Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jutro z rana porobię Koszałkowi ogłoszenia - Jakie to województwo - śląskie? Po południu już nie da rady, zdjęcia i strony się nie wczytują. Czy mogę pożyczyć tekst z Allegro?

Posted

tomcug napisał(a):
Dziewczyny, jutro z rana porobię Koszałkowi ogłoszenia - Jakie to województwo - śląskie?

To jest małopolskie, ale zaraz przy granicy ze śląskim, więc oba się załapują.

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
Widzę że tak na prawdę jestem zbędna na forum więc nie zawracam więcej głowy.
Ps. Koszałek na gumtree ma 33 wejścia, Kiara 30.
Pozdrawiam

Dlaczego takie głupoty Ci do głowy przychodzą :crazyeye:

Posted

Ulaa napisał(a):
Dzisiaj jest zimno, co chwila mżawka albo deszczyk... Typowo jesienna pogoda.
A Koszałek tak lubi się wygrzewać :-( Biedactwo.

Musimy szukać tego DT płatnego choćby i to szybko!!!

Posted

To napiszcie mi co ja mam robić na taką odległość i dla kogo. Bo miotam się po tym forum i nie wiem co mogę robić. Dodałam też Dianie jedno ogłoszenie ale nie wiem czy ona jest do ogłaszania. i Kiarze 3. Najwięcej w necie jest stron poświęconych dla ogłoszeń psów rasowych ( takich co ceny 2000 ), nie wiem czy tam też się ładować ze swoimi ogłoszeniami za 1 zł :lol:. I nie wiem też czy wszystkich psów obowiązuje dowóz tak jak dla Dziadzia. Ludzie oglądaja te moje ogłoszenia ale nie wiem czy coś sie dzieje telefonicznie. Aha, nie zauważyłam i Kiarze dodałam anons z telefonem Ulii, a przy Kiarze jest jakiś inny. Mam nadzieje że to też ok

Posted

Aha. Szczególnie tam gdzie psiak nie jest młody i szczególnie " ozdobny" to wazne - bo watek wchodzi na pierwsza stronę DOGO i wieksza szansa że ktos taka psią biedę zauważy!!

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
To napiszcie mi co ja mam robić na taką odległość i dla kogo. Bo miotam się po tym forum i nie wiem co mogę robić. Dodałam też Dianie jedno ogłoszenie ale nie wiem czy ona jest do ogłaszania. i Kiarze 3. Najwięcej w necie jest stron poświęconych dla ogłoszeń psów rasowych ( takich co ceny 2000 ), nie wiem czy tam też się ładować ze swoimi ogłoszeniami za 1 zł :lol:. I nie wiem też czy wszystkich psów obowiązuje dowóz tak jak dla Dziadzia. Ludzie oglądaja te moje ogłoszenia ale nie wiem czy coś sie dzieje telefonicznie. Aha, nie zauważyłam i Kiarze dodałam anons z telefonem Ulii, a przy Kiarze jest jakiś inny. Mam nadzieje że to też ok

Zajrzyj tu!! Plizzz