Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zerduszko to pomyśl, że miałabyś mieć tego agresora podpiętego do sanek z dzieckiem [tylko spróbuj je wywalić, to wszyscy w promieniu 10 km usłyszą skargi Smoka :diabloti:] albo ok. 25-30 kg wózek [z 2 psami przypiętymi :evil_lol:]...

Byłam na spotkaniu, porobiono fajne zdjęcia. Jak pan Wiesław wróci do domu to pewnie mi jakieś podeśle :cool3:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zdjęcia :multi:

1. Wiadomo wszystkiego trzeba doglądnąć pańskim okiem co tez jedyny samiec w towarzystwie czynil :lol:

2.

3. Panie się spisaly i przybyly pomimo niezachecajacej pogody

4. A potem to już tylko było szaleństwo kuuciesze wszystkich…

5.

Posted

Groszek a żebyś wiedziała -cokolwiek dziwnego się stanie, to dziewczynki od razu do mnie lecą sprawdzić czy wszystko w porządku i nie pójdą, dopóki będę bezpieczna [w tym wypadku - wstanę] ;).

Posted

A nie, moje wiedzą jak sie zachować... po szybkim wylizaniu stoją grzecznie obok. Tylko muszę uważać, żeby nie krzyknąć za bardzo [a ja potrafię :diabloti:] bo Birma będzie mnie bronić.... a ona jest silna [na kogo skoczyła się witać, ten to wie :evil_lol:], więc mogłaby komuś coś zrobić samym skokiem... tak jak mojemu TZowi kiedyś, na wakacje - zobaczyła kotecka, szarpnęła "lekutko" i Kamilkowi stópka się popękała :mad: