martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ares-młody bardzo przyjazny piesek Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jakiej wielkości jest ten piesek? Bo ja chyba kojarzę "kto to"? Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):Jakiej wielkości jest ten piesek? Bo ja chyba kojarzę "kto to"? do kolana, tak pomiedzy maly a sredni:) Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a z postu 2698 to nie jest Filipek? Pierwsze zdjecia. Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Filipek jest znacznie większy. To sporawy pies. A ten to może być psiak z Maciejowic (był tam w boksie z Kamykiem). Bardzo był wystraszony. Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zofia&sasza']Filipek jest znacznie większy. To sporawy pies. A ten to może być psiak z Maciejowic (był tam w boksie z Kamykiem). Bardzo był wystraszony. Tak, to on, ma takie charakterystyczne ocza "wytrzeszczone". Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zofia&sasza']A to jest Bastian, czyli 116/M to nie jest Bastian:/ bastian to ten a tamten to inny psiak:/ Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ARKA']Tak, to on, ma takie charakterystyczne ocza "wytrzeszczone". to tez nie filip, filp jest od niego wiekszy:)i nie jest bojazliwy:) to filip:) Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):Pewna jesteś? Na tej focie on "zlapał" b. intensywny kolorek. W naturze nie jest aż taki rudy... jestem pewna:) bo widzialam je oba jednoczesnie:) Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='martaipieski']to nie jest Bastian:/ bastian to ten a tamten to inny psiak:/ Pewna jesteś? Na tej focie on "zlapał" b. intensywny kolorek. W naturze nie jest aż taki rudy... Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 AMBA- mloda duza suczka , jest wspaniala!!!bardzo przyjazna do ludzi zgadza sie tez z psami i suczkami, uwielbia sie bawic i aportowac patyki:) Karmelka-jest mloda bardzo sympatyczna, uwielbia pieszczoty, i chce sie bawic to super psinka:)zagadza sie innymi psami i suczkami lord guru bastian edi Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A moze to ten psiak odlowiony w Maciejowicach, cos mi jego pysio wydaje sie znajomy, poszukam w zdjeciach maciejowcikich Zosi... :p A Karmelka to cud dziewczynka! Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 tak karmelka jest wspaniala, nie mozna sie w niej niezakochac:) Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Marta, widze ze Amba(Karmelka tez) ma zdjetą pozniej obrozke(na zdjeciach widac) a te obrozki jeszcze dzialaja, do 3 stycznia,teoretycznie. Mialy zalozone 3 wrzesnia i dzialają 4 m-c. Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ARKA napisał(a):Marta, widze ze Amba ma zdjetą pozniej obrozke(na zdjeciach) a te obrozki jeszcze dzialaja, do 3 stycznia,teoretycznie. Mialy zalozone 3 wrzesnia i dzialają 4 m-c. ok dzieki za info:) w takim razie trzeba jej ja zalozyc:) choc psy z pewnoscia i tak beda odpchlone itd. :) Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='martaipieski']ok dzieki za info:) w takim razie trzeba jej ja zalozyc:) choc psy z pewnoscia i tak beda odpchlone itd. :) Marta, obrozki preventic sa tylko p/kleszczom(na pchly nie) i dobrze dzialają p/nuzencowi... Jak bedziesz zakladala, to przed zalozeniem tak je porozciagaj aby preparat sie wydobyl z nich, tak powinno sie z nimi robic, co jakis czas;) Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ARKA']Marta, obrozki preventic sa tylko p/kleszczom(na pchly nie) i dobrze dzialają p/nuzencowi... Jak bedziesz zakladala, to przed zalozeniem tak je porozciagaj aby preparat sie wydobyl z nich, tak powinno sie z nimi robic, co jakis czas;) aha ok:)jeszcze raz dzieki za info:)ja np. dla swoich psiakow stosuje fiprex wie z obrokami zadko mialam doczynienia:) Quote
ARKA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 martaipieski napisał(a):aha ok:)jeszcze raz dzieki za info:)ja np. dla swoich psiakow stosuje fiprex wie z obrokami zadko mialam doczynienia:) Ja mam teren bardo zakleszczony wiec stosuje podwojne zabezpieczenie-preventic i fiprex. Efekt: kleszcze łaża po psach tylko i na nas przechodza. Zreszta Weronia widziala, na Kajtku:evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ping prawdopodobnie tam, gdzie inne psy czyli "u wolontariuszy PiSDZ" Quote
Weronia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ARKA napisał(a):Ja mam teren bardo zakleszczony wiec stosuje podwojne zabezpieczenie-preventic i fiprex. Efekt: kleszcze łaża po psach tylko i na nas przechodza. Zreszta Weronia widziala, na Kajtku:evil_lol: no właśnie, zamiast po Kajtku, na nas właziły .. bleeeeee Quote
PiSdZ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):a gdzie "mój" ping? Ping jest u n mnie w pokoju. Niesamowicie odżył, bawi się, biega i gryzie w rękę zaczepiając... też szczeka.. Jest po sterylizacji. Uwaga: w domu nie załatwia swoich potrzeb. Przetrzymuje i zanieczyszcza trawniczki przed blokiem. Fotki postaramy sie zamiescic wieczorkiem Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 świetnie, strasznie się cieszę:loveu:. mogłabym mu zrobić watek i poogłaszać, jakbyco... potwierdza się po raz kolejny, że nawet spore problemy z tymi psami maja przyczyny zewnętrzne, do korekcji.. niesamowite zwierzęta te psy, co? dobra wola, chęć współpracy, sama nie wiem, co jeszcze... niemal wszystkie z problemami maja te problemy przez człowieka, a nie przez swój charakter. co za wspaniały gatunek :loveu::loveu:! Quote
martaipieski Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):a gdzie "mój" ping? jeszcze nie zrobilam mu zdjec:)ale Ping ma sie dobrze to super piesio:) psy ktorym nie zrobbilam fotek to miedzy innymi bastian filip kusy lord edi Quote
Recommended Posts