M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='bonsai_88']http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-mlody-pit-bull-red-nose-pilnie-szuka-domu-138019/#post12311607 Psiak pilnie potrzebuje pomocy... może któraś z was będzie mogła coś zrobić? Cześć, przyszłam się przywitać i znów kolejna psia bieda:shake: A. Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-mlody-pit-bull-red-nose-pilnie-szuka-domu-138019/#post12311607 Psiak pilnie potrzebuje pomocy... może któraś z was będzie mogła coś zrobić? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dzisiaj jedziesz z małą, czy coś się zmieniło? Napiszesz od razu jak poszło? Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Czy napiszę od razu to nie wiem - mogę dość późno wrócić, wtedy raczej od razu pójdę spać, a nie będę siedzieć i pisać :eviltong:. Wizyta zaczyna się o 17.00... wtedy pociąg ze mną i Bianeczką zatrzymuje się w Jaworznie, a przyszła właścicielka ma na nas czekać :p. Pytanie teraz o której wizyta się skończy + mój dojazd do domu [jakieś 1,5-2 godziny] :roll:. Na szczęście dziewczyna przez telefon sprawia wrażenie dość rozsądnej, wie czego chce od psa [żeby nie był szczekliwy i żeby to nie był "trudny" pies], słucha co do niej mówię o Biance... Bo Bianeczka po za swoim strachem jest po prostu złotym psiakiem :loveu:... w tej chwili złoty psiak siedzi na mnie obrażony, bo po raz pierwszy w życiu dostała halter na pysk - tak w ramach przygotowywania do wyjazdu [pociąg!] :diabloti:. Birma za to fochnięta nie gorzej, bo... tez dostała halter na pysk :diabloti:. Pańcia stwierdziła, że ma dość ciągnięcia na spacerach [już ładnych parę miesięcy Birma bez haltera chodziła] :mad: EDIT: Ale obiecuję, że jeśli Bianeczka zostanie w domku to komuś dam znać sms-em, żeby tutaj napisał ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No wiesz, halti? Męczysz psy :diabloti: Moja też ma :evil_lol: I to jest świetne rozwiązanie na policję w parku, oni uznają to za kaganiec. Wszystko się uda :multi: Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ania ja się kiedyś kłóciłam, że to kaganiec uzdowy :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='bonsai_88']Ania ja się kiedyś kłóciłam, że to kaganiec uzdowy :diabloti: Też tak mówię :evil_lol: Kiedyś się przyczepił policjant i do mnie: - dlaczego, ten kaukaz :crazyeye: nie ma kagańca I pokazuje mu na halti. Na pysku jest? Jest, więc to kaganiec :diabloti: Quote
astela Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a): - dlaczego, ten kaukaz :crazyeye: nie ma kagańca Moja koleżanka miała kaukaza, a straż miejska próbowała jej wmówić, że to krzyżówka ONa i wilka :crazyeye: Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ze mną się kiedyś kumpel kłócił, że "wilczur" to prawidłowa nazwa owczarka niemieckiego :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ja się kiedyś dowiedziałam, ze nie ma takiej rasy jak owczarek francuski i wymysliłam to, żeby ludziom imponować :evil_lol: Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ...a moich szpicach mówią, że to albo miniatury kaukazów, albo długowłose huski i nie pomagaja wyjasnienia, że to szpic wilczy....zwyczajnie nie wiem, co mam od lat w domu:evil_lol: A. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Darianna napisał(a):Dobrze, że chociaż mili ludzie Cię uświadamiają, co w domu trzymasz :diabloti: ;) jasne, przynajmniej jestem oświecona;) A. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aina155 napisał(a):No to wy macie psy rasowe. Ja mam kundla, no ale fakt, ze ludzi nie sposob przekonac, ze ja wiem co mam w domu. Otoz ja mam psa rasowego- jamnika. ...no Ty też wiesz, co masz w domu:evil_lol: A. Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):A ja się kiedyś dowiedziałam, ze nie ma takiej rasy jak owczarek francuski i wymysliłam to, żeby ludziom imponować :evil_lol: No to wy macie psy rasowe. Ja mam kundla, no ale fakt, ze ludzi nie sposob przekonac, ze ja wiem co mam w domu. Otoz ja mam psa rasowego- jamnika. Quote
Darianna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):...a moich szpicach mówią, że to albo miniatury kaukazów, albo długowłose huski i nie pomagaja wyjasnienia, że to szpic wilczy....zwyczajnie nie wiem, co mam od lat w domu:evil_lol: A. Dobrze, że chociaż mili ludzie Cię uświadamiają, co w domu trzymasz :diabloti: ;) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i jak z ta wizytą? A ja mam w domu foxterriery!:evil_lol: Gładkowłose! pzdr. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczek napisał(a):No i jak z ta wizytą? A ja mam w domu foxterriery!:evil_lol: Gładkowłose! pzdr. ..no jasne szczególnie wybitne podobieństwo z "twarzy":evil_lol: A. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Całuski dla mini kaukazów i foxterrierów. ;) Są cudne :loveu: Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):Całuski dla mini kaukazów i foxterrierów. ;) Są cudne :loveu: Będziemy całować, całować, całować......:cool3: A. Quote
zerduszko Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Do kogo poszedł ten sms :razz: Troche spamu: Plisss - zajrzyjscie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/janach-sunia-poparzona-czeka-w-schronisku-potrzebny-pilnie-chociaz-dt-137512/ Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Kurde, wysłałam do JBK i do Tengusi, a żadna nie napisała tutaj :mad:... Bianeczka jest już w nowym domu, w cudownej rodzince :multi:. Ledwie przyszłam to mi na wszelki wypadek zabrali książeczkę zdrowia :evil_lol: Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 bonsai_88 napisał(a): Bianeczka jest już w nowym domu, w cudownej rodzince :multi:. Ledwie przyszłam to mi na wszelki wypadek zabrali książeczkę zdrowia :evil_lol: To świetna wiadomość:multi::multi::multi:...wiedzieli, co zrobić, żebyś im nie uciekła :evil_lol: A. Quote
Recommended Posts