Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Jbk[/B] pomyśl, że my cię kochamy i nie przejmuj się głupią drukarką ;)... swoją drogą moja też zawsze nawala :evil_lol:

[B]Zerduszko[/B] te kule są bardzo przydatne - w niedzielę jak wróciłam wsadziłam Birmę do wanny jej to wytopić. Przy okazji umyłam jej same łapki i odkryłam... że ona są naprawdę śnieżnobiałe :evil_lol:.

A ja siedzę i umieram... umieram do tego stopnia, że spałam w nocy w 2 bluzach, pod 2 kołdrami, wtulona w Kamila [bo on niesamowicie grzeje przez sen]... wtedy przestałam się trząść z zimna, ale i tak było mi chłodno :shake:. Pomijam już fakt, że gardło mnie w nocy straszliwie bolało, więc zasnęłam dopiero coś ok. 6.30-7.00 rano :roll:. W efekcie właśnie wstałam :diabloti:

Posted

[CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER]

Posted

Nos mi się odetkał, to i troszkę lepiej się czuję :loveu:...

A czy na wystawie będę to nie obiecuję. Jeszcze nie znam planu zajęć na przyszły semestr na studiach :placz:. Jeśli nie będę miała żadnych ćwiczeń czy innych wykładów to się pokarzę :cool3:

Posted

zaśmiecę Ci tu chwilowo bo masz dużo aussikowo-borderowych znajomych ... zobacz jaki cud w schronie
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/oryginalny-mix-collie-aussie-czeka-w-schronisku-na-dom-125753/[/url]

Posted

Witam. Przejrzałam kilka ostatnich stron i obejrzałam sobie Birmę. Faktycznie piękne psisko, ale jakbym miała łapeczki jej z tego śniegu czyścić po spacerku, to chyba wolałabym jej butki kupić (mogą być na obcasach) :diabloti:
A i wnioski wyciągnęłam z tych postów:
-nie chodzić na obcasach na spacery. tylko glany!
-szukać wysokiego faceta
-psie łapy czyścić w wannie
Ja osobiście robię to w garażu. Wpuszczam psa i czekam aż kulki same odpadną :razz:
Nie będę już czytać postów wstecz, bo się całkiem zdemoralizuję :evil_lol:
Bonsai ciężko mi uwierzyć że pies z pierwszego i ostatniego postu to to samo stworzenie. Jeśli jednak mogłabym Ci coś doradzić, to plisss zapomnij o talencie fryzjerskim :turn-l:

[URL="http://img100.imageshack.us/my.php?image=p5120034lj9.jpg"][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5307/p5120034lj9.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]Agmarek[/B] no wiesz :mad:.... na wszystkich zdjęciach Birma była obcinana przez mnie :cool3:.
A w wannie wytapia się szybciej - napuszczam ciepłą wodę i w minutę kul nie ma :loveu:

[B]Rwpb[/B] witam, witam :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Agmarek[/B] no wiesz :mad:.... na wszystkich zdjęciach Birma była obcinana przez mnie :cool3:.
A w wannie wytapia się szybciej - napuszczam ciepłą wodę i w minutę kul nie ma :loveu:

[B]Rwpb[/B] witam, witam :cool3:[/quote]

Wiesz Bonsai...może powinnaś pojechać w góry...poćwiczyć strzyżenie na baranach :roflt:
Nie no. Nie. Żartuję. Jak ja swojego sznaucera ostrzygłam pierwszy raz (a mieszkaliśmy w blokach) to wychodziłam z nim na spacer wczesnym świtem i późną nocą. Potem już doszłam do wprawy :razz:
U mnie z wanną byłby problem, bo na dole mam tylko prysznic, a tam Szansa napewno się nie zmieści. Na piętro też jej nie zatargam, bo waży jedyne 20 kg mniej niż ja :roll: i jest trochę nieporęczna :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Będziesz 20 marca w Katowicach na wystawie? To jest piątek......[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ja się wybieram w piątek :razz::razz:

witanko zmarzluchu ;)[/B][/COLOR][/FONT]