Darianna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bonsai, poczytaj nieco artykułów w Fakcie, na pewno Cię coś natchnie i wymyślisz jakąś fajną historyjkę ;) <rzecz jasna żart> Quote
groszek83 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cześć babo:multi: Ja sobie wyrabiam nadgodzinki w pracy temu mnie nie ma;) a o takich porach jak wczoraj to ja śpie...:mad: Tak w ogóle to 11 będe w Kr. ale ciebie już chyba nie będzie:roll: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B-nawet gdyby to mam jeszcze jakiś gust ,więc nic by jej z tego nie wyszło xD Quote
bonsai_88 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [B]C&B[/B] niestety - Oleczek mnie nie chce :placz: [B]Groszek[/B] toż to jeszcze młoda godzina była :diabloti:. A w Krakowie to ja jestem jutro, 11 na mazury jadę :eviltong: [B]Zerduszko[/B] kiedy to właśnie babcie najlepsze bajki opowiadają :crazyeye:... [B]Oleczku[/B] czemu ty mnie nie chcesz, ja ciebie tak uwielbiam :loveu: [B]Maks[/B] cześć stara :diabloti: [B]Darianna[/B] przecież Fakt to bardzo poważne źródło informacji :diabloti:. Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='zerduszko']Ty naprawdę się postarzyłaś (na stare lata człowiek dziecinnieje ;) [/quote] ....starość nie radość ;) A. Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='bonsai_88'] Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:.[/quote] Ty naprawdę się postarzyłaś (na stare lata człowiek dziecinnieje ;) ), normalnei to być pewnie napisała, ze dzik Was zaatakował :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Taaa... jak w Alternatywach "Ja na drzewo, on za mną..." :cool3: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mamusia mi zawsze mówi ,żebym w byle czym kija nie maczał:loveu::loveu: Quote
***kas Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a ja się przyszłam chwalić :diabloti: Mam nowy aparat i nowe foty rudzielca. :cool3: Także wiesz, jak znajdziesz chwile wolna to przyjdź podziwiać i wielbić:eviltong: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bonsai- nie trać nadziei :lol: Może Oleczkowi się kiedy odwidzi i staniecie jeszcze na ślubnym kobiercu :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [B]C&B[/B] a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:]. [B]Oleczku [/B]aleś ty prozaiczny... ja tam na razie o chodzeniu na wspólne spacerki i trzymaniu za rączki, a ty już o maczaniu kija :lol: Quote
olekg89 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Agresywna birma zje mi moje wilczurki:diabloti: Quote
zerduszko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]C&B[/B] a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:]. [/quote] Jedyna różnica ślub/nie ślub tak, że nie trzeba brać rozwodu :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [B]Zerduszko[/B] to nie jest jedyna różnica... to jest najważniejsza różnica :diabloti:. A na poważnie ślubu brać nie chcę z przyczyn całkowicie prywatnych :shake:... [B]Oleczek[/B] specjalnie dla ciebie założę jej kaganiec :loveu: Quote
Kisses Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A zrobiłabyś jej jakieś fotki :mad: To jest [B]Foto[/B] Blog :razz: Quote
aina155 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [B]Bonsai[/B] Czy wiesz, ze Cie kocham? :loveu::loveu::loveu: Prosze, tego nie rozumiec opacznie :eviltong: Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cześć [quote name='bonsai_88']ślubu brać nie chcę z przyczyn całkowicie prywatnych :shake:... [/quote] i dobrze....;) A. Quote
AngelsDream Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A po co ślub... Mi każą, ale mam to w poważaniu. Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [B]Aina[/B] a czemu mnie kochasz tym razem :loveu:... [B]Kisses[/B] gdzie ty piszesz o fotkach :roflt:. Ja niestety nie mam jak zdjęć robić, bo nie posiadam aparatu :roll: [B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi: A wiecie kogo ja wczoraj wygłaskałam? Cudnego i kochanego Ginusia [[url]http://www.dogomania.pl/forum/f703/nagareboshi-gin-kazoku-kanshin-139482/index2.html][/url]. Najlepsze jest to, że z Angeliką za nic nie mogłyśmy się spotkać jak się próbowałyśmy umówić, za to spotkałyśmy się przypadkiem [znajomy mnie zwinął... tfu... wprosiłam się na ognisko :diabloti:]. Do domu wróciłam o 2 w nocy - zmęczona nadal jestem, ale wiecie jak było fajnie :cool3:... posiedziałam sobie trochę z ludźmi równie szurniętymi jak ja, powygłupiałam się trochę, połowa osób usłyszała, że ma ładne łydeczki [zdaniem Birmy oczywiście - próbowała podszczypywać, takie sliczne były :evil_lol:]... no i z młodej dumna byłam - było 7 osób, z czego 4 obcych, wszyscy pili piwo, a ona była nawet grzeczna. Słuchała się, tylko parę razy musiałam ją upomnieć jak się do łydeczek uśmiechała albo z Ginusiem zbyt brutalnie bawiła :evil_lol:. Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Maks i Angel[/B] widzę, że nie jestem sama w tym myśleniu :multi: A wiecie kogo ja wczoraj wygłaskałam? Cudnego i kochanego Ginusia [[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f703/nagareboshi-gin-kazoku-kanshin-139482/index2.html][/URL]. Najlepsze jest to, że z Angeliką za nic nie mogłyśmy się spotkać jak się próbowałyśmy umówić, za to spotkałyśmy się przypadkiem [znajomy mnie zwinął... tfu... wprosiłam się na ognisko :diabloti:]. Do domu wróciłam o 2 w nocy - zmęczona nadal jestem, ale wiecie jak było fajnie :cool3:... posiedziałam sobie trochę z ludźmi równie szurniętymi jak ja, powygłupiałam się trochę, połowa osób usłyszała, że ma ładne łydeczki [zdaniem Birmy oczywiście - próbowała podszczypywać, takie sliczne były :evil_lol:]... no i z młodej dumna byłam - było 7 osób, z czego 4 obcych, wszyscy pili piwo, a ona była nawet grzeczna. Słuchała się, tylko parę razy musiałam ją upomnieć jak się do łydeczek uśmiechała albo z Ginusiem zbyt brutalnie bawiła :evil_lol:.[/quote] Nie, nie jesteś...;) O to fajnie, że mogłaś wygłaskać malucha....uroczy jest :lol: Dobrego dnia A. w Wwie będą 2 "Birmy", o których kiedyś rozmawiałyśmy.... może uda mi sie fotnąć Quote
aina155 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Aina[/B] a czemu mnie kochasz tym razem :loveu:...[/quote] Za podpis :p Quote
Recommended Posts