Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek, co ty się dziwisz? Taki on cudny, że mi sie od razu przypomina :evil_lol:

Kurde ;) To jest wszystko kwestia gustu ;)

Posted

JBK bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti:

Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']JBK bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti:

Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol:

To ile masz wzrostu??

Posted

Tengusia napisał(a):
wita sie kurdupelek nie lubiacy obcasow :mdrmed:

Kurdupelek? Kurde, ile masz wzrostu? Ja mam 165, kocham glany, ale lubię czasem w obcasach wyskoczyć ;) Z tym, że mężu ma 185, więc różnica jest znaczna i mogę sobie pozwolić ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Jbk a skąd ja mam wiedzieć - w życiu go na żywo nie widziałam :lol:... a na zdjęciach tylko za stołem siedzi i je :diabloti:...

Tengusia witaj kurdupelku :loveu:

Ale ile TY MASZ WZROSTU?

Posted

W dowodzie mam 172 :cool3:. Jak chcę ubierać 10-cm szpile i mieć nadal WYŻSZEGO chłopa to muszę do wysokich celować...

Chociaż odkąd mam Birmę to bardzo rzadko obcasy obieram - bo w nich się taaaak fajnie leci za psem :mad:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W dowodzie mam 172 :cool3:. Jak chcę ubierać 10-cm szpile i mieć nadal WYŻSZEGO chłopa to muszę do wysokich celować...

Chociaż odkąd mam Birmę to bardzo rzadko obcasy obieram - bo w nich się taaaak fajnie leci za psem :mad:

E, to nie jest jeszcze tak źle ;) Moja kumpela jest wzrostu mojego męża, 185 cm, ta to dopiero ma problem z obcasami ;))

Glany są niezawodne na spacery z psami ;)

Posted

Od-Nowa że niby jak? Ubierasz Tajgę na jedną nogę, a Liruta na drugą czy co :grins:? Wtedy masz wytrzymałe śniegowce z futrem :diabloti:

JBK na szczęście aż tak źle ze mną nie jest ;)

Mam fotki :multi:

Niestety coś się źle wczytało i na razie [dopóki pan Wiesław tego nie naprawi] więcej zdjęć nie będzie :placz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie prawda,że glany najlepsze na spacery!!
najlepsze są super wytrzymałe śniegowce z futrem w środku!!:diabloti:

Zwłaszcza w lecie ;)

Posted

16.

17.

18.

19.

20.

Wszystkie zdjęcia zrobił pan Wiesław [bo jako jedyny miał aparat :evil_lol:]. Mam nadzieję, że nie obrazi się za skopiowanie ich tutaj :cool3:.

Ps. Widzicie jaka zmiana zaszła w Biance? Tydzień temu ten pies bał się przy mnie ruszyć, a co dopiero przy innych :razz:

Posted

21.

Jedno zdjęcie mi się schowało :eviltong:....
Birma na tym zdjęciu gapi się na pańcię, co to kucała, żeby w kadrze jej nie było :evil_lol:... a, i sypała mi śniegiem za dekolt :mad: