Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Zamówiłam wolfsblut... skład mi się spodobał oraz to, że powinna młodej wystarczyć na jakieś 2 miesiące. W brew pozorom wcale nie jest taka droga :cool3:.

fajna karma, ale Maksowi bizon nie smakował....woli przepiórkę:roll:

A.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']

Tinka
jakbym miała to zdjęcie na kompie to numer nie byłby mi potrzebny :evil_lol:... ja wszystkie zdjęcie "wklejam" przez czyiś telefon, bo nie mam jak ich z mojego zrzucić :eviltong:.

no właśnie tak myślałam :hmmmm:
kup se aparat, co? :evil_lol: ja miałam niedawno do sprzedania, stan wizualny okropny ale zdjęcia robił fajne jak na małpę :diabloti:
a mój numer- 609 530 741 ;)

Posted

Tinka teraz musisz poczekać aż mi się telefon podładuje :diabloti:... a aparatu sobie nie kupię, bo najnormalniej nie mam na to kasy :shake:. Zrozumiesz to jak będziesz musiała sama utrzymać siebie i rodzinę :roll:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Tinka teraz musisz poczekać aż mi się telefon podładuje :diabloti:... a aparatu sobie nie kupię, bo najnormalniej nie mam na to kasy :shake:. Zrozumiesz to jak będziesz musiała sama utrzymać siebie i rodzinę :roll:.
wiesz, jak się bardzo chce to wszystko można ;) a sprawny, nawet może i nowy aparacik cyfrowy i za 50zł kupisz:razz: ale rozumiem, że są inne potrzeby;)
ja dzieci mieć nie zamierzam :diabloti:
[SIZE="1"]
czekam na zdjęcie :diabloti: o ile jeszcze nie doszło, bo telefon mam nie wiem gdzie :hmmmm:

Posted

Cholera, jeszcze nie wiem... ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo ciągle nie wiem co z dziadkiem - może uda mi się na dzień-dwa do niego jechać :roll:. Rodzice będą do niego jechać, może by wpadli po mnie i zabrali przy okazji [nadłożą tylko 1000 km w jedną stronę :diabloti:]...

Tinka dobra, idę wysłać to zdjęcie... może przy okazji znajdziesz telefon :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']
Tinka dobra, idę wysłać to zdjęcie... może przy okazji znajdziesz telefon :evil_lol:

coś długo ci idzie to wysyłanie :diabloti: telefon znalazłam już dawno!

a dziadek... moj też ostatnio spędził trochę czasu w szpitalu ;)

Posted

Tinka przecie ja już dawno wysłałam zdjęcie :crazyeye:...

Groszek potup, może wtedy się dowiem co i jak :roll:

Okamia mendy to masz u siebie, ja mam jaśnie panią hrabiankę :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Okamia mendy to masz u siebie, ja mam jaśnie panią hrabiankę :diabloti:
Nieee... Ja mam jaśnie Królową :evil_lol: a to drugie to menda:loveu: Ostatnio nawet Królewska mość po deszczu nie wyjdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Tinka co ja poradzę :placz:... będę miała czas to wyślę jeszcze raz :roll:
Chyba masz jeszcze mój nr??:evil_lol: Jak nie ma chętnych to mi możesz zawsze wysłać :D Ale jak na razie wszyscy się biją wiec looz:evil_lol::diabloti:

Posted

Rinuś gdzieś są :evil_lol:.. mi proszę dać spokój, ja jestem cała obolała po wczoraj. Tydzień wróciłam do jazdy konnej, a wczoraj posadzono mnie na ogiera :diabloti:.... pochwalę się tylko, że przeżyłam :cool3:

Posted

Kąpiel odpada - nie mam wanny :placz:... ale za to stałam pod gorącym prysznicem z godzinę :evil_lol:...
Co do masażu będę musiała z kumplami pogadać - faceta nie mam to ich będę wykorzystywać :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Rinuś gdzieś są :evil_lol:.. mi proszę dać spokój, ja jestem cała obolała po wczoraj. Tydzień wróciłam do jazdy konnej, a wczoraj posadzono mnie na ogiera :diabloti:.... pochwalę się tylko, że przeżyłam :cool3:
A wcześniej ile czasu jeździłaś?:cool3:

Posted

Aganetha do Krakowa chcę jechać :cool3:... tylko to jeszcze nie jest pewne na 100% :roll:... a, i pewnie będę w Zabrzu :evil_lol:

Rinuś a za którym razem :diabloti:. Ogólnie to ja od 10 roku życia jeżdżę, tylko co chwilę mam jakieś przerwy :roll:. Przed ciążą jeździłam nawet bardzo dobrze [co mi wczoraj powiedziała jedna dziewczyna - zapamiętała mnie :cool3:], sama nauczyłam się skakać [lekko mi się za to oberwało :evil_lol:]... 1,5 roku temu też jeździłam, ale musiałam przestać ze względu na Smoka :roll:...

Posted

A w który dzień wy będziecie?

Oficjalnie ogłaszam, że wysłałam do Okami zdjęcie małego... dlatego jak chcecie zobaczyć w tej galerii Zdjęcie to proszę ją nękać, nie mnie :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']

Rinuś a za którym razem :diabloti:. Ogólnie to ja od 10 roku życia jeżdżę, tylko co chwilę mam jakieś przerwy :roll:. Przed ciążą jeździłam nawet bardzo dobrze [co mi wczoraj powiedziała jedna dziewczyna - zapamiętała mnie :cool3:], sama nauczyłam się skakać [lekko mi się za to oberwało :evil_lol:]... 1,5 roku temu też jeździłam, ale musiałam przestać ze względu na Smoka :roll:...
ee no to fajnie :lol: ja ogólnie to jeżdżę ponad 10 lat ale teraz mam przerwę...nie mam czasu , chociaż stajnię mam pod nosem...no i przestaam też jeździc jak "mój" koń zmarł :-( jakoś tak nie umiem się dopasować do innego...na tamtmym jeździłam całe życie, na nim uczyłam się galopować, z niego uczyłam się spadać jak się spłoszył...to pod nim mogłam stać po 20 min i nawet się nie ruszył żeby mi nie zrobić krzywdy...
Ale zacznij jeździć bo to na prawdę super sport :loveu:

Posted

Rinuś mnie zachęcać nie trzeba - na punkcie koni jestem jeszcze bardziej świrnięta niż na punkcie psów :diabloti:... w zeszłym tygodniu jak mnie pogonili w czasie jazdy [pierwsza jazda od 1,5 roku :razz:] to dopiero po 3 dniach byłam w stanie chodzić :evil_lol:

A... zapomniałam wam powiedzieć - Birma była wczoraj cały dzień w stajni... nawet w pewnym momencie siedziała zamknięta w boksie przez chwilę [pustym oczywiście]. Raz też przez chwilkę była luzem na ujeżdżalni i się "integrowała" z koniem - wszystko było w porządku dopóki klaczka tylko chodziła, jak ruszyła kłusem to młodej się instynkt włączył i groził jej kopniak od zdegustowanej klaczki... Jak ja jeździłam to Birma [na smyczy] siedziała grzecznie - nie startowała do konia, tylko piszczała do mnie, bo jak można tak daleko od pani siedzieć. Raz też przez kawałek szła [parę metrów dalej] obok mnie jak siedziałam na koni...
Za to rok temu z taką wściekłością atakowała konie, że raz autentycznie bałam się o życie jednej dziewczyny - była sama na padoku z koniem, na którego [przez siatkę] rzucała się Birma. W ciągu tych paru sekund zanim złapałam młodą koń szalał tak, że dziewczyna latała jak ścierka...