Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Biedactwo, jeśli nie ma bannerka to mogę zrobic, bo widzę, ze allegro ma ;) Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Talcott napisał(a):Szukamy nawet płatnego DT!!!!JA niestety DT nie mogę mu dac:placz: Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja też bo upsiona po dach staruszkami:placz::placz::placz: i niedługo zamieszkam pewnie w klinice wet. W aptece już mam zniżkę:cool3: Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ciotki DT na CITO!!!!!!!!! Jesień idzie!!!!!!! Quote
j3nny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 sluchajcie... a na tym terenie, na ktorym on sobie siedzi... nie daloby sie zorganizowac budy? Quote
tomcug Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dziewczyny, jutro z rana porobię Koszałkowi ogłoszenia - Jakie to województwo - śląskie? Po południu już nie da rady, zdjęcia i strony się nie wczytują. Czy mogę pożyczyć tekst z Allegro? Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jej no pewnie że pożyczaj - kto by marudził w takiej chwili!!!! Kochana Ciotka!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Mikadominika1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Na gumtree, gratce, i kupsprzedaj.pl już ma ogłoszenia. I nie tylko on Quote
hanek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tomcug napisał(a):Dziewczyny, jutro z rana porobię Koszałkowi ogłoszenia - Jakie to województwo - śląskie? To jest małopolskie, ale zaraz przy granicy ze śląskim, więc oba się załapują. Quote
Mikadominika1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Widzę że tak na prawdę jestem zbędna na forum więc nie zawracam więcej głowy. Ps. Koszałek na gumtree ma 33 wejścia, Kiara 30. Pozdrawiam Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jak to zbędna:mad::mad::mad: No co Ty pleciesz Cioteczko:mad: Quote
Ulaa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Dzisiaj jest zimno, co chwila mżawka albo deszczyk... Typowo jesienna pogoda. A Koszałek tak lubi się wygrzewać :-( Biedactwo. Quote
Ulaa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Mikadominika1 napisał(a):Widzę że tak na prawdę jestem zbędna na forum więc nie zawracam więcej głowy. Ps. Koszałek na gumtree ma 33 wejścia, Kiara 30. Pozdrawiam Dlaczego takie głupoty Ci do głowy przychodzą :crazyeye: Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ulaa napisał(a):Dzisiaj jest zimno, co chwila mżawka albo deszczyk... Typowo jesienna pogoda. A Koszałek tak lubi się wygrzewać :-( Biedactwo. Musimy szukać tego DT płatnego choćby i to szybko!!! Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie wiem - to chyba ostateczność :-(:-(:-( Quote
Mikadominika1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To napiszcie mi co ja mam robić na taką odległość i dla kogo. Bo miotam się po tym forum i nie wiem co mogę robić. Dodałam też Dianie jedno ogłoszenie ale nie wiem czy ona jest do ogłaszania. i Kiarze 3. Najwięcej w necie jest stron poświęconych dla ogłoszeń psów rasowych ( takich co ceny 2000 ), nie wiem czy tam też się ładować ze swoimi ogłoszeniami za 1 zł :lol:. I nie wiem też czy wszystkich psów obowiązuje dowóz tak jak dla Dziadzia. Ludzie oglądaja te moje ogłoszenia ale nie wiem czy coś sie dzieje telefonicznie. Aha, nie zauważyłam i Kiarze dodałam anons z telefonem Ulii, a przy Kiarze jest jakiś inny. Mam nadzieje że to też ok Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Zajrzyj tu, co? Taka psia stara bieda Plizzzz Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ponadto - podnoszenie wątków tez jest ważne!!! Quote
Mikadominika1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Przejże na pewno bannery :multi:. podnoszenie tzn wchodzenie na wątki i pisanie? Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Aha. Szczególnie tam gdzie psiak nie jest młody i szczególnie " ozdobny" to wazne - bo watek wchodzi na pierwsza stronę DOGO i wieksza szansa że ktos taka psią biedę zauważy!! Quote
Ada-jeje Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Talcott przypomnij sobie kto daje DT po kosztach, moze udalo by sie tam ulokowac Koszalka. Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mikadominika1 napisał(a):To napiszcie mi co ja mam robić na taką odległość i dla kogo. Bo miotam się po tym forum i nie wiem co mogę robić. Dodałam też Dianie jedno ogłoszenie ale nie wiem czy ona jest do ogłaszania. i Kiarze 3. Najwięcej w necie jest stron poświęconych dla ogłoszeń psów rasowych ( takich co ceny 2000 ), nie wiem czy tam też się ładować ze swoimi ogłoszeniami za 1 zł :lol:. I nie wiem też czy wszystkich psów obowiązuje dowóz tak jak dla Dziadzia. Ludzie oglądaja te moje ogłoszenia ale nie wiem czy coś sie dzieje telefonicznie. Aha, nie zauważyłam i Kiarze dodałam anons z telefonem Ulii, a przy Kiarze jest jakiś inny. Mam nadzieje że to też ok Zajrzyj tu!! Plizzz Quote
Recommended Posts