Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy napiszę od razu to nie wiem - mogę dość późno wrócić, wtedy raczej od razu pójdę spać, a nie będę siedzieć i pisać :eviltong:.
Wizyta zaczyna się o 17.00... wtedy pociąg ze mną i Bianeczką zatrzymuje się w Jaworznie, a przyszła właścicielka ma na nas czekać :p. Pytanie teraz o której wizyta się skończy + mój dojazd do domu [jakieś 1,5-2 godziny] :roll:.
Na szczęście dziewczyna przez telefon sprawia wrażenie dość rozsądnej, wie czego chce od psa [żeby nie był szczekliwy i żeby to nie był "trudny" pies], słucha co do niej mówię o Biance...
Bo Bianeczka po za swoim strachem jest po prostu złotym psiakiem :loveu:... w tej chwili złoty psiak siedzi na mnie obrażony, bo po raz pierwszy w życiu dostała halter na pysk - tak w ramach przygotowywania do wyjazdu [pociąg!] :diabloti:.
Birma za to fochnięta nie gorzej, bo... tez dostała halter na pysk :diabloti:. Pańcia stwierdziła, że ma dość ciągnięcia na spacerach [już ładnych parę miesięcy Birma bez haltera chodziła] :mad:

EDIT:
Ale obiecuję, że jeśli Bianeczka zostanie w domku to komuś dam znać sms-em, żeby tutaj napisał ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Ania ja się kiedyś kłóciłam, że to kaganiec uzdowy :diabloti:

Też tak mówię :evil_lol:

Kiedyś się przyczepił policjant i do mnie:

- dlaczego, ten kaukaz :crazyeye: nie ma kagańca

I pokazuje mu na halti. Na pysku jest? Jest, więc to kaganiec :diabloti:

Posted

Ania! napisał(a):

- dlaczego, ten kaukaz :crazyeye: nie ma kagańca

Moja koleżanka miała kaukaza, a straż miejska próbowała jej wmówić, że to krzyżówka ONa i wilka :crazyeye:

Posted

...a moich szpicach mówią, że to albo miniatury kaukazów, albo długowłose huski i nie pomagaja wyjasnienia, że to szpic wilczy....zwyczajnie nie wiem, co mam od lat w domu:evil_lol:

A.

Posted

Darianna napisał(a):
Dobrze, że chociaż mili ludzie Cię uświadamiają, co w domu trzymasz :diabloti:

;)

jasne, przynajmniej jestem oświecona;)

A.

Posted

aina155 napisał(a):
No to wy macie psy rasowe. Ja mam kundla, no ale fakt, ze ludzi nie sposob przekonac, ze ja wiem co mam w domu. Otoz ja mam psa rasowego- jamnika.

...no Ty też wiesz, co masz w domu:evil_lol:

A.

Posted

Ania! napisał(a):
A ja się kiedyś dowiedziałam, ze nie ma takiej rasy jak owczarek francuski i wymysliłam to, żeby ludziom imponować :evil_lol:

No to wy macie psy rasowe. Ja mam kundla, no ale fakt, ze ludzi nie sposob przekonac, ze ja wiem co mam w domu. Otoz ja mam psa rasowego- jamnika.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...a moich szpicach mówią, że to albo miniatury kaukazów, albo długowłose huski i nie pomagaja wyjasnienia, że to szpic wilczy....zwyczajnie nie wiem, co mam od lat w domu:evil_lol:

A.

Dobrze, że chociaż mili ludzie Cię uświadamiają, co w domu trzymasz :diabloti:

;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i jak z ta wizytą?

A ja mam w domu foxterriery!:evil_lol: Gładkowłose!

pzdr.

..no jasne szczególnie wybitne podobieństwo z "twarzy":evil_lol:

A.

Posted

Ania! napisał(a):
Całuski dla mini kaukazów i foxterrierów. ;) Są cudne :loveu:

Będziemy całować, całować, całować......:cool3:

A.

Posted

Kurde, wysłałam do JBK i do Tengusi, a żadna nie napisała tutaj :mad:...

Bianeczka jest już w nowym domu, w cudownej rodzince :multi:.
Ledwie przyszłam to mi na wszelki wypadek zabrali książeczkę zdrowia :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):

Bianeczka jest już w nowym domu, w cudownej rodzince :multi:.
Ledwie przyszłam to mi na wszelki wypadek zabrali książeczkę zdrowia :evil_lol:

To świetna wiadomość:multi::multi::multi:...wiedzieli, co zrobić, żebyś im nie uciekła :evil_lol:

A.