Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll: czy ja mam omamy? Wydalow mi sie ze Marta wkleila pienke zdjecie Guru, piekny pies!! A teraz go nie wiedze, wogole zdjecia jakos mi sie zle wyswietlaja, niektore:roll:
I co to za sunia jasna z ciemna kufą, starsza?:roll: Jakas odlowiona czy co?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: czy ja mam omamy? Wydalow mi sie ze Marta wkleila pienke zdjecie Guru, piekny pies!! A teraz go nie wiedze, wogole zdjecia jakos mi sie zle wyswietlaja, niektore:roll:
I co to za sunia jasna z ciemna kufą, starsza?:roll: Jakas odlowiona czy co?

Zdjęcia znikły :shake: ja mam szerokopasmowe łącze, bardzo szybkie - nie widzę ich. Martaipieski co jest? :evil_lol: Bo Was znów ktoś oskarży o knucie knowań :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za duże wrzucałaś, moim zdaniem!

A ta suka musi być odłowiona, bo też jej nie kojarzę...

Posted

:shake: bo skolei gdzies chyba przepadla ta sunia, przemila!! Juz do Kezela z Maciejowic nie dojachala. Byl jakis pies zagryziony w maciejowicach(dwa), moze ona?:-(
A moze to ona tam biega po polach tez?

Posted

No a ten pies, który jak mi się wydaje jest z Maciejowic (ten wyłupiasty) w ogóle chyba w Krężelu nie był. Albo był przed pierwszą moją wizytą (tzn. drugą, bo przy pierwszej wyjechałam z szatańskim Velvecikiem :evil_lol:)

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Zdjęcia znikły :shake: ja mam szerokopasmowe łącze, bardzo szybkie - nie widzę ich. Martaipieski co jest? Bo Was znów ktoś oskarży o knucie knowań :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za duże

ja od początku nie widziałam 3/4 zdjęć, tylko krzyżyki :-(

Posted

[quote name='zofia&sasza']No a ten pies, który jak mi się wydaje jest z Maciejowic (ten wyłupiasty) w ogóle chyba w Krężelu nie był. Albo był przed pierwszą moją wizytą (tzn. drugą, bo przy pierwszej wyjechałam z szatańskim Velvecikiem :evil_lol:)

A moze to on byl na łancuchu W maciejowicach i zostal, i byl dokarmiany?:roll:

Posted

kurcze nie wiem co jest z tymi zdjeciami:(moze faktycznie za duze a ja za bardzo nie mam czasu siedziec na dogo dlatego tak zadko mnie tu widzicie!!!!moze cos zle zrobilam przy dodawaniu:/ sama zamiast zdjec mam krzyzyki:(najwyzej dodam jeszcze raz moze mi sie uda

Posted

Martaipieski:loveu: u mnie zdjęcia nie otwierają się w Twoich postach nr 2695; 2697 i częściowo 2698.

Olgaj:loveu:, gratuluję:cool2: przepięknej metamorfozy Szansy:modla::klacz:
Bardzo się cieszę szczęściem Szansy:loveu: oraz Aury/Negry:loveu:

Magdo222:loveu:wielkie dzięki:modla: za Twój wkład w szczęśliwe zakończenie tułaczki Aury:loveu:

Ostatnio zabrane z Krężela Pieski:loveu:, jak widać mają się dobrze.
Pięknie, pięknie:cool2::klacz:

A jaka miła (odpukać ;)) atmosfera:loveu: na wątku.
Serce roście:iloveyou:

Aby polepszyć warunki mieszkaniowe Krężlowiakom:loveu: i pozostałym Pieskom:loveu: w gorzowskim schronisku mój TŻ zorganizował 7 kubików piasku do wysypywania boksów wraz z transportem.
Pani Kierownik schroniska potwierdziła otrzymanie prezentu, a pracownicy schroniska orzekli, iż piasek ma pożądane uziarnienie.

Posted

Marta, ja sie na tym nie znam. W jedym poscie mozna wstawic tylko chyba 5 zdjec! A ja przez image wstawiam rozmiar 480x640.
Albo przeslij komus to wstawi, moze osho?;):oops:

Posted

[quote name='Odi']Martaipieski:loveu: u mnie zdjęcia nie otwierają się w Twoich postach nr 2695; 2697 i częściowo 2698.

Olgaj:loveu:, gratuluję:cool2: przepięknej metamorfozy Szansy:modla::klacz:
Bardzo się cieszę szczęściem Szansy:loveu: oraz Aury/Negry:loveu:

Magdo222:loveu:wielkie dzięki:modla: za Twój wkład w szczęśliwe zakończenie tułaczki Aury:loveu:

Ostatnio zabrane z Krężela Pieski:loveu:, jak widać mają się dobrze.
Pięknie, pięknie:cool2::klacz:

A jaka miła (odpukać ;)) atmosfera:loveu: na wątku.
Serce roście:iloveyou:

Aby polepszyć warunki mieszkaniowe Krężlowiakom:loveu: i pozostałym Pieskom:loveu: w gorzowskim schronisku mój TŻ zorganizował 7 kubików piasku do wysypywania boksów wraz z transportem.
Pani Kierownik schroniska potwierdziła otrzymanie prezentu, a pracownicy schroniska orzekli, iż piasek ma pożądane uziarnienie.

No to super, że Tobie się też nie otwierają :diabloti: Po tym, co weronia napisała (że jej tak) byłam pewna, że to kolejny spisek przeciwko nam (nie wiem, kto to my, piszę tak na wszelki wypadek, bo sie boję być taka samotniutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:):diabloti: Uwaga, to był ŻART!

Posted

Odi napisał(a):

To cos przy okazji krezlowiakow idzie na lepsze w schronisku dla zwierzątw Gorzowie.:p Szkoda, ze sam schron o to nie dba.:shake: Prawde mowiac ten boks z wykopanymi dziurami w ziemi (klepisko)i łysymi budami, gole dechy w srodku, brak slomy,czegokolwiek, "zmrozilo" mnie.:shake:

:diabloti:Zosia, to ja bylam samotniutka, myslalam ze mam omamy. Widzialam psy a potem mi zniknęly.:evil_lol: ale nie widzialam ok. 20 psow, kilka tylko;)

Posted

niewiem co jest z tymi zdjeciami kiedys na dogo o psach ze starej wsi zrobilam watek chcialam dodac do 1postu nowe zdjecia i wtedy usunelo mi wszystkie jakie mialam w tym poscie:/ zdjecia ktore sie nie wyswietlaly usunelam i dodalam na ich miejsce inne a niektore zmniejszylam:)moze teeraz bedzie ok:) co do zdj guru to zamiescilam wczesniej ale usunelam bo na Guru czeka domek tylko jeszcze musimy warunki sprawdzic i mam nadzieje ze za jakis czas zamieszcze fotki guru juz w nowym domku!!
a oto guru

jak bede miala nowe fotki i nie uda mi sie ich dodac poprosze kogos o pomoc:)a jak juz wczesniej pisalam bardzo zadko jestem na dogo wiec nie obrazcie sie jak nie bede odpisywac:/

Posted

Stanowczo stwierdzam, że to nie je spisek.
Ja widze :eviltong:

======================

Widzę też przelew na moim koncie 220,- zł od PiSdZ
Dziękuję :lol:

Posted

olgaj napisał(a):
Jest kolejny dom dla suni owczarka niemieckigo.
Pomyslałam o blizniaczej siostrze Szansy.
Czy ktos wie gdzie ona jest?

Viktoria jest w Emirze, na stronie Emir są jej zdjecia, w galerii do adopcji, duze psy.

Posted

olgaj, marta - możecie fotki wysyłać do mnie, zmniejszę jeśli będzie trzeba i wstawię, część z nich i tak ściągałbym z dogo żeby wstawić na stronę, więc to żaden kłopot...

prosiłbym tylko o wyraźne opisy zdjęć "kto zacz" żebym ja nie pomieszał fotek między sobą, ja dla odmiany nie widziałem ani jednego krężelskiego psiaka na żywca...

[email protected]

czy to już jest początek obiecanej listy psów zabranej z krężela i maciejowic przez pisdz? bo jeśli tak, to miały być również info gdzie są poszczególne psiaki i namiary kontaktowe...

marto i może, skoro są jakieś dodatkowe psy, których nie było na fotkach zofii, to może sama poglądowa lista zabranych psów /imiona z wątku plus nieznane/ byłaby pomocna w ewentualnym kojarzeniu nieznanych psów.

Posted

:crazyeye: ooo witam Cię Arko po wielkim wygnaniu. Widzę że bardzo pomagasz w rozpoznaniach psów z Krążela. Bez Ciebie byśmy sobie nie poradzili. Dzięki Ci wielke :p