betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):A Zalesie jest pewne ? :cool1: pewny jest wyłacznie hotelik, ale na niego bedziemy musieli zbierać pieniądzory. Mora pmiętaj,że w kocie cała Twoja nadzieja:cool3: Quote
erka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mora na koty nie zareagowała zupełnie, ale więcej wie ewelinka_m. Natomiast sprawa sie skomplikowała o tyle, że chciałysmy ją zawieźć dzisiaj, ale przyszła właścicielka dzisiaj przeprowadza sie do nowego mieszkania i jest to możliwe dopiero jutro. Ale jutro Linssi z kolei nie może. Mora nie może zostać u pani Ani ani dnia dłużej, obiecałam jej ,że najpóźniej jutro ją weźmiemy. POMOCY!!! KTO BY MÓGŁ JUTRO ZAWIEŹĆ MORĘ DO WARSZAWY! ALBO INNE ROZWIĄZANIE , KTO MOŻE W WARSZAWIE PRZECHOWAĆ MORĘ DO JUTRA, GDYBYŚMY JĄ DZISIAJ ZAWIEŹLI? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Czyli Mora test zdała na 6 :multi: Tylko co zrobić z nią do jutra ? Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Przekazuję w imnieniu Erki -Linssi zawozi Morkę do Warszawy do znajomej Erki, a ta przechowa ją do jutra i potem suńka trafi do Zalesia do "babeczki od kotów" [FONT=Book Antiqua]Linssi wielkie dzięki[/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 w podróży Morcia jest baaardzo grzeczna.. :loveu: A co do dzisiejszego testu na koty, moja Morka, jak to Morka zachowywała się rewelacyjnie ... na kotki prawie nie reagowała, a właściwie trochę się ich nawet bała, nie zwracała na nie uwagi, a jak kot do niej podszedł obwąchała delikatnie i przyszła się przytulać :loveu: Quote
kika22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To czekamy na wieści z nowego domku:loveu: Quote
Linssi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wlasnie weszlam do domu. Zawiezlismy Morke :) W drodze spisala sie na medal, co prawda w samej Wa-wie troche ja zmulilo ale bylismy przygotowani :evil_lol: Sunia bardzo ladnie sie zachowuje w samochodzie, albo sobie siedzi, albo lezy...i co jakis czas przychodzi na caluski :loveu: I o ile wiem to ten drugi chetny domek mial byc w Zalesiu... ten to raczej w Warszawie samej.. Po More przyszla znajoma Erki ze swoja sunia. Panie troszke na siebie poszczekaly ale potem juz poszly zgodnie w jedna strone ;) Jutro po Morke ma sie zglosic nowa pani... I czekamy na wiesci z domku. A ja klade sie spac bo padam na twarz ;) Quote
betel Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Dzięki Linssi:loveu:. Cudowne wieści. A ja dalej nieśmiało zapraszam Różności u betela - bazarek na rzecz psiaków z Kielc :oops: Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Linssi wielkie dzięki :buzi: Moreczko, skarbie..trzymaj się :loveu: Quote
erka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mora u mojej znajomej bardzo grzeczna, początkowo nawet trochę przestraszona, bo leżała spokojnie w jednym miejscu:razz:, ale po spacerku i kolacyjce trochę się rozruszała. No a jutro kolejna zmiana, mamy nadzieję,że już ostatnia:lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Morciu kochana oby Ci dobrze w Warszawie się żyło :loveu::loveu: Ale kciuki jeszcze trzymam;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Czy Mora już w swoim nowym domu ? Wiadomo coś ? :razz: Quote
betel Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 erka napisał(a):Mora u mojej znajomej bardzo grzeczna, początkowo nawet trochę przestraszona, bo leżała spokojnie w jednym miejscu:razz:, ale po spacerku i kolacyjce trochę się rozruszała. No a jutro kolejna zmiana, mamy nadzieję,że już ostatnia:lol:. Ja też mam taką nadzieję, bo to żle wpływa na psa , jeśli nie ma poczucia ,ze należy do tego własnie "stada". Mocno zaciskam kciuki i czekam na relację:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ii jak już Morka w swoim domku jest? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Morka gdzie jesteś, mam nadzieję że doopkę w swoim domku już grzejesz :loveu: Quote
betel Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ereczko , wiesz , co u Morci???:cool3: Quote
erka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dzisiaj pani nie dzwoniła, ja też nie , dam im trochę czasu na zapoznanie się;). Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 erka napisał(a):Dzisiaj pani nie dzwoniła, ja też nie , dam im trochę czasu na zapoznanie się;). Ale już u siebie jest , tak ? No to niech się zapoznają pomyślnie :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :niewiem: co się dzieje Morka Zmorka co u Ciebie ? :evil_lol: Quote
erka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jeszcze nie dzwoniłam, przez ta jazdę ze spanielem musze trochę odsapnąć. Quote
Recommended Posts