M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Prawie jak u Tiffaniego....;) http://img199.imageshack.us/img199/6162/p8023215.jpg A. Quote
AngelsDream Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jak ci tak nudno, to ci Baaja podrzucę. Wrażenia murowane. Możesz mu zrobić jakąś fajną fryzurę. Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zdjecia ale smok juz duzy:loveu: :loveu: cos Ty temu psu za fryzure zrobiła:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Groszek tylko wiesz.... jak ty w końcu tego Górala nie zatrzymasz w domu to sobie w końcu innego poderwę... na przykład takiego ze złamanym sercem - przynajmniej będę miała od kogo fajki sępić [w zamian z ogień oczywiście :evil_lol:] A Baaja jasne, że wezmę :loveu:.. Quote
groszek83 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cześć podróżniczko:multi: Pamiętaj górale tylko na podhalu niżej to podróbki:eviltong: Quote
C&B Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ty to szukaj galerii gdzie zdjęcia po zlocie są, bo tamn twoja miłość się czasem załapuje :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej :multi: Co się Birmie stało? wpadła pod kosiarkę? :evil_lol: Niee nooo, fajnie wygląda :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Birma zmieniła fryzurkę, niczym prawdziwa dama :evil_lol::loveu: pozdrawiam :calus: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 agnethka napisał(a):porwali ją kosmici 0X0X0X na to wygląda :cool3:...szwędoli się Babsko i tyle :evil_lol: A. Quote
groszek83 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wraaacaj już:placz: Wklejam Ci reszte zdjęć;) Hipnoza.. Quote
groszek83 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 znajde sobie nową:eviltong: szukam... znalazłam:multi: Quote
bonsai_88 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Wróciłam :multi:... nie porwali mnie kosmici, ino moja własna osobista babcia [coś się żaliła, że jej nudno odkąd pojechaliśmy... więc przyjechaliśmy znowu pokazać, czemu tak się na myśl o tej nudzie cieszyła wcześniej :diabloti:.. na wypadek jakby nie poskutkowało tym razem zabrałam też mamę, psa i kota :evil_lol:]. Powrót dzisiejszy miałam z przebojami - nie dość, że się poważnie pochorowałam rano [niewiele brakowało, żebym straciła przytomność za kierownicą - minutę wcześniej powiedziałam mamie, że się źle czuję i żeby ona prowadziła :roll:.. tym sposobem za 1 próbą udało nam się ujechać całe 5 km :diabloti:], to jeszcze jakiś ***** w tirze 2 razy o mało mnie nie staranował - w nagrodę za pomysły złożyłam już zeznania na policji, bo ja z tych wrednych jestem :mad:... Quote
Recommended Posts