Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do GW dzwoni się pod numer 22 555 4335 i zamawia bezpłatne ogłoszenie na tzw żółtych stronach. Ukazuje się w piątek (jednorazowo). Z tego co pamiętam, aby ukazało się w najbliższy piątek, ogłoszenie trzeba zamówić do środy do którejś godziny (nie pamiętam dokładnie). Mogę sprawdzić dokładnie, mam w domu jakieś żółte strony.

Posted

Ja dałam ogłoszenie do "Przyjaciel pies" w nr styczniowym. To jest miesięcznik dlatego to tak długo trwa, ale lada dzień będzie w kioskach.
Najlepszy efekt jest przy programie telewizyjnym lub przy artykule w gazecie. Jednak to musi być ciekawa historia.

Posted

maja602 napisał(a):
Styczniowy nr PRZYJACIEL PIES już jest w sprzedaży. Ogłoszenie zamieszczone. Pieski ślicznie pozują do zdjecia ale czy jest jakieś zainteresowanie ???????? :???:

jedna osoba, ale to chyba nie z przyjaciela piesa:)

Posted

mam nadzieje ze psiaki znajda niedlugo domki, dzieki bezinteresownej pomocy ludziom, ktorym na prawde zalezy na szukaniu domow, dzisiaj byl odzew, zobaczymy co z tego wyjdzie

Posted

Nic :-(

Maluchy wyglądają już prawie jak owczarki, chociaż nigdy tak duże jak niemieckie nie będą, więc nazwiemy je chyba owczarkami różańskimi.
Właściwie należałoby zmienić tytuł, bo do adopcji zostało tylko dwóch braci: Jacek i Mikołaj.

Posted

sprawy troche sie skomplikowaly, Mikolaj jutro idzie do domu, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, natomiast Jacek wylamal sobie dzisiaj paznokiec, w zasadzie to wyrwal go sobie, nie wiem w jaki sposob, w kazdym badz razie Jacek ma na nodze opatrunek, wiec nie moze byc na zewntrz, musi byc w suchym, a u nas zrobilo sie juz bardzo ciasno, 8 psow i 11 kotow (pomijam cztery osoby bo to przytlaczajaca mniejszosc) w mieszkaniu to juz jest ciezka sprawa, boje sie ze moze byc krwawo, w zwiazku z tym prosze o bardzo pilny tymczas dla Jacka.

Posted

esperanza napisał(a):

Jacek grzeje tyłek w domu jayo i gemsi. Mróz coraz większy zapowiadają, więc na razie dobrą ma miejscówkę.

Justynka !! jaka dobra, jaka dobra ? ;p paskudna, dom potrzebny i tyle,

a teraz relacja z pobytu i obserwacji,

Jacek jest cudowny, najspokojniejszy z całej trzody, ze wzgleu na to ze w ogorodzie buda byla zrobiona z klatki kennelowej to teraz Jacek jest psiakiem klatkowym, uwielbia siedziec w klatce, jest duzym miskiem, miskiem pod wzgledem charakteru, przytulak, czysty !!, ani raz nie nabrudzil w domu, a nie byl tego uczony , zaltwia swoje potrzeby tylko na zewnatrz, przesypia cala noc w klatce , w domu cichy, na zewnatrz czujny ,
ulegly do innych psow, nie atakuje, zgodny i bardzo szybko sie uczy, oczywiscie reaguje na swoje imie ;)

dom cudowny, dla cudownego psa potrzebny

Posted

Obejrzałam watek, sliczne te maluchy.
Ojcu niedawno odszedł działkowy czternastoletni Onek i tak z sentymentu oglądam onkowate watki adopcyjne. Pies był działkowy ale nie łańcuchowy.
Trzymam kciuki za dobry dom.