Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć babo:multi:
Ja sobie wyrabiam nadgodzinki w pracy temu mnie nie ma;) a o takich porach jak wczoraj to ja śpie...:mad:
Tak w ogóle to 11 będe w Kr. ale ciebie już chyba nie będzie:roll:

Posted

[B]C&B[/B] niestety - Oleczek mnie nie chce :placz:

[B]Groszek[/B] toż to jeszcze młoda godzina była :diabloti:. A w Krakowie to ja jestem jutro, 11 na mazury jadę :eviltong:

[B]Zerduszko[/B] kiedy to właśnie babcie najlepsze bajki opowiadają :crazyeye:...

[B]Oleczku[/B] czemu ty mnie nie chcesz, ja ciebie tak uwielbiam :loveu:

[B]Maks[/B] cześć stara :diabloti:

[B]Darianna[/B] przecież Fakt to bardzo poważne źródło informacji :diabloti:.

Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:.

Posted

[quote name='zerduszko']Ty naprawdę się postarzyłaś (na stare lata człowiek dziecinnieje ;) [/quote]

....starość nie radość ;)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']
Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:.[/quote]
Ty naprawdę się postarzyłaś (na stare lata człowiek dziecinnieje ;) ), normalnei to być pewnie napisała, ze dzik Was zaatakował :evil_lol:

Posted

a ja się przyszłam chwalić :diabloti:
Mam nowy aparat i nowe foty rudzielca. :cool3:
Także wiesz, jak znajdziesz chwile wolna to przyjdź podziwiać i wielbić:eviltong:

Posted

[B]C&B[/B] a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:].

[B]Oleczku [/B]aleś ty prozaiczny... ja tam na razie o chodzeniu na wspólne spacerki i trzymaniu za rączki, a ty już o maczaniu kija :lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]C&B[/B] a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:]. [/quote]
Jedyna różnica ślub/nie ślub tak, że nie trzeba brać rozwodu :eviltong:

Posted

[B]Zerduszko[/B] to nie jest jedyna różnica... to jest najważniejsza różnica :diabloti:. A na poważnie ślubu brać nie chcę z przyczyn całkowicie prywatnych :shake:...

[B]Oleczek[/B] specjalnie dla ciebie założę jej kaganiec :loveu:

Posted

[B]Aina[/B] a czemu mnie kochasz tym razem :loveu:...

[B]Kisses[/B] gdzie ty piszesz o fotkach :roflt:. Ja niestety nie mam jak zdjęć robić, bo nie posiadam aparatu :roll:

[B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi:

A wiecie kogo ja wczoraj wygłaskałam? Cudnego i kochanego Ginusia [[url]http://www.dogomania.pl/forum/f703/nagareboshi-gin-kazoku-kanshin-139482/index2.html][/url]. Najlepsze jest to, że z Angeliką za nic nie mogłyśmy się spotkać jak się próbowałyśmy umówić, za to spotkałyśmy się przypadkiem [znajomy mnie zwinął... tfu... wprosiłam się na ognisko :diabloti:]. Do domu wróciłam o 2 w nocy - zmęczona nadal jestem, ale wiecie jak było fajnie :cool3:... posiedziałam sobie trochę z ludźmi równie szurniętymi jak ja, powygłupiałam się trochę, połowa osób usłyszała, że ma ładne łydeczki [zdaniem Birmy oczywiście - próbowała podszczypywać, takie sliczne były :evil_lol:]... no i z młodej dumna byłam - było 7 osób, z czego 4 obcych, wszyscy pili piwo, a ona była nawet grzeczna. Słuchała się, tylko parę razy musiałam ją upomnieć jak się do łydeczek uśmiechała albo z Ginusiem zbyt brutalnie bawiła :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonsai_88']
[B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi:

A wiecie kogo ja wczoraj wygłaskałam? Cudnego i kochanego Ginusia [[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f703/nagareboshi-gin-kazoku-kanshin-139482/index2.html][/URL]. Najlepsze jest to, że z Angeliką za nic nie mogłyśmy się spotkać jak się próbowałyśmy umówić, za to spotkałyśmy się przypadkiem [znajomy mnie zwinął... tfu... wprosiłam się na ognisko :diabloti:]. Do domu wróciłam o 2 w nocy - zmęczona nadal jestem, ale wiecie jak było fajnie :cool3:... posiedziałam sobie trochę z ludźmi równie szurniętymi jak ja, powygłupiałam się trochę, połowa osób usłyszała, że ma ładne łydeczki [zdaniem Birmy oczywiście - próbowała podszczypywać, takie sliczne były :evil_lol:]... no i z młodej dumna byłam - było 7 osób, z czego 4 obcych, wszyscy pili piwo, a ona była nawet grzeczna. Słuchała się, tylko parę razy musiałam ją upomnieć jak się do łydeczek uśmiechała albo z Ginusiem zbyt brutalnie bawiła :evil_lol:.[/quote]

Nie, nie jesteś...;)

O to fajnie, że mogłaś wygłaskać malucha....uroczy jest :lol:

Dobrego dnia

A.

w Wwie będą 2 "Birmy", o których kiedyś rozmawiałyśmy.... może uda mi sie fotnąć