Ulaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Znowu byłam w szkole przez weekend, a Koszałek chyba był grzeczny ;) Chociaż mam wrażenie, że jakiś gruby się zrobił i czasami znowu chodzi skurczony jakby go coś bolało. Może od tej paskudnej pogody. Na święta Koszałek będzie miał dużo pracy w kuchni :evil_lol: On tu nie ma konkurencji bo SMOCZYCE żyją w innym rejonie. Kuchnia należy do Koszałka. Razem z całym wyposażeniem, łącznie ze świniami, którym wyjada ziarenka :mad: A co do szukania domku Koszałkowego. Cały czas wznawiam mu allegro, od czasu do czasu jest w Przełomie (naszej gazecie lokalnej, gdzie ma anonsik ze zdjęciem). Weronika chyba wystawiła go na paru serwisach w necie. Jak na starego brzydkiego kundelka to bardzo mała kampania :-( Quote
Weronikaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ulaa napisał(a): Weronika chyba wystawiła go na paru serwisach w necie. Tak, ogłaszałam go. Quote
Gosiapk Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No taki brzydki to on nie jest :shake: Quote
Ulaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Gosiapk napisał(a):No taki brzydki to on nie jest :shake: Ładny też nie :evil_lol: no i nie ma nic z np yorka :roll: choć wtedy też by piękny nie był, ale przynajmniej modny :cool1: Quote
Yorija Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Ulaa']Ładny też nie :evil_lol: no i nie ma nic z np yorka :roll: choć wtedy też by piękny nie był, ale przynajmniej modny :cool1: Się chyba nie znasz. Jak tak patrzę na niego to nos ma całkiem yorkowy. Piszcie od razu ogłoszenia z tytułem Unikatowy czarny York King of Kichen nie opędzicie sie od chętnych. I dajcie jakiegoś bonusa - bo bez bonusów to nic nie idzie - nawet mercedes. Kopystkę gratis i fartuszek.:loveu: Quote
Ulaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Do Koszałka gratisem może być jego fotel :cool3: Który pamięta jeszcze wczesną komunę :roll: Prawie jak Koszałek. Yorija jak Ty walniesz tekstem to ja potem się spod biurka wygrzebać nie mogę :D:D:D Quote
Gosiapk Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Yorija']Się chyba nie znasz. Jak tak patrzę na niego to nos ma całkiem yorkowy. Piszcie od razu ogłoszenia z tytułem Unikatowy czarny York King of Kichen nie opędzicie sie od chętnych. I dajcie jakiegoś bonusa - bo bez bonusów to nic nie idzie - nawet mercedes. Kopystkę gratis i fartuszek.:loveu: :lying::roflt:boskie!!! Quote
Weronikaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Yorija, Ty wiesz, że ja ubóstwiam Twoje texty :D:lol: Ula, Koszałek już w wirze przygotowań świątecznych ? :cool3: Quote
Gosiapk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Weronika13 napisał(a):Yorija, Ty wiesz, że ja ubóstwiam Twoje texty :D:lol: Ula, Koszałek już w wirze przygotowań świątecznych ? :cool3: Taaaa... zapewne wylizał już wszystkie gary :) Quote
Weronikaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Gosiapk napisał(a):Taaaa... zapewne wylizał już wszystkie gary :) A ja myślałam, że pomoże Uli jakieś ciasto upiec, albo ciasteczka - najlepiej w kształcie "unikatowych czarnych yorków" :D:D:D:D:D Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Koszałek ma pewnie dzisiaj pełny jęzor roboty. :evil_lol: Quote
tomcug Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
tomcug Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Koszałek pewnie się już toczy. :eviltong: Quote
Weronikaa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :lol: Koszałku, przyznaj się - zabalowałeś ostro :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Dziękujemy za życzenia. Koszałek był uradowany w święta!!! Wigilia była chyba jego najpiękniejszym dniem od kiedy jest u nas. Nasz malutki kochany niespodziewany gość :loveu: Potem wstawię fotki i napiszę więcej. Quote
Weronikaa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Super :loveu: I fotki będą ! No to trzymamy za słowo :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ciekawe co takiego Koszałek dostał pod choinkę, że był to jego najlepszy dzień? :razz: Quote
Recommended Posts