Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedobra matka dała dziecku maleńkiemu psa prowadzić :mad:. Ty nieodpowiedzialna goowniaro :eviltong:.

W końcu fotki :multi:. Śliczna Birma jest :loveu: i taka drobniutka jak jest na rękach :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No, w końcu Groszkowa zdjęcia pokazała:multi:... O tyle dobrze, że Monisia nie napisała, jaka ze mne okropna matka :diabloti:

Wszystko przede mna:evil_lol: na razie musze sie otrząsnąć z szoku zła kobieto:eviltong: zdjęcia będą jak sie zmniejszą;)

Posted

Mam jeszcze tylko pare bo akurat trafiliśmy na samą końcówke oceny stafików wstawie jeszcze pózniej.
Birma mi psów nie zjadła;) za to koteczki prawie jej sie udało:evil_lol:

Posted

Kantarek Birma ma dlatego, że strasznie ciągnie i czasami aż ciężko ją utrzymać.... cóż, chciało mi się mieć psa pociągowego to teraz mam na swoje :placz:. Przy okazji przydaje się jak jakiś pies do młodej startuje ;).

Po za tym ja wiem, że ona jest piękna i cudowna :loveu:... tylko nudna się ostatnio jakąś zrobiła - psów atakować nie chce, ludzi atakować nie chce... dobrze, że za kotami nadal tyłek rusza [swoją drogą - mogły mi z dzieckiem nie zaczynać, to by młoda byłą grzeczna :diabloti:]. Ja już dawno powiedziałam, że musze ją komuś oddać, a wziąć sobie kolejnego agresora, co by mi się w życiu nie nudziło :evil_lol:.

Ps. Groszek... powklejaj te zdjęcia, gdzie Birma zagryza innego psa :diabloti:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Kantarek Birma ma dlatego, że strasznie ciągnie i czasami aż ciężko ją utrzymać.... cóż, chciało mi się mieć psa pociągowego to teraz mam na swoje :placz:. Przy okazji przydaje się jak jakiś pies do młodej startuje ;).

Po za tym ja wiem, że ona jest piękna i cudowna :loveu:... tylko nudna się ostatnio jakąś zrobiła - psów atakować nie chce, ludzi atakować nie chce... dobrze, że za kotami nadal tyłek rusza [swoją drogą - mogły mi z dzieckiem nie zaczynać, to by młoda byłą grzeczna :diabloti:]. Ja już dawno powiedziałam, że musze ją komuś oddać, a wziąć sobie kolejnego agresora, co by mi się w życiu nie nudziło :evil_lol:.

Ps. Groszek... powklejaj te zdjęcia, gdzie Birma zagryza innego psa :diabloti:

Weź moją plisss, choc na miesiac :placz:

Posted

[quote name='bonsai_88']Zerduszko na razie trwa kasting - już mi Groszek [wraz z rodziną :evil_lol:] Jóźkę proponował :diabloti:.
No wiesz ja mojego Ziuta moge oddać tylko na pare dni tak że musiałabyś sie streszczać z robienem z niej psa cywilizowanego:eviltong: Potem bierz co chcesz:evil_lol: aaa i absolutnie żadnych fryzur afro u mojej dziewczynki:eviltong: