aina155 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No dobra jestes :eviltong: O alez ja okrutna :evil_lol::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [B]Kisses[/B] daj znać gdzie i kiedy mam odebrać aparacik :diabloti: [B]Maks[/B] jakby ci się udało to będę baardzo wdzięczne :cool3:... [B]Aina[/B] a ja myślałam, że dlatego bo jestem piękna, cudowna, oryginalna i w ogóle :placz:... serce mi złamałaś, gorzej niż Oleczek :evil_lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Maks[/B] jakby ci się udało to będę baardzo wdzięczne :cool3:... [/quote] mam zamiar na nie zapolować...:evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Tylko im nic nie zrób w trakcie tego polowania :lol: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi:[/quote] To ja się wyłamię :diabloti: Ps. Szkoda, ze wyjeżdżasz, mogłabyś sie do mnie wprosic an imprezę :lol: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ty to zawsze byłaś jakaś inna :evil_lol:... A jaką imprezę robisz? Ja z najbliższych imprez mam w planach wystawę psów w Zakopanym :multi: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Ty to zawsze byłaś jakaś inna :evil_lol:... A jaką imprezę robisz? Ja z najbliższych imprez mam w planach wystawę psów w Zakopanym :multi:[/quote] A Rzeszów tak blisko :diabloti: A na jakie wystawy jedziesz jeszcze? :razz: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cześć babo w grzechu żyjąca:diabloti: Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='groszek83'] Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz:[/quote] Nie idź tą drogą... :shake: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja nie z własnej woli:shake::shake: i to jest najgorsze:placz::placz: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='groszek83']Ja nie z własnej woli:shake::shake: i to jest najgorsze:placz::placz:[/quote] Łaczę się w bólu Omg, boje się 3 klasy, bo ksiądz będzie wypytywał o bierzmowanie, a a nie zapisana :evil_lol: I jak mi da 6? :roll: Obrońcie mnie :placz: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Ty to zawsze byłaś jakaś inna :evil_lol:...[/quote] Ja :crazyeye: Ja to jestem normalna - strą panną być nei chciałam, konkubiną tym bardziej :eviltong: Na spadek po mężu czekam jakby co :razz: [quote name='bonsai_88']A jaką imprezę robisz? Ja z najbliższych imprez mam w planach wystawę psów w Zakopanym :multi:[/quote] Urodziny mam, wprawdzie imprezy nie robię, ale wprosić byś sie mogła, jak to Ty - nawet na nieistniejce i mpr. urodzinowe :eviltong: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Tu jak zwykle ciekawe tematy- religia, małżeństwo, imprezy... [quote name='Kisses']Omg, boje się 3 klasy, bo ksiądz będzie wypytywał o bierzmowanie, a a nie zapisana I jak mi da 6? Obrońcie mnie[/QUOTE] Ja miło wspominam spotkania przed bierzmowaniem :evil_lol:. Mogę Cię zastąpić (młodo wyglądam ;)) A jak się fajnie do kościola spóźniało. 6 z religii nigdy nie miałam z powodu zachowania i czasem zbytniego wymądrzania się. Ostatni katecheta z liceum powinien się cieszyć, że nie zdążył poznać mojej opinii na temat homoseksualistów bo bym 'kursu przedmałżeńskiego' (obowiązkowego w liceum) na pewno nie zaliczyła. Ta opinia na jego szczęście później mi się ukształtowała ;). Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='*Monia*']Ja miło wspominam spotkania przed bierzmowaniem :evil_lol:. A jak się fajnie do kościola spóźniało. 6 z religii nigdy nie miałam z powodu zachowania i czasem zbytniego wymądrzania się. Ostatni katecheta z liceum powinien się cieszyć, że nie zdążył poznać mojej opinii na temat homoseksualistów bo bym 'kursu przedmałżeńskiego' (obowiązkowego w liceum) na pewno nie zaliczyła. Ta opinia na jego szczęście później mi się ukształtowała ;).[/quote] Ja miałam w tym roku, bo pisałam, co ksiądz chciała w wypracowaniach przeczytać, a i tak wygłaszałam kontrowersyjne poglady :evil_lol: [za co dostałam miano 'zdegenerowanej młodzieży'] I jak nie będę miała z nim w przyszłym roku to biada mi :shake: siostra Feliksa :diabloti: albo katechetka mnie z sali wywalą na pierwszej lekcji i przez religie nie przejde :evil_lol: Kurs przedmałżeński w LO? :razz: Tematy bardzo ciekawe :lol: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja się przyzwyczailam do lądowania za drzwiami jak jeszcze w podstawówce byłam. Facet od angielskiego tak mnie lubił i nadzieje we mnie pokładal, że mnie za drzwi za podpowiadanie i złe zachowanie wywalał. No i na anglistyce wylądowalam ;). Religię z miłym katechetą w LO ciekawie spędzalam zawsze. Biedak nie miał ani TV, ani durnych gazet ani seksu poza dniami niepłodnymi żony :evil_lol:. Kurs przedmałżeński był obowiązkowy i musiałam porządnie się skupić na tym co katecheta nam mówił na lekcjach, żeby go zdać. Mam nawet jakiś z tego papierek :multi:. Tu zawsze milo i ciekawie jest :cool3: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ojoj :evil_lol: Jak babka od polskiego wyjechala do mnie z czyms w sprawie wypracowania w kwestii religii i jej powiedziałam, że religia to jest moja osobista sprawa i będę wierzyć w co chce albo w ogóle to sie na mnie popatrzyła tak, jakby mnie wyrzucić miala przez okno... A i ksiądz stwierdził, że mnie rodzina wychowała źle, bo mi do kościoła nie każą chodzić :razz: Potworne mam dzieciństwo, prawda? :placz: Ja tam ogóle szanuje religie, niech każdy wierzy w co tam chce, ale denerwuje mnie takie ślepe namawianie do niej, robienie wykladów na temat 'dlaczego nie chodzisz do koscioła' itp. :roll: Muszę tu wpadać częściej :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [B]Groszek[/B] w jakim grzechu :crazyeye:... ja samotna matka-polka jestem, nie wiesz :roll:. Przecież muszę być wolna, żeby Górala poderwać :diabloti:... albo Oleczka :loveu: [B]Zerduszko [/B]wybacz, ale wproszenie się do mojej babci na 2 tygodnie mi akurat wypada :placz:... ale jak tylko wrócę, to mogę się do ciebie wprosić, chcesz :cool3:? A nie, przepraszam... w sierpniu dopiero, bo się jeszcze wprosiłam do Groszka :eviltong:... [B]Monia[/B] a na nauki przedmałżeńskie to nie trzeba z narzyczonym chodzić :crazyeye:? Ech... właśnie ja i Birma chorujmy :shake:. Mnie mdliło i kręciło się w głowie tak, że musiała iść spać... Birma właśnie wymiotowała... podejrzem, że coś było nie tak z tą kiełbaską z ogniska :roll:. Pewnie mi zatrutą dali, co bym się więcej nie wpraszała tak bezczelnie :evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] w jakim grzechu :crazyeye:... ja samotna matka-polka jestem, nie wiesz :roll:. Przecież muszę być wolna, żeby Górala poderwać :diabloti:... albo Oleczka :loveu: [/quote] A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='groszek83']Cześć babo w grzechu żyjąca:diabloti: Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz:[/quote] [quote name='Kisses']Nie idź tą drogą... :shake: :evil_lol:[/quote] [quote name='groszek83']A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol:[/quote] Tu zawsze ciekawe tematy są poruszane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Tylko im nic nie zrób w trakcie tego polowania :lol:[/quote] ...nie widziałam :shake: bardzo załuję, ale może na BIS przyjdą w niedzielę... O, jakie tematy....:evil_lol: A. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Zerduszko [/B]wybacz, ale wproszenie się do mojej babci na 2 tygodnie mi akurat wypada :placz:... ale jak tylko wrócę, to mogę się do ciebie wprosić, chcesz :cool3:? A nie, przepraszam... w sierpniu dopiero, bo się jeszcze wprosiłam do Groszka :eviltong:...[/quote] Ja w sierpniu na 1 tydzień wpraszam się do jakiegoś domu wczasowego, to się zgadamy kiedyś możesz się wpraszać :lol: [quote name='bonsai_88'] Pewnie mi zatrutą dali, co bym się więcej nie wpraszała tak bezczelnie :evil_lol:[/quote] :roflt: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [B]Groszek[/B] no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti: [B]Maks[/B] szkoda :placz: [B]Ania[/B] tutaj same ciekawe tematy :eviltong: [B]Zerduszko[/B] mnie chcą otruć, a ty się cieszysz :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti:[/quote] To, że nie wiesz kiedy, nie znaczy, ze niepokalane :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [B]Zerduszko[/B] ale ci mogę dokładnie co do dnia i godziny podać kiedy... wtedy, kiedy na mnie takie białe światło zeszło, jak na Maryję :evil_lol: [B]C&B[/B] toż Birmę też chcieli otruć - kiełbasę obie jadłyśmy :evil_lol: Quote
Recommended Posts