ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :roll: czy ja mam omamy? Wydalow mi sie ze Marta wkleila pienke zdjecie Guru, piekny pies!! A teraz go nie wiedze, wogole zdjecia jakos mi sie zle wyswietlaja, niektore:roll: I co to za sunia jasna z ciemna kufą, starsza?:roll: Jakas odlowiona czy co? Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ARKA napisał(a)::roll: czy ja mam omamy? Wydalow mi sie ze Marta wkleila pienke zdjecie Guru, piekny pies!! A teraz go nie wiedze, wogole zdjecia jakos mi sie zle wyswietlaja, niektore:roll: I co to za sunia jasna z ciemna kufą, starsza?:roll: Jakas odlowiona czy co? Zdjęcia znikły :shake: ja mam szerokopasmowe łącze, bardzo szybkie - nie widzę ich. Martaipieski co jest? :evil_lol: Bo Was znów ktoś oskarży o knucie knowań :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za duże wrzucałaś, moim zdaniem! A ta suka musi być odłowiona, bo też jej nie kojarzę... Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :shake: bo skolei gdzies chyba przepadla ta sunia, przemila!! Juz do Kezela z Maciejowic nie dojachala. Byl jakis pies zagryziony w maciejowicach(dwa), moze ona?:-( A moze to ona tam biega po polach tez? Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No a ten pies, który jak mi się wydaje jest z Maciejowic (ten wyłupiasty) w ogóle chyba w Krężelu nie był. Albo był przed pierwszą moją wizytą (tzn. drugą, bo przy pierwszej wyjechałam z szatańskim Velvecikiem :evil_lol:) Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Martaipieski, pliiiz! Odezwij się, kobieto dobra! Psy nam się pomerdały! Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):Zdjęcia znikły :shake: ja mam szerokopasmowe łącze, bardzo szybkie - nie widzę ich. Martaipieski co jest? Bo Was znów ktoś oskarży o knucie knowań :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za duże ja od początku nie widziałam 3/4 zdjęć, tylko krzyżyki :-( Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zofia&sasza']No a ten pies, który jak mi się wydaje jest z Maciejowic (ten wyłupiasty) w ogóle chyba w Krężelu nie był. Albo był przed pierwszą moją wizytą (tzn. drugą, bo przy pierwszej wyjechałam z szatańskim Velvecikiem :evil_lol:) A moze to on byl na łancuchu W maciejowicach i zostal, i byl dokarmiany?:roll: Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kurcze nie wiem co jest z tymi zdjeciami:(moze faktycznie za duze a ja za bardzo nie mam czasu siedziec na dogo dlatego tak zadko mnie tu widzicie!!!!moze cos zle zrobilam przy dodawaniu:/ sama zamiast zdjec mam krzyzyki:(najwyzej dodam jeszcze raz moze mi sie uda Quote
Weronia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a ja widze zdjęcia. Nie wiem dlaczego niektórzy ich nie widzą.. ale na pewno nie dla tego, że są za duże (bo nie sa aż takie wielkie) Quote
Odi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Martaipieski:loveu: u mnie zdjęcia nie otwierają się w Twoich postach nr 2695; 2697 i częściowo 2698. Olgaj:loveu:, gratuluję:cool2: przepięknej metamorfozy Szansy:modla::klacz: Bardzo się cieszę szczęściem Szansy:loveu: oraz Aury/Negry:loveu: Magdo222:loveu:wielkie dzięki:modla: za Twój wkład w szczęśliwe zakończenie tułaczki Aury:loveu: Ostatnio zabrane z Krężela Pieski:loveu:, jak widać mają się dobrze. Pięknie, pięknie:cool2::klacz: A jaka miła (odpukać ;)) atmosfera:loveu: na wątku. Serce roście:iloveyou: Aby polepszyć warunki mieszkaniowe Krężlowiakom:loveu: i pozostałym Pieskom:loveu: w gorzowskim schronisku mój TŻ zorganizował 7 kubików piasku do wysypywania boksów wraz z transportem. Pani Kierownik schroniska potwierdziła otrzymanie prezentu, a pracownicy schroniska orzekli, iż piasek ma pożądane uziarnienie. Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Marta, ja sie na tym nie znam. W jedym poscie mozna wstawic tylko chyba 5 zdjec! A ja przez image wstawiam rozmiar 480x640. Albo przeslij komus to wstawi, moze osho?;):oops: Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Odi']Martaipieski:loveu: u mnie zdjęcia nie otwierają się w Twoich postach nr 2695; 2697 i częściowo 2698. Olgaj:loveu:, gratuluję:cool2: przepięknej metamorfozy Szansy:modla::klacz: Bardzo się cieszę szczęściem Szansy:loveu: oraz Aury/Negry:loveu: Magdo222:loveu:wielkie dzięki:modla: za Twój wkład w szczęśliwe zakończenie tułaczki Aury:loveu: Ostatnio zabrane z Krężela Pieski:loveu:, jak widać mają się dobrze. Pięknie, pięknie:cool2::klacz: A jaka miła (odpukać ;)) atmosfera:loveu: na wątku. Serce roście:iloveyou: Aby polepszyć warunki mieszkaniowe Krężlowiakom:loveu: i pozostałym Pieskom:loveu: w gorzowskim schronisku mój TŻ zorganizował 7 kubików piasku do wysypywania boksów wraz z transportem. Pani Kierownik schroniska potwierdziła otrzymanie prezentu, a pracownicy schroniska orzekli, iż piasek ma pożądane uziarnienie. No to super, że Tobie się też nie otwierają :diabloti: Po tym, co weronia napisała (że jej tak) byłam pewna, że to kolejny spisek przeciwko nam (nie wiem, kto to my, piszę tak na wszelki wypadek, bo sie boję być taka samotniutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:):diabloti: Uwaga, to był ŻART! Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Odi napisał(a):Aby polepszyć warunki mieszkaniowe Krężlowiakom:loveu: i pozostałym Pieskom:loveu: w gorzowskim schronisku mój TŻ zorganizował 7 kubików piasku do wysypywania boksów wraz z transportem. Pani Kierownik schroniska potwierdziła otrzymanie prezentu, a pracownicy schroniska orzekli, iż piasek ma pożądane uziarnienie. To cos przy okazji krezlowiakow idzie na lepsze w schronisku dla zwierzątw Gorzowie.:p Szkoda, ze sam schron o to nie dba.:shake: Prawde mowiac ten boks z wykopanymi dziurami w ziemi (klepisko)i łysymi budami, gole dechy w srodku, brak slomy,czegokolwiek, "zmrozilo" mnie.:shake: :diabloti:Zosia, to ja bylam samotniutka, myslalam ze mam omamy. Widzialam psy a potem mi zniknęly.:evil_lol: ale nie widzialam ok. 20 psow, kilka tylko;) Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 niewiem co jest z tymi zdjeciami kiedys na dogo o psach ze starej wsi zrobilam watek chcialam dodac do 1postu nowe zdjecia i wtedy usunelo mi wszystkie jakie mialam w tym poscie:/ zdjecia ktore sie nie wyswietlaly usunelam i dodalam na ich miejsce inne a niektore zmniejszylam:)moze teeraz bedzie ok:) co do zdj guru to zamiescilam wczesniej ale usunelam bo na Guru czeka domek tylko jeszcze musimy warunki sprawdzic i mam nadzieje ze za jakis czas zamieszcze fotki guru juz w nowym domku!! a oto guru jak bede miala nowe fotki i nie uda mi sie ich dodac poprosze kogos o pomoc:)a jak juz wczesniej pisalam bardzo zadko jestem na dogo wiec nie obrazcie sie jak nie bede odpisywac:/ Quote
elik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Stanowczo stwierdzam, że to nie je spisek. Ja widze :eviltong: ====================== Widzę też przelew na moim koncie 220,- zł od PiSdZ Dziękuję :lol: Quote
olgaj Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jest kolejny dom dla suni owczarka niemieckigo. Pomyslałam o blizniaczej siostrze Szansy. Czy ktos wie gdzie ona jest? Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 olgaj napisał(a):Jest kolejny dom dla suni owczarka niemieckigo. Pomyslałam o blizniaczej siostrze Szansy. Czy ktos wie gdzie ona jest? Viktoria jest w Emirze, na stronie Emir są jej zdjecia, w galerii do adopcji, duze psy. Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Victoria to nasza wirtualna adopcja :) trzymam za nia kciuki!!! ;) czyli podwojna kontrola przedadopcyjna? Quote
Inez de Villaro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Victoria to nasza wirtualna adopcja :) trzymam za nia kciuki!!! Quote
olgaj Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wyslalam. Dostalam tez zdjecia szansy z nowego domu , ale sierota nieumiem wstawic. Quote
osho Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 olgaj, marta - możecie fotki wysyłać do mnie, zmniejszę jeśli będzie trzeba i wstawię, część z nich i tak ściągałbym z dogo żeby wstawić na stronę, więc to żaden kłopot... prosiłbym tylko o wyraźne opisy zdjęć "kto zacz" żebym ja nie pomieszał fotek między sobą, ja dla odmiany nie widziałem ani jednego krężelskiego psiaka na żywca... [email protected] czy to już jest początek obiecanej listy psów zabranej z krężela i maciejowic przez pisdz? bo jeśli tak, to miały być również info gdzie są poszczególne psiaki i namiary kontaktowe... marto i może, skoro są jakieś dodatkowe psy, których nie było na fotkach zofii, to może sama poglądowa lista zabranych psów /imiona z wątku plus nieznane/ byłaby pomocna w ewentualnym kojarzeniu nieznanych psów. Quote
olgaj Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziekuje, nastepnym razem skorzystam. Te sa juz wstawione na watku Szansy Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 elik, bo ty należysz do spisku, ot co! Quote
Inez de Villaro Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ARKA napisał(a):;) czyli podwojna kontrola przedadopcyjna? ARKA...tak!!! pojedziemy całą klasą :) Quote
bea_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :crazyeye: ooo witam Cię Arko po wielkim wygnaniu. Widzę że bardzo pomagasz w rozpoznaniach psów z Krążela. Bez Ciebie byśmy sobie nie poradzili. Dzięki Ci wielke :p Quote
Recommended Posts