gemsi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ja to nawet dam platne ogloszenie, prosze tylko o przygotowanie ladnego "wsadu" tekstowego Quote
żabusia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Do GW dzwoni się pod numer 22 555 4335 i zamawia bezpłatne ogłoszenie na tzw żółtych stronach. Ukazuje się w piątek (jednorazowo). Z tego co pamiętam, aby ukazało się w najbliższy piątek, ogłoszenie trzeba zamówić do środy do którejś godziny (nie pamiętam dokładnie). Mogę sprawdzić dokładnie, mam w domu jakieś żółte strony. Quote
maja602 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja dałam ogłoszenie do "Przyjaciel pies" w nr styczniowym. To jest miesięcznik dlatego to tak długo trwa, ale lada dzień będzie w kioskach. Najlepszy efekt jest przy programie telewizyjnym lub przy artykule w gazecie. Jednak to musi być ciekawa historia. Quote
esperanza Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 W tv przez kilka sekund były, ale niespecjalnie to pomogło :-( Quote
malagos Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 U mnie na wsi to by moze i ludzie wzieli, ale do budy na łańcuch... :cool1: Quote
maja602 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Styczniowy nr PRZYJACIEL PIES już jest w sprzedaży. Ogłoszenie zamieszczone. Pieski ślicznie pozują do zdjecia ale czy jest jakieś zainteresowanie ???????? :???: Quote
gemsi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 maja602 napisał(a):Styczniowy nr PRZYJACIEL PIES już jest w sprzedaży. Ogłoszenie zamieszczone. Pieski ślicznie pozują do zdjecia ale czy jest jakieś zainteresowanie ???????? :???: jedna osoba, ale to chyba nie z przyjaciela piesa:) Quote
malagos Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 a dzis? One przecież nie mogą tak siedzieć i siedzieć u gemsi :shake: Quote
BIANKA1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tyle czasu minęło , i jeszcze domków nie ma ?:-( Quote
malagos Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Podnosze wateczek i proszę o niezaśmiecanie go. Quote
gemsi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 mam nadzieje ze psiaki znajda niedlugo domki, dzieki bezinteresownej pomocy ludziom, ktorym na prawde zalezy na szukaniu domow, dzisiaj byl odzew, zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
esperanza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nic :-( Maluchy wyglądają już prawie jak owczarki, chociaż nigdy tak duże jak niemieckie nie będą, więc nazwiemy je chyba owczarkami różańskimi. Właściwie należałoby zmienić tytuł, bo do adopcji zostało tylko dwóch braci: Jacek i Mikołaj. Quote
gemsi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 sprawy troche sie skomplikowaly, Mikolaj jutro idzie do domu, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, natomiast Jacek wylamal sobie dzisiaj paznokiec, w zasadzie to wyrwal go sobie, nie wiem w jaki sposob, w kazdym badz razie Jacek ma na nodze opatrunek, wiec nie moze byc na zewntrz, musi byc w suchym, a u nas zrobilo sie juz bardzo ciasno, 8 psow i 11 kotow (pomijam cztery osoby bo to przytlaczajaca mniejszosc) w mieszkaniu to juz jest ciezka sprawa, boje sie ze moze byc krwawo, w zwiazku z tym prosze o bardzo pilny tymczas dla Jacka. Quote
esperanza Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mikołaj już w domku. Zamieszkał na Mokotowie. :p Jacek grzeje tyłek w domu jayo i gemsi. Mróz coraz większy zapowiadają, więc na razie dobrą ma miejscówkę. Quote
malagos Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Kurcze, jeden szczeniak i tyle czekania na domek.... Quote
gemsi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 esperanza napisał(a): Jacek grzeje tyłek w domu jayo i gemsi. Mróz coraz większy zapowiadają, więc na razie dobrą ma miejscówkę. Justynka !! jaka dobra, jaka dobra ? ;p paskudna, dom potrzebny i tyle, a teraz relacja z pobytu i obserwacji, Jacek jest cudowny, najspokojniejszy z całej trzody, ze wzgleu na to ze w ogorodzie buda byla zrobiona z klatki kennelowej to teraz Jacek jest psiakiem klatkowym, uwielbia siedziec w klatce, jest duzym miskiem, miskiem pod wzgledem charakteru, przytulak, czysty !!, ani raz nie nabrudzil w domu, a nie byl tego uczony , zaltwia swoje potrzeby tylko na zewnatrz, przesypia cala noc w klatce , w domu cichy, na zewnatrz czujny , ulegly do innych psow, nie atakuje, zgodny i bardzo szybko sie uczy, oczywiscie reaguje na swoje imie ;) dom cudowny, dla cudownego psa potrzebny Quote
maja602 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Świetnie, ze napisałeś trochę o jego charakterze i upodobaniach. Zmienię ogłoszenia i myślę, że tak cudowny psiaczek szybko znajdzie dobry dom. :Dog_run: Quote
esperanza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Chciałam napisać że miejscówka wcale taka dobra nie jest, bo gemsi i jayo nie pozwalają spać na kanapie i na górę psa nie wpuszczają, ... o! Quote
maja602 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Miejscówka jest dobra ale i zagęszczenie duże. Dlatego w dalszym ciagu szukamy domku dla szczeniaczka. Quote
elzak3 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Obejrzałam watek, sliczne te maluchy. Ojcu niedawno odszedł działkowy czternastoletni Onek i tak z sentymentu oglądam onkowate watki adopcyjne. Pies był działkowy ale nie łańcuchowy. Trzymam kciuki za dobry dom. Quote
Witokret Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Szybko domek dla Jacusia, bo biedaczek za chwile przykuje sie do klateczki i wystawi tansparent: JACEK KOCHA JAYKOW!! :evil_lol: Quote
malagos Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dobrze gadata, kobiety, dobrze! :p Quote
malagos Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jacuś nam sie zestarzeje, a domku nie widać... :placz: Quote
Recommended Posts