Ola164 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bener jest, wiec zrobiłam tylko ogłoszenie: http://www.kokosy.pl/ogloszenie/13461 Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Ola164']Bener jest, wiec zrobiłam tylko ogłoszenie: http://www.kokosy.pl/ogloszenie/13461 Olu zrób też banerek jak masz chwilę niech ciotki mają wybór, ja nie mam patentu na to, a mmoże komuś twój sie bardziej spodobać. Quote
Talcott Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117785 To jest link do DT płatnego - zobaczymy. Pęta mi się po głowinie że widziałam jeszcze inny - w domu tylko ta moja skleroza Uhhhh:angryy::angryy::angryy: Quote
Ola164 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Isadory profesionalny no ale jak już zrobiłam to wstawię... Moze się przyda bo jest mniejszy... Quote
Ada-jeje Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bylysmyz Ulka dzisiaj u Koszalka i pozostalych tam koczujacych psow, Koszalek podchodzi do kazdego i widac w jego oczach jak prosi ZABIERZ MNIE. Niestety dopoki nie mamy dogranego DT nie mozemy go zabrac, zas Mufinka nie dala sie zlapac a dla niej mamy DT. Byl jeszcze Misio a Ulka wszystkim zrobila fotki wiec moze pozniej wstawi. Quote
Ulaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Od razu przychodzi się tulić!! Zamyka oczka, unosi główkę, jakby chciał zatrzymać tą chwilę na wieczność... Wiejskie babcie karmią go czymś, co w jego wieku jest trucizną: gotowane kości z kurczaka i gotowane ziemniaki w kawałkach! Biedny Koszałek nie ma wyboru, musi to jeść, a widać jak wielką trudność mu to sprawia... Poza tym jest pogodny i ufny jak zwykle :loveu: wygrzewa się na słonku i drepta za Misiem i Mufinką. Wyjęłam mu kleszcza z plecków i dostał Fiprexa. Nie podobało mu się to ;) żwawo odszedł sobie na boczek. Zadziwiające w jakiej dobrej formie jest mimo takiego śmieciowego żarcia i braku schronienia. Pomyśleć tylko, co by było, jakby miał lepsze warunki i jedzonko, jeszcze wiele lat życia w dobrej formie przed nim! Może nawet nie jest taki stary, po prostu miał wiele zmartwień i przykrości, w połączeniu z brakiem opieki... Kochany i słodziutki bez 2 zdań :loveu: Zaraz będą fotki! Quote
Gosiapk Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Kam']ALLEGRO KOSZAŁKA pamiętajcie o tych danych kontaktowych Dziękuję w imieniu Koszałka :laugh2_2: Quote
Ulaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Z powodu ciężkiej choroby wirusowej komputera dzisiaj fotek nie będzie :shake: Będą jutro :) z innego kompa. Quote
togaa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Matko jedyna...to w sumie trzy bidy bez domu... Koszałek...a za nim dwa pozostałe..... !!!! Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No Koszałeczku nie się ktoś zlituje:-(:-(:-( Quote
Ulaa Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 A kto to idzie się przywitać?:loveu: Dzień dobry, kłaniam się paniom :cool3: Teraz proszę pomiziać... :loveu: ...jeszcze... :loveu: Koniec? Jeszcze bym chciał :-( Quote
Kam Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ależ cudny Koszałek! i ten krawacik! dodałam nowe zdjęcia do allegro Quote
Weronikaa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kochany Koszałku, szukaj domu !! :loveu: Piękny jesteś :lol: Quote
emilia2280 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Sliczny i kochany dziadunio szuka domku. Quote
Recommended Posts