bonsai_88 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Toś wybrała to najniewinniejsze zdjęcie :evil_lol:... Quote
Od-Nowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 się wie :diabloti: a Bianeczka rzeczywiście pięknie się przekonuje do ludzi. oby tak dalej;) Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mam dziś strasznie kiepski humor, mnóstwo roboty i w ogóle, ale przyszłam powiedzieć dzień dobry. Żeby nie było. Quote
zerduszko Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Widze, ze Birma Ci sie kulkuje sniegiem tak samo jak moja. Tragedia ! Piekna psica z niej :loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [B]Jbk[/B] pomyśl, że my cię kochamy i nie przejmuj się głupią drukarką ;)... swoją drogą moja też zawsze nawala :evil_lol: [B]Zerduszko[/B] te kule są bardzo przydatne - w niedzielę jak wróciłam wsadziłam Birmę do wanny jej to wytopić. Przy okazji umyłam jej same łapki i odkryłam... że ona są naprawdę śnieżnobiałe :evil_lol:. A ja siedzę i umieram... umieram do tego stopnia, że spałam w nocy w 2 bluzach, pod 2 kołdrami, wtulona w Kamila [bo on niesamowicie grzeje przez sen]... wtedy przestałam się trząść z zimna, ale i tak było mi chłodno :shake:. Pomijam już fakt, że gardło mnie w nocy straszliwie bolało, więc zasnęłam dopiero coś ok. 6.30-7.00 rano :roll:. W efekcie właśnie wstałam :diabloti: Quote
AngelsDream Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mnie zawsze jeszcze Baaj dogrzewa. ;) Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 No tak... o Birmie i Biance za plecami zapomniałam ;) Bo moje pieski przeciez nie sypiają w łóżku :evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Będziesz 20 marca w Katowicach na wystawie? To jest piątek...... Quote
Od-Nowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 co studiujesz wariatko? i po co? :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Nos mi się odetkał, to i troszkę lepiej się czuję :loveu:... A czy na wystawie będę to nie obiecuję. Jeszcze nie znam planu zajęć na przyszły semestr na studiach :placz:. Jeśli nie będę miała żadnych ćwiczeń czy innych wykładów to się pokarzę :cool3: Quote
Od-Nowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 zaśmiecę Ci tu chwilowo bo masz dużo aussikowo-borderowych znajomych ... zobacz jaki cud w schronie [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/oryginalny-mix-collie-aussie-czeka-w-schronisku-na-dom-125753/[/url] Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 O, u Was też agility :lol:. Pozdrawiamy Niepełnoletnią Wariatkę i Pańcię :loveu: Quote
Agmarek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam. Przejrzałam kilka ostatnich stron i obejrzałam sobie Birmę. Faktycznie piękne psisko, ale jakbym miała łapeczki jej z tego śniegu czyścić po spacerku, to chyba wolałabym jej butki kupić (mogą być na obcasach) :diabloti: A i wnioski wyciągnęłam z tych postów: -nie chodzić na obcasach na spacery. tylko glany! -szukać wysokiego faceta -psie łapy czyścić w wannie Ja osobiście robię to w garażu. Wpuszczam psa i czekam aż kulki same odpadną :razz: Nie będę już czytać postów wstecz, bo się całkiem zdemoralizuję :evil_lol: Bonsai ciężko mi uwierzyć że pies z pierwszego i ostatniego postu to to samo stworzenie. Jeśli jednak mogłabym Ci coś doradzić, to plisss zapomnij o talencie fryzjerskim :turn-l: [URL="http://img100.imageshack.us/my.php?image=p5120034lj9.jpg"][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5307/p5120034lj9.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [B]Agmarek[/B] no wiesz :mad:.... na wszystkich zdjęciach Birma była obcinana przez mnie :cool3:. A w wannie wytapia się szybciej - napuszczam ciepłą wodę i w minutę kul nie ma :loveu: [B]Rwpb[/B] witam, witam :cool3: Quote
Od-Nowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a mi to nie odpowiesz.. :shake::eviltong: Quote
Agmarek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Agmarek[/B] no wiesz :mad:.... na wszystkich zdjęciach Birma była obcinana przez mnie :cool3:. A w wannie wytapia się szybciej - napuszczam ciepłą wodę i w minutę kul nie ma :loveu: [B]Rwpb[/B] witam, witam :cool3:[/quote] Wiesz Bonsai...może powinnaś pojechać w góry...poćwiczyć strzyżenie na baranach :roflt: Nie no. Nie. Żartuję. Jak ja swojego sznaucera ostrzygłam pierwszy raz (a mieszkaliśmy w blokach) to wychodziłam z nim na spacer wczesnym świtem i późną nocą. Potem już doszłam do wprawy :razz: U mnie z wanną byłby problem, bo na dole mam tylko prysznic, a tam Szansa napewno się nie zmieści. Na piętro też jej nie zatargam, bo waży jedyne 20 kg mniej niż ja :roll: i jest trochę nieporęczna :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Będziesz 20 marca w Katowicach na wystawie? To jest piątek......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja się wybieram w piątek :razz::razz: witanko zmarzluchu ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zerduszko Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='bonsai_88']A w wannie wytapia się szybciej - napuszczam ciepłą wodę i w minutę kul nie ma :loveu:[/quote] Ale za to "połamane" stawy już niebawem :mad: Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 A niby czemu :crazyeye:? Ten sposób polecili mi hodowcy innych pudli, myślałam, że jest dobry :roll: Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Cze Tengusia :cool3:.. a wiesz jaki mam piękny głos? Pamiętasz jak rozmawiałyśmy przez telefon o Blue? To ja mam teraz jeszcze piękniejszy :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='bonsai_88']Cze Tengusia :cool3:.. a wiesz jaki mam piękny głos? Pamiętasz jak rozmawiałyśmy przez telefon o Blue? To ja mam teraz jeszcze piękniejszy :loveu:[/quote] To gdzie się tak załatwiłaś? Quote
Recommended Posts