Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chociaż jedna o mnie pomyślała :multi:

Ja czuję się i wyglądam jak Birma wczoraj - fatalnie, całą noc miałam biegunkę i wymioty [oczywiście Kamil niczego nie zauważył - on SPAŁ :diabloti:]... teraz jest już troszkę lepiej, później pójdę sobie po sucharki do sklepu :roll:.
Niestety Birma mogła wczoraj leżeć i się nie ruszać, a ja muszę zająć się Smokiem, wybiegać psa, zrobić zakupy, ugotować obiad, posprzątać mieszkanie itp. :shake:

Posted

Mowy nie ma... może co najwyżej gotowanie sobie odpuszczę, ale całą resztą muszę się zająć :roll:.. i tak najbardziej "cieszy" mnie w tej chwili wybieganie Birmy :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Proszę się ze mnie nie nabijać :placz:...

Dzisiaj w nocy doszłam do wniosku, że KOCHAM mój kibelek :loveu::evil_lol:.

Bez Bianki mi dobrze, mogę trochę odpocząć od dwóch wariatek... zwłaszcza, że jakby Bianeczka tutaj była, to na 90% też by się zaraziła i miałabym duuużo więcej zabawy :roll:. Pomijam już fakt, że mała by się męczyła :shake:[/quote]

Ja bardzo Ci współczuję, a jakiś węgielek może, albo coś w tym rodzaju....

A.

Posted

Ta... wy o mnie myślicie... nabijacie się, że Birmie wyjadam, a nie myślicie :mad:.

Węgielek już nie potrzebny - biegunki i wymioty skończyły się w nocy razem z pustym brzuszkiem :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Ta... wy o mnie myślicie... nabijacie się, że Birmie wyjadam, a nie myślicie :mad:.

Węgielek już nie potrzebny - biegunki i wymioty skończyły się w nocy razem z pustym brzuszkiem :evil_lol:.[/quote]

....to sucharek i ziółka pozostają...

A.

Posted

Nie wiem jak inni ale ja tam miedzy literkami widzę tylko białe przerwy :evil_lol:...

Już mi lepiej - jestem mogę jeść sucharki :multi:. Co prawda jestem trochę odwodniona, ale przeżyję - na żadne jazdy po kroplówki nie mam czasu [co innego jakby to Birma była odwodniona :evil_lol:], dowodnie się sama powolutku :diabloti:....

Posted

[quote name='bonsai_88']Nie wiem jak inni ale ja tam miedzy literkami widzę tylko białe przerwy :evil_lol:...

[B][COLOR=darkred]myślimy:loveu:o:loveu:Tobie:loveu:cały:loveu:czas:loveu:[/COLOR][/B]

Już mi lepiej - jestem mogę jeść sucharki :multi:. Co prawda jestem trochę odwodniona, ale przeżyję - na żadne jazdy po kroplówki nie mam czasu [co innego jakby to Birma była odwodniona :evil_lol:], dowodnie się sama powolutku :diabloti:....[/quote]

no jasne, gdyby Birma potrzebowała nawodnienia, to zupełnie inna sprawa;):lol:

A.

Posted

[B]Aga[/B] ja ciebie lubię i w ogóle, ale jak jeszcze raz wpadniesz na ten wątek i spytasz "Hej co tam?" akurat w momencie jak wyjątkowo dużo piszę co tam u mnie to sobie coś zrobię :wallbash:. Zrozumiałabym jeszcze jakbym nie odzywała się tutaj od tygodnia, ale od paru dni piszę naprawdę wyjątkowo dużo jak na mnie :roll:.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Aga[/B] ja ciebie lubię i w ogóle, ale jak jeszcze raz wpadniesz na ten wątek i spytasz "Hej co tam?" akurat w momencie jak wyjątkowo dużo piszę co tam u mnie to sobie coś zrobię :wallbash:. Zrozumiałabym jeszcze jakbym nie odzywała się tutaj od tygodnia, ale od paru dni piszę naprawdę wyjątkowo dużo jak na mnie :roll:.[/quote]

ok, spoko! :eviltong: po prostu nie miałam za bardzo czasu przeczytać i tylko tak dałam znać, że żyję! :eviltong:

a co się Birmie stało, że odwodniona była? :-o

Posted

[B]Zerduszko[/B] czego się cieszysz :mad:

[B]Aga[/B] podła byłam, na wodzi chciałam zaoszczędzić i jej przez tydzień pić nie dałam :diabloti:. A na poważnie - niech jej ktoś to wytłumaczy, ja idę załatwiać sobie żółte papiery :evil_lol:.

Posted

[B]Agmarek[/B] ty też się będziesz śmiać :placz:.

Z napadem na bank to ja chętnie... tylko uprzedzam, że moja dola to musi być jakieś 500 tysięcy minimum :diabloti:. Może być więcej :evil_lol:... a ze sterylkami to ty nie zwlekaj, chcesz mieć później tabun kociaków i psiaków w domu :mad:? Po za tym wiesz co ja ci zrobię jak rozmnożysz niepotrzebnie jakiegokolwiek zwierzaka? Odwiedzę :diabloti:... i to nie będą miłe odwiedziny :evilbat:...

[B]Monia[/B] dziękuję za wyjaśnienia wszystkim co i jak :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.. jakby ktoś nie zrozumiał po tym jak pisałam ostatnio - jak ktoś odwiedza moją galerię to bardzo mi miło, nie musi się odzywać - mi to o szczęścia potrzebne nie jest.. ale jak ktoś tutaj wpada, nie przeczyta praktycznie NIC i się pyta co tam u mnie to mi nawet cycki opadają...

Posted

Cholerne skaczące posty :angryy:...
[B]
Aga [/B]jak chcesz mi pokazać, że wpadasz tutaj raz na czas to możesz napisać, że przyszłaś się przywitać :razz:.. wtedy nie będę się nerwować, a cycki mi nie opadną :cool3:

Posted

Pozwolisz [B]Bonsai [/B]że pośmieję się razem z Zerduszkiem na Twoim wątku? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Trza by się pewnie cofnąć ze 3 strony żeby zrozumieć kto, jak, dlaczego i od kogo co złapał, a nie każdemu się chce :eviltong:
Od razu zaznaczam że ja nie miałam innego wyjścia, bo jakbym przegapiła, to byłyby zaległości nie do przeczytania :-o

Bonsai tak a propos kredytów, to może byśmy mały skok na bank zorganizowały? Ja też bym chętnie dorobiła parę złotych :evil_lol: bo do sterylki się zbieram i zebrać nie mogę. Już na mnie wet palcem kiwa jak spotykamy się na spacerach :roll: a ja uparcie udaję krótkowzroczność, a czasami wręcz ślepotę :roll: