Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że cudne, bo to pieski św Franciszka, a to chyba najfajniejszy święty ( nie tylko dlatego, że był patronem mojego taty ;)).
A jak się ma taką piękną i dostojną mamusię jak Różanka to jak można być brzydalem ;)

Posted

Zdjęć szczeniaków jest dużo na adopcjepsow.org.
Dla Różanki szykuje się domek, ale najpierw musi być wysterylizowana.
Szukamy dla niej miejsca na zabieg i krótkie przetrzymanie i środków na opłacenie zabiegu.

Posted

esperanza napisał(a):
Zdjęć szczeniaków jest dużo na adopcjepsow.org.
Dla Różanki szykuje się domek, ale najpierw musi być wysterylizowana.
Szukamy dla niej miejsca na zabieg i krótkie przetrzymanie i środków na opłacenie zabiegu.

Czy to ma być domek u Pana Zygmunta? Jeśli tak proponuję sterylkę u mojej wetki, to bardzo blisko nowego domku suni.
A wetka bezdomniaków "traktuje finansowo łagodnie" ;) i jeśli nie będzie innego miejsca to może przetrzymać sunię w klinice.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z nowym panem Różanki. W domu są już robione przygotowania, sprzątanie i nowy materacyk do budy, żeby suni było wygodnie i cieplutko :lol:.
Pan mówił, że pewnie w niedzielę sunia będzie już w domku.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam z nowym panem Różanki. W domu są już robione przygotowania, sprzątanie i nowy materacyk do budy, żeby suni było wygodnie i cieplutko :lol:.
Pan mówił, że pewnie w niedzielę sunia będzie już w domku.

jakieś dobre wieści w końcu:multi:

Posted

malagos napisał(a):
Jak Różanka? Poszczęsciło się jej?

Aleksandra_B odebrala dzisiaj dziewczyne z Tatarka i zawiozla dziewczyę do nowego domu, szczeniory rosna i strasznie duzo jedzą, domy potrzebne, ogłoszenia i takie tam, juz je nawet rozpoznajemy, wiec nie sa takie same ;p

Posted

Skąd wziąć kasę na sterylki tych różańskich bezdomniaków?
Pani Kasia i jej koleżanka robią tam co mogą, ale one same nic tam nie zdziałają na większą skalę. Jak im pomóc, aby nie straciły zapału i widziały efekty swoich wysiłków?

Posted

Nie mam pojęcia :-(

Mam już zdjęcie suki i maluchów, chyba założę im oddzielny wątek.
Na razie mogą zostać u p.Małgosi, ale nie na długo.
Skąd wziąć domy dla tej 7, skoro jeszcze 10 szczeniąt, które mamy pod opieką czeka na domy :-(