bonsai_88 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Nie, zrobię jakieś, jak pan ze schroniska mi go potrzyma :razz:. Ale za to właśnie odkryłam, że mały doskonale umie wskakiwać na kolanka :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Biedny jamnior. A jak Bianka po powrocie? Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam wrażenie, że jamniczek komuś uciekł... jest bardzo zadbany, grzeczny, dobrze wychowany, sprawia wrażenie lekko rozpieszczonego... Bineczka od powrotu ma się dobrze :p Jak po nią przyszłam to najpierw mnie nie poznała... za to po chwili jak już zaskoczyła kto się jej czepia to zaczęła się witać.. witać... witać... skończyła w sobotę rano, jak jej podstępnie z domu wyszłam :evil_lol: Gorzej było z Birmą - wcale nie była zachwycona tym, że Bianka wróciła i ją na początku zaatakowała. Teraz już jest w porządku - znowu dziewczyny razem szaleją, nawet wczoraj jadły z 1 miski [tzn. Birma wyjadała Biance, którą papka warzywna kuła w zęby :evil_lol:] Quote
aina155 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bedzie dobrze. Moja pokraka cos kuleje i chyba bede musiała ja zaciagnac do lekarza. Juz widze to z jakim entuzjazmem daje mu sie badać :roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Birma myślała, że się jej pozbyła już na stałe, a tu nie dość, że mała wróciła to jeszcze jakiś jamnior się przyplątał :evil_lol: A moja Lenka chora. Jakaś infekcja bakteryjna. :placz: Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Jamnior już pojechał... zdjęć nie zdążyłam zrobić :oops:. Przy okazji pokazałam go Ani [prowadzi sklep zoologiczny, więc zna 90% tutejszych psiaków :evil_lol:], ale też go nie zna :roll: Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [CENTER]cze Smerfetko, przyszlam sobie do ciebie w to smutne, melancholijne popoludnie :-([/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 A czemuż to smutne i melancholijne :razz:... zapraszam do siebie na wesoły wieczorek :diabloti: Właśnie zrobiłam dla Birmy 3 przeszkody :multi:. Jak zobaczyła długi skok to zaczęła sama skakać :loveu: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witam na wesoło :) Jakoś mnie depresje nie dopadają żadne :) Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Coś specjalnie dla was :cool3: [url=http://www.joemonster.org/art/10836/Zbroje_dla_psow]Zbroje dla ps[/quote] Się nie wstawiło dobrze :( Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Coś specjalnie dla was :cool3: [url=http://www.joemonster.org/art/10836/Zbroje_dla_psow]Zbroje dla ps Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Witam ja was wszystkich :loveu: A wiecie co dzisiaj dostałam :cool3:? SOKOWIRÓWKĘ :multi:... i już wypiłam 2 litry pysznego soczku marchewkowo-jabłkowego :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja poproszę soczek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć imprezowiczko:diabloti: Popraw linka bo nie widać:loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Lineczka się nie da poprawić :roll: Musicie sobie go skopiować i wkleić ręcznie :mad: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Powiedz, jak to robisz, że jesteś taka blada po takich ilościach soku z marchwi? Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='groszek83']Ale mnie sie nie kce:diabloti:[/quote] specjalnie dla groszka link [URL="http://www.joemonster.org/art/10836/Zbroje_dla_psow"]zbroje dla psow[/URL] :loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [B]Jbk[/B] mam takie ukryte talenty :evil_lol:... a na poważnie to ja z natury mam porcelanowo białą [nie "jasną", tylko białą jak śnieg :shake:] skórę.... o pięknej, brązowej opaleniźnie to od paru lat mogę tylko pomarzyć [kiedyś się opalałam na przepiękną czekoladkę, ale odkąd dorosłam to przestałam :roll:] [B] Angels[/B] dobra krew nie jest zła :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Pamiętacie jamniolka o którym pisałam wczoraj :razz:... Maluch jest już u siebie w domku :multi:. W całym mieście były dzisiaj porozwieszane plakaty ze zdjęciem psiaka, więc zadzwoniłam i powiedziałam, że znalazłam takiego psa i że jest w schronisku. Dziewczyna po jakiś 2 godzinach napisała mi, że to faktycznie jej psiak i dziękowała za informację :p Quote
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no to o jednego zbłąkanego mniej ;) a jak Bianeczka się ma? Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cześć ruda gdzie wybyłaś?:loveu: Tengusia dzięki za linka chyba zamówie taką zbroje dla Fredzia:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='groszek83']Cześć ruda gdzie wybyłaś?:loveu: Tengusia dzięki za linka chyba zamówie taką zbroje dla Fredzia:evil_lol:[/quote] alez proszem bardzo :loveu: polecam sie na przyszlosc :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Melduję, że żyję... W weekend się nie odzywałam, bo byłam na zjeździe, a teraz się nie odzywam, bo... -we wtorek mam botanikę do zdania -w czwartek mam angielski do zdania -w piątek mam chemię do oblania :evil_lol: Quote
Recommended Posts