Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem,że krój to nie problem tylko materiały i ich połączenie ;)
dlatego chcę podpatrzeć z jakiegoś sprawdzonego modelu.
materiały generalnie już mam wstępnie na to i taśmy ale właśnie o spodnią część się rozchodzi ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Tengusia czyżbyś lubiła podskakiwać :megagrin:

skakanie mogloby byc fajne ale jakos te skaczace posty nie sprawiaj mi radosci ... wrecz przeciwnie :motz:

Posted

JA nie lubię...:mad: i nie polubię...

Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
JA nie lubię...:mad: i nie polubię...

Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam...

Pzdr.

Mam podobnie, jak wyłapać sens, jak kolejność postów pomieszana....

Posted

Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol:

Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol:

Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll:

O Ty uciekinierko ;)

Posted

Właśnie wstałam :evil_lol:...

A na poważnie obudziłam się dzisiaj o 9.00 i poszłam na spotkanie z Anią [właścicielką Gai, borderki], jej rodzicami i panem Wiesławem [od Lexusa]...

Przy odrobinie szczęście pan Wiesław się tutaj pokaże i powkleja zdjęcia ze spotkania. Jak będę miała troszeczkę mniej szczęścia to będę musiała je poszukać i sama powklejać :lol:.

EDIT
Groszek mnie nawiedził :multi::loveu:... a zdjęcie górala gdzie :diabloti: