Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='zofia&sasza']Filipek jest znacznie większy. To sporawy pies. A ten to może być psiak z Maciejowic (był tam w boksie z Kamykiem). Bardzo był wystraszony.
Tak, to on, ma takie charakterystyczne ocza "wytrzeszczone".

Posted

AMBA- mloda duza suczka , jest wspaniala!!!bardzo przyjazna do ludzi zgadza sie tez z psami i suczkami, uwielbia sie bawic i aportowac patyki:)

Karmelka-jest mloda bardzo sympatyczna, uwielbia pieszczoty, i chce sie bawic to super psinka:)zagadza sie innymi psami i suczkami

lord

guru

bastian

edi

Posted

A moze to ten psiak odlowiony w Maciejowicach, cos mi jego pysio wydaje sie znajomy, poszukam w zdjeciach maciejowcikich Zosi...

:p A Karmelka to cud dziewczynka!

Posted

Marta, widze ze Amba(Karmelka tez) ma zdjetą pozniej obrozke(na zdjeciach widac) a te obrozki jeszcze dzialaja, do 3 stycznia,teoretycznie. Mialy zalozone 3 wrzesnia i dzialają 4 m-c.

Posted

ARKA napisał(a):
Marta, widze ze Amba ma zdjetą pozniej obrozke(na zdjeciach) a te obrozki jeszcze dzialaja, do 3 stycznia,teoretycznie. Mialy zalozone 3 wrzesnia i dzialają 4 m-c.

ok dzieki za info:) w takim razie trzeba jej ja zalozyc:) choc psy z pewnoscia i tak beda odpchlone itd. :)

Posted

[quote name='martaipieski']ok dzieki za info:) w takim razie trzeba jej ja zalozyc:) choc psy z pewnoscia i tak beda odpchlone itd. :)
Marta, obrozki preventic sa tylko p/kleszczom(na pchly nie) i dobrze dzialają p/nuzencowi...
Jak bedziesz zakladala, to przed zalozeniem tak je porozciagaj aby preparat sie wydobyl z nich, tak powinno sie z nimi robic, co jakis czas;)

Posted

[quote name='ARKA']Marta, obrozki preventic sa tylko p/kleszczom(na pchly nie) i dobrze dzialają p/nuzencowi...
Jak bedziesz zakladala, to przed zalozeniem tak je porozciagaj aby preparat sie wydobyl z nich, tak powinno sie z nimi robic, co jakis czas;)

aha ok:)jeszcze raz dzieki za info:)ja np. dla swoich psiakow stosuje fiprex wie z obrokami zadko mialam doczynienia:)

Posted

martaipieski napisał(a):
aha ok:)jeszcze raz dzieki za info:)ja np. dla swoich psiakow stosuje fiprex wie z obrokami zadko mialam doczynienia:)

Ja mam teren bardo zakleszczony wiec stosuje podwojne zabezpieczenie-preventic i fiprex. Efekt: kleszcze łaża po psach tylko i na nas przechodza. Zreszta Weronia widziala, na Kajtku:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
Ja mam teren bardo zakleszczony wiec stosuje podwojne zabezpieczenie-preventic i fiprex. Efekt: kleszcze łaża po psach tylko i na nas przechodza. Zreszta Weronia widziala, na Kajtku:evil_lol:

no właśnie, zamiast po Kajtku, na nas właziły .. bleeeeee

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a gdzie "mój" ping?

Ping jest u n mnie w pokoju. Niesamowicie odżył, bawi się, biega i gryzie w rękę zaczepiając... też szczeka.. Jest po sterylizacji. Uwaga: w domu nie załatwia swoich potrzeb. Przetrzymuje i zanieczyszcza trawniczki przed blokiem.
Fotki postaramy sie zamiescic wieczorkiem

Posted

świetnie, strasznie się cieszę:loveu:. mogłabym mu zrobić watek i poogłaszać, jakbyco...
potwierdza się po raz kolejny, że nawet spore problemy z tymi psami maja przyczyny zewnętrzne, do korekcji..
niesamowite zwierzęta te psy, co? dobra wola, chęć współpracy, sama nie wiem, co jeszcze... niemal wszystkie z problemami maja te problemy przez człowieka, a nie przez swój charakter. co za wspaniały gatunek :loveu::loveu:!