Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wrażenie, że jamniczek komuś uciekł... jest bardzo zadbany, grzeczny, dobrze wychowany, sprawia wrażenie lekko rozpieszczonego...

Bineczka od powrotu ma się dobrze :p
Jak po nią przyszłam to najpierw mnie nie poznała... za to po chwili jak już zaskoczyła kto się jej czepia to zaczęła się witać.. witać... witać... skończyła w sobotę rano, jak jej podstępnie z domu wyszłam :evil_lol:
Gorzej było z Birmą - wcale nie była zachwycona tym, że Bianka wróciła i ją na początku zaatakowała. Teraz już jest w porządku - znowu dziewczyny razem szaleją, nawet wczoraj jadły z 1 miski [tzn. Birma wyjadała Biance, którą papka warzywna kuła w zęby :evil_lol:]

Posted

Jamnior już pojechał... zdjęć nie zdążyłam zrobić :oops:.

Przy okazji pokazałam go Ani [prowadzi sklep zoologiczny, więc zna 90% tutejszych psiaków :evil_lol:], ale też go nie zna :roll:

Posted

A czemuż to smutne i melancholijne :razz:... zapraszam do siebie na wesoły wieczorek :diabloti:

Właśnie zrobiłam dla Birmy 3 przeszkody :multi:. Jak zobaczyła długi skok to zaczęła sama skakać :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']Coś specjalnie dla was :cool3:

[url=http://www.joemonster.org/art/10836/Zbroje_dla_psow]Zbroje dla ps[/quote]

Się nie wstawiło dobrze :(

Posted

[quote name='bonsai_88']Witam ja was wszystkich :loveu:

A wiecie co dzisiaj dostałam :cool3:?

SOKOWIRÓWKĘ :multi:... i już wypiłam 2 litry pysznego soczku marchewkowo-jabłkowego :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja poproszę soczek :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Jbk[/B] mam takie ukryte talenty :evil_lol:... a na poważnie to ja z natury mam porcelanowo białą [nie "jasną", tylko białą jak śnieg :shake:] skórę.... o pięknej, brązowej opaleniźnie to od paru lat mogę tylko pomarzyć [kiedyś się opalałam na przepiękną czekoladkę, ale odkąd dorosłam to przestałam :roll:]
[B]
Angels[/B] dobra krew nie jest zła :diabloti:

Posted

Pamiętacie jamniolka o którym pisałam wczoraj :razz:...

Maluch jest już u siebie w domku :multi:. W całym mieście były dzisiaj porozwieszane plakaty ze zdjęciem psiaka, więc zadzwoniłam i powiedziałam, że znalazłam takiego psa i że jest w schronisku. Dziewczyna po jakiś 2 godzinach napisała mi, że to faktycznie jej psiak i dziękowała za informację :p

Posted

[quote name='groszek83']Cześć ruda gdzie wybyłaś?:loveu:
Tengusia dzięki za linka chyba zamówie taką zbroje dla Fredzia:evil_lol:[/quote]

alez proszem bardzo :loveu: polecam sie na przyszlosc :diabloti:

Posted

Melduję, że żyję...
W weekend się nie odzywałam, bo byłam na zjeździe, a teraz się nie odzywam, bo...
-we wtorek mam botanikę do zdania
-w czwartek mam angielski do zdania
-w piątek mam chemię do oblania :evil_lol: