Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kisses[/B] daj znać gdzie i kiedy mam odebrać aparacik :diabloti:

[B]Maks[/B] jakby ci się udało to będę baardzo wdzięczne :cool3:...

[B]Aina[/B] a ja myślałam, że dlatego bo jestem piękna, cudowna, oryginalna i w ogóle :placz:... serce mi złamałaś, gorzej niż Oleczek :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Maks[/B] jakby ci się udało to będę baardzo wdzięczne :cool3:...

[/quote]

mam zamiar na nie zapolować...:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi:[/quote]
To ja się wyłamię :diabloti:

Ps. Szkoda, ze wyjeżdżasz, mogłabyś sie do mnie wprosic an imprezę :lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ty to zawsze byłaś jakaś inna :evil_lol:...

A jaką imprezę robisz? Ja z najbliższych imprez mam w planach wystawę psów w Zakopanym :multi:[/quote]
A Rzeszów tak blisko :diabloti:

A na jakie wystawy jedziesz jeszcze? :razz:

Posted

[quote name='groszek83']
Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz:[/quote]
Nie idź tą drogą... :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Ja nie z własnej woli:shake::shake: i to jest najgorsze:placz::placz:[/quote]
Łaczę się w bólu

Omg, boje się 3 klasy, bo ksiądz będzie wypytywał o bierzmowanie, a a nie zapisana :evil_lol: I jak mi da 6? :roll:
Obrońcie mnie :placz:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ty to zawsze byłaś jakaś inna :evil_lol:...[/quote]
Ja :crazyeye: Ja to jestem normalna - strą panną być nei chciałam, konkubiną tym bardziej :eviltong: Na spadek po mężu czekam jakby co :razz:
[quote name='bonsai_88']A jaką imprezę robisz? Ja z najbliższych imprez mam w planach wystawę psów w Zakopanym :multi:[/quote]
Urodziny mam, wprawdzie imprezy nie robię, ale wprosić byś sie mogła, jak to Ty - nawet na nieistniejce i mpr. urodzinowe :eviltong:

Posted

Tu jak zwykle ciekawe tematy- religia, małżeństwo, imprezy...

[quote name='Kisses']Omg, boje się 3 klasy, bo ksiądz będzie wypytywał o bierzmowanie, a a nie zapisana I jak mi da 6?
Obrońcie mnie[/QUOTE]
Ja miło wspominam spotkania przed bierzmowaniem :evil_lol:. Mogę Cię zastąpić (młodo wyglądam ;)) A jak się fajnie do kościola spóźniało. 6 z religii nigdy nie miałam z powodu zachowania i czasem zbytniego wymądrzania się. Ostatni katecheta z liceum powinien się cieszyć, że nie zdążył poznać mojej opinii na temat homoseksualistów bo bym 'kursu przedmałżeńskiego' (obowiązkowego w liceum) na pewno nie zaliczyła. Ta opinia na jego szczęście później mi się ukształtowała ;).

Posted

[quote name='*Monia*']Ja miło wspominam spotkania przed bierzmowaniem :evil_lol:. A jak się fajnie do kościola spóźniało. 6 z religii nigdy nie miałam z powodu zachowania i czasem zbytniego wymądrzania się. Ostatni katecheta z liceum powinien się cieszyć, że nie zdążył poznać mojej opinii na temat homoseksualistów bo bym 'kursu przedmałżeńskiego' (obowiązkowego w liceum) na pewno nie zaliczyła. Ta opinia na jego szczęście później mi się ukształtowała ;).[/quote]

Ja miałam w tym roku, bo pisałam, co ksiądz chciała w wypracowaniach przeczytać, a i tak wygłaszałam kontrowersyjne poglady :evil_lol: [za co dostałam miano 'zdegenerowanej młodzieży'] I jak nie będę miała z nim w przyszłym roku to biada mi :shake: siostra Feliksa :diabloti: albo katechetka mnie z sali wywalą na pierwszej lekcji i przez religie nie przejde :evil_lol:
Kurs przedmałżeński w LO? :razz:

Tematy bardzo ciekawe :lol:

Posted

Ja się przyzwyczailam do lądowania za drzwiami jak jeszcze w podstawówce byłam. Facet od angielskiego tak mnie lubił i nadzieje we mnie pokładal, że mnie za drzwi za podpowiadanie i złe zachowanie wywalał. No i na anglistyce wylądowalam ;). Religię z miłym katechetą w LO ciekawie spędzalam zawsze. Biedak nie miał ani TV, ani durnych gazet ani seksu poza dniami niepłodnymi żony :evil_lol:.
Kurs przedmałżeński był obowiązkowy i musiałam porządnie się skupić na tym co katecheta nam mówił na lekcjach, żeby go zdać. Mam nawet jakiś z tego papierek :multi:.

Tu zawsze milo i ciekawie jest :cool3:

Posted

Ojoj :evil_lol:

Jak babka od polskiego wyjechala do mnie z czyms w sprawie wypracowania w kwestii religii i jej powiedziałam, że religia to jest moja osobista sprawa i będę wierzyć w co chce albo w ogóle to sie na mnie popatrzyła tak, jakby mnie wyrzucić miala przez okno...

A i ksiądz stwierdził, że mnie rodzina wychowała źle, bo mi do kościoła nie każą chodzić :razz: Potworne mam dzieciństwo, prawda? :placz:

Ja tam ogóle szanuje religie, niech każdy wierzy w co tam chce, ale denerwuje mnie takie ślepe namawianie do niej, robienie wykladów na temat 'dlaczego nie chodzisz do koscioła' itp. :roll:

Muszę tu wpadać częściej :evil_lol:

Posted

[B]Groszek[/B] w jakim grzechu :crazyeye:... ja samotna matka-polka jestem, nie wiesz :roll:. Przecież muszę być wolna, żeby Górala poderwać :diabloti:... albo Oleczka :loveu:

[B]Zerduszko [/B]wybacz, ale wproszenie się do mojej babci na 2 tygodnie mi akurat wypada :placz:... ale jak tylko wrócę, to mogę się do ciebie wprosić, chcesz :cool3:? A nie, przepraszam... w sierpniu dopiero, bo się jeszcze wprosiłam do Groszka :eviltong:...

[B]Monia[/B] a na nauki przedmałżeńskie to nie trzeba z narzyczonym chodzić :crazyeye:?

Ech... właśnie ja i Birma chorujmy :shake:. Mnie mdliło i kręciło się w głowie tak, że musiała iść spać... Birma właśnie wymiotowała... podejrzem, że coś było nie tak z tą kiełbaską z ogniska :roll:. Pewnie mi zatrutą dali, co bym się więcej nie wpraszała tak bezczelnie :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] w jakim grzechu :crazyeye:... ja samotna matka-polka jestem, nie wiesz :roll:. Przecież muszę być wolna, żeby Górala poderwać :diabloti:... albo Oleczka :loveu:

[/quote]
A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Cześć babo w grzechu żyjąca:diabloti:
Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz:[/quote]

[quote name='Kisses']Nie idź tą drogą... :shake:

:evil_lol:[/quote]

[quote name='groszek83']A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol:[/quote]

Tu zawsze ciekawe tematy są poruszane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Tylko im nic nie zrób w trakcie tego polowania :lol:[/quote]

...nie widziałam :shake: bardzo załuję, ale może na BIS przyjdą w niedzielę...

O, jakie tematy....:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Zerduszko [/B]wybacz, ale wproszenie się do mojej babci na 2 tygodnie mi akurat wypada :placz:... ale jak tylko wrócę, to mogę się do ciebie wprosić, chcesz :cool3:? A nie, przepraszam... w sierpniu dopiero, bo się jeszcze wprosiłam do Groszka :eviltong:...[/quote]
Ja w sierpniu na 1 tydzień wpraszam się do jakiegoś domu wczasowego, to się zgadamy kiedyś możesz się wpraszać :lol:
[quote name='bonsai_88'] Pewnie mi zatrutą dali, co bym się więcej nie wpraszała tak bezczelnie :evil_lol:[/quote]
:roflt:

Posted

[B]Groszek[/B] no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti:

[B]Maks[/B] szkoda :placz:

[B]Ania[/B] tutaj same ciekawe tematy :eviltong:

[B]Zerduszko[/B] mnie chcą otruć, a ty się cieszysz :angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti:[/quote]
To, że nie wiesz kiedy, nie znaczy, ze niepokalane

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[B]Zerduszko[/B] ale ci mogę dokładnie co do dnia i godziny podać kiedy... wtedy, kiedy na mnie takie białe światło zeszło, jak na Maryję :evil_lol:

[B]C&B[/B] toż Birmę też chcieli otruć - kiełbasę obie jadłyśmy :evil_lol: