewczynki jak Wam z calego serca dziekuje , ze dbacie o Misiaka , jaki on piekny i potezny ! Moze kiedys znajdzie swoj domek , ten jedyny, ach zeby sie spelnilo misiuniu :calus: Quote
Asior Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ehh w te mrozy Gonziak ma przerąbane.. zamarza mu boks i podłoze jest śliskie :( Gonziakowi się łapinki ślizgają, bo on jest taki masywny i taki nieporadny :( Quote
Asior Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 aa no właśnie.. allegro mu mogę zrobić, ale ja takie beztalencie jesli idzie o tekst.. ale już wiem kogo będe błagać o tekst :P :cool3::cool3::cool3: Quote
agamika Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :roll: poparz na mj post z 25 stycznia :roll::eviltong: :lol::evil_lol: Misio allegro ma ;] Quote
Asior Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 agamika napisał(a)::roll: poparz na mj post z 25 stycznia :roll::eviltong: :lol::evil_lol: Misio allegro ma ;] pewnie wtedy post przeskoczył bo nie widziałam go :/ czemu nie wrzuciłaś więcej zdjęć??? tylko te za kratami??? Te na początku wątku są fajne bo pokazują go wyraźnie... Quote
marysia55 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Asior napisał(a):aa no właśnie.. allegro mu mogę zrobić, ale ja takie beztalencie jesli idzie o tekst.. ale już wiem kogo będe błagać o tekst :P :cool3::cool3::cool3: no kogo, kogo ?????? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asior Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 marysia55 napisał(a):no kogo, kogo ?????? :eviltong::eviltong::eviltong: aaa taką jedną... nie znasz.. ale leniwa straszliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asior napisał(a):aaa taką jedną... nie znasz.. ale leniwa straszliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyżby aż tak leniwa jak "leniwe pierogi' a może zapracowana biedaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :lol: pozdrawiam goraco cioteczki i Gonzia misiaczka utulam:calus::calus: jak dobrze , ze cioteczki myslicie o misiu , ze go odwiedzacie i tulicie:Cool!: Dzieki piekne! Quote
Asior Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 nie pozwalają nam już brać gonziaka na spacer bo niby ma potem ataki... :roll: ja jakoś nie zauważyłam zbieżności ataków ze spacerkami, no ale.... Quote
Nadziejka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :calus:Gonziu kochany , a domku ciagle brak:-(:shake: cioteczki a moze wiecie jakiee lekarstwa musi misiu brac , czy w waszym schronisku potrzeba specjalnych lekow dla gonzia?? Czy czesto bierze te leki p padaczkowe i jak sie po nich czuje misiak? Pozdrawiam goraco z Sosnowca:thumbs::Rose:i trzymam kciukasy za misiaka i za wasze zdrowko rowniez:ylsuper: Quote
Nadziejka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :-(:placz:cioteczko Asiu , czytalam o Jasienku z pociagu ...ale nic nie napisalam bo poprostu mnie tak za serce chwycil zalgo czarnusia , taki lagi piekny ...ech do kitu ten swiat caly , co tylko piekny jest czasami , a ludzi bez serca i sumienia pelno na tym naszym swiecie ...zafajdanym Jasienku ten twoj pan powinien cierpiec w bolu i samotnosci przez dluuugie lata:-( Quote
Ank@ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 W ostatnią niedzielę Gonzales nie chciał podejść do kratek jak go wołałam. Po długich prośbach podszedł .... :-( Quote
agamika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Ank@2']W ostatnią niedzielę Gonzales nie chciał podejść do kratek jak go wołałam. Po długich prośbach podszedł .... :-([/quote] hmmm, mi normalnie podszedł w zeszłą niedzielę ,, wydrapałam i wygłaskałam go przez dziurę w siatce;) , i później tez zaczepiał oglądających pełnym nadziei spojrzeniem ... misiaczek przytulaczek ... Quote
Asior Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='ewa gonzales']:-(:placz:cioteczko Asiu , czytalam o Jasienku z pociagu ...ale nic nie napisalam bo poprostu mnie tak za serce chwycil zalgo czarnusia , taki lagi piekny ...ech do kitu ten swiat caly , co tylko piekny jest czasami , a ludzi bez serca i sumienia pelno na tym naszym swiecie ...zafajdanym Jasienku ten twoj pan powinien cierpiec w bolu i samotnosci przez dluuugie lata:-([/QUOTE] nawet mi nie mów....w życiu bym nie podejrzewała, że Jasiek umrze...przecież było w miare dobrze!!!! Nie rozumiem tego :placz::placz::placz::placz: [quote name='Ank@2']W ostatnią niedzielę Gonzales nie chciał podejść do kratek jak go wołałam. Po długich prośbach podszedł .... :-([/QUOTE] do nas też nie wyszedł..... patrzył tempo przed siebie.... Quote
lunarmermaid Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Biedny Gonziu - chyba czuje,że nikt go nie chce...A taki jest miziasty i uśmiechnięty na zdjęciach. Może miał tylko gorszy dzień? Quote
marysia55 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mam nadzieję że faktycznie miał tylko troche gorszy dzień, z resztą jakie dnie może mieć opuszczony pies z poczuciem bycia niepotrzebnym nikomu :placz: Quote
Recommended Posts