Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']

[B]C&B[/B] toż Birmę też chcieli otruć - kiełbasę obie jadłyśmy :evil_lol:[/quote]

Moją Birmę otruć chcieli?:mad:
A to zUe ludzie :shake:
Ciebie jakoś bym przebolała, ale nie wiem jak z Birmą by było:evil_lol::loveu:

Posted

Ciekawie dyskusja się rozwija :-D.

[quote name='bonsai_88']Monia a na nauki przedmałżeńskie to nie trzeba z narzyczonym chodzić ?[/QUOTE]
Do kościoła przed ślubem owszem, ale my to w szkole jako niby przedmiot mieliśmy (na religii). Ten papierek to pamiątka, że słuchaliśmy o różnych rzeczach od katechety i coś z tego zapamiętaliśmy (test był). Szczerze mówiąc to całkiem ciekawe te lekcje były i ubaw mieliśmy z faceta jak się bronił przed naszą okropną klasą :diabloti:. A jak o jego życie wypytywałyśmy jak się fajnie motał :evil_lol:.

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ja Ci dam, że chcieli Cię otruć !! :mad:
No... no, teraz to sobie nawywijałaś ! :cool3: Następnym razem tylko Birme weźmiemy na ognisko :loveu:
[/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]
[B]Angelika[/B] przykro mi bardzo, ty nie wiesz, że ja się na wszystkie imprezy wpraszam :diabloti:? Po za tym kto będzie wasze łydeczki bronił, jak nie ja :mad:

[B]C&B[/B] wiesz, jak tak sobie przypominam... jak oddałam Birmie część kiełbasy to Kuba się takim wzrokiem bazyliszka popatrzył... może to faktycznie tylko o mnie chodziło :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B] ale ci mogę dokładnie co do dnia i godziny podać kiedy... wtedy, kiedy na mnie takie białe światło zeszło, jak na Maryję :evil_lol:
[/quote]
A wcześniej ktoś ci nie dał takich małych grzybków??:cool3::diabloti:

Posted

boże drogi ,Maryjo wiecznie dziewico i Jezusie przenajświętszy, kto mi tu Bonsai chce otruć?! :mad:
Nie dam i będę bronić własną piersią:diabloti:
[SIZE=1](Albo chociaż poczekajcie, bo mnie Bonsaika zaprasza, to ja ja odwiedzę a potem pokornie oddam w wasze ręce[/SIZE]:diabloti:)

Posted

Na co ja tu znowu trafiłam :crazyeye: Mordują, gwałcą i pewnie coś jeszcze :evil_lol:
Gdybym miała kogoś truć to kawą,podobno w niej trucizny nie czuć :cool3: To jak Bonsai wpadasz na tą kawę tzn na masaż? :evil_lol:

Posted

[quote name='DorkaWD']Na co ja tu znowu trafiłam :crazyeye: Mordują, gwałcą i pewnie coś jeszcze :evil_lol:
Gdybym miała kogoś truć to kawą,podobno w niej trucizny nie czuć :cool3: To jak Bonsai wpadasz na tą kawę tzn na masaż? :evil_lol:[/quote]

ładne zestawienie, masaż z kawą...., albo kawą ;)

A.

Posted

[B]Rinuś [/B]teraz fot na 100% nie będzie - siedzę ze Smokiem na mazurach... bez mojej dziewczynki najukochańszej :placz:.

[B]Dorka [/B]już wiem, czemu tak kawy nie znoszę.. to instynkt samozachowawczy :evil_lol:.

[B]Oleczku[/B] widzisz co tu się wyrabia :placz:? Miałeś rację - oni mnie wcale nie lubią i chcą otruć :placz:

Posted

[quote name='bonsai_88'] - siedzę ze Smokiem na mazurach... bez mojej dziewczynki najukochańszej :placz:.

[/quote]

Dobrej zabawy....:p

A.

Posted

Na mazurach wspaniale... codziennie chodzę karmić łabędzie - już reaguja na mój gwizd i przypływają żarłoki jedne. Część je mi z ręki, a jeden został obłaskawiony do tego stopnia, że mogłam go pogłaskać :loveu:

Posted

[quote name='Ania!']Tylko do domu niczego nie zabieraj :evil_lol:[/quote]
Czemu :placz:... Pod bluzką schowam jak Groszkowego kota :diabloti:. Tym razem musi sie udać :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Czemu :placz:... Pod bluzką schowam jak Groszkowego kota :diabloti:. Tym razem musi sie udać :evil_lol:[/quote]

Tylko jak go będziesz pod tą bluzką niosła to uważaj, żeby Cię nie skubnął tu i ówdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Czemu :placz:... Pod bluzką schowam jak Groszkowego kota :diabloti:. Tym razem musi sie udać :evil_lol:[/quote]

Zabieraj go dla Birmy...;):evil_lol:

A.