zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='*Monia*']Lizka to nie dość, że piękna to jeszcze mądra- pies ideał :loveu::loveu:[/quote] A przez 1,5 m-ca ani 1 zapytania :razz: Tak 2 lata temu, to nawet więcej wyświetleń ogłoszenia miały....albo taki zastój, albo coraz więcej psów jest ogłaszanych. Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 A nie mówiłam, że Birma się staje nudna :diabloti:... Swoją drogą - ratujcie, umieram... wstałam 5 minut temu i już mam problem ustać na nogach z bólu brzucha :placz: Quote
groszek83 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To pewnie dlatego że za długo spałaś:eviltong: Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='zerduszko']A przez 1,5 m-ca ani 1 zapytania :razz: Tak 2 lata temu, to nawet więcej wyświetleń ogłoszenia miały....albo taki zastój, albo coraz więcej psów jest ogłaszanych. [/quote] Wszyscy wiedzą, że ona musi u Ciebie zostać :eviltong::eviltong:. [quote name='bonsai_88']A nie mówiłam, że Birma się staje nudna :diabloti:... Swoją drogą - ratujcie, umieram... wstałam 5 minut temu i już mam problem ustać na nogach z bólu brzucha :placz:[/quote] Spałaś, więc pilnować ktoś galerii musiał :evil_lol: (jak o offa chodzi) Nospę mogę ci przesłać. Albo miętę ewentualnie, bo zależy od czego ten brzuch boli.. Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Brzuch mnie boli, bo mi się ta cholerna @ zaczęła :placz:. Ale z jednym się zgodzę - faktycznie po porodzie jest lepiej, już nie muszę co miesiąc jeździć do szpitala :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja bym z tego powodu, i kilku innych chętnie urodziła, tylko kto by to chował?? Moze scesz :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 9 miesięcy z czymś w brzuchu? Mi się jakoś nie marzy. A później użerać się przez lata.. Chrześniak jest w tej chwili u mnie i mam ochotę udusić :mad:. Gryzą zabawki z Hexą, piszczą wszyskimi możliwymi piszczałkami, młody złośliwie mi nad uchem to robi, a ja nic :evil_lol:. Do tego sprzed mojego kompa jestem wyganiana :mad:. Dla spokojnej @ się nie mogła bym obciążać na następne lata z wrzaskami codziennymi :cool1:. Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [B]Zerduszko[/B] ja ostatnio mam taki problem, że nawet i bym chciała 2 dziecko, ale nie chcę być w ciąży :shake:. Poród, karmienie i wychowanie mi mniej przeszkadza :evil_lol:. A swoją drogą zapomniałam napisać, że Birma kocha się czochrać, czego efektem często jest moja podrapana twarz - jak siedzę to Birma się pcha łapami mi na ramiona, a często nie trafia :mad: Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja tam za ciążę dziękuję:evil_lol: 9 miesięcy mieć w brzuchu coś co kopie, a potem wyrasta takie pyskate jak ja... tzn. jak mój brat:diabloti: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B] ja ostatnio mam taki problem, że nawet i bym chciała 2 dziecko, ale nie chcę być w ciąży :shake:. Poród, karmienie i wychowanie mi mniej przeszkadza :evil_lol:.[/quote] To ja będę piekarnikiem, pieczeń może być Wasza :eviltong: Quote
aina155 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Bonsai: mam cos [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f940/warto-sterylizowac-140889/#post12522779[/URL] Bylas zaintersowana, to pozwalam sobie zaspamowac u Ciebie w galerii :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B] Tylko wiesz, musisz jeszcze piekarza znaleźć :evil_lol:.. bo facet mi nie potrzebny, ja tylko 2 dziecko chcę... no chyba że będę podstępnie Górala wykorzystywać :diabloti:[/quote] Może jakiś chętny się znajdzie :megagrin: Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [B]Zerduszko[/B] Tylko wiesz, musisz jeszcze piekarza znaleźć :evil_lol:.. bo facet mi nie potrzebny, ja tylko 2 dziecko chcę... no chyba że będę podstępnie Górala wykorzystywać :diabloti: [B]Aina[/B] już tam lecę :multi: C&B nie kopie całe 9 miesięcy, tylko jakieś 4-5.... ja nie chcę być 2 raz w ciąży, bo będę musiała znowu całą przeleżeć - wadę budowy mam i to i tak cud, że Smoka nie straciłam... Quote
taxelina Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 a kiedy fotki beda? czy ty nie masz aparatu tylko ktos ci robi fotki? Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 No niestety - ja aparatu nie posiadam... zazwyczaj żeruję na znajomych w czasie wspólnych spacerków, czasem udaje mi się zrobić jakieś zdjęcie telefonem... obecnie zepsutym telefonem dodam :angryy: Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 I co, nikt nie chce mojego zuego psa?:placz: Dodam, że czasem się ślini:diabloti: I lubi koty:cool3: Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='C&B']I co, nikt nie chce mojego zuego psa?:placz:[/quote] Za dużo obecnie psów w potrzebie. Hexy też nikt nie chce. A tak ładnie ją zareklamowałam :evil_lol:. Dzisiaj chrześniaka na agility próbowałam nakręcić i pomysł mu się spodobał. Tylko biedak powiedzieć tunel jeszcze nie umie i dałam mu czas do września, żeby się nauczył :razz:. Później tylko widel wprowadzimy i na zawody ich wyślę :evil_lol:. Hexa na niego nakręcona, on sobie z nią radzi i super duet stworzą. Tylko czy 2-latki na zawody przyjmują, bo jak jest jakiś dolny limit wiekowy to się dzieciak załamie :roll: :cool1:. [SIZE=1]Dziwne pomysły mi zaczęły przychodzić do głowy jak młody szalał z Hexoliną...[/SIZE] Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='*Monia*']Za dużo obecnie psów w potrzebie. Hexy też nikt nie chce. A tak ładnie ją zareklamowałam :evil_lol:. Dzisiaj chrześniaka na agility próbowałam nakręcić i pomysł mu się spodobał. Tylko biedak powiedzieć tunel jeszcze nie umie i dałam mu czas do września, żeby się nauczył :razz:. Później tylko widel wprowadzimy i na zawody ich wyślę :evil_lol:. Hexa na niego nakręcona, on sobie z nią radzi i super duet stworzą. Tylko czy 2-latki na zawody przyjmują, bo jak jest jakiś dolny limit wiekowy to się dzieciak załamie :roll: :cool1:. [SIZE=1]Dziwne pomysły mi zaczęły przychodzić do głowy jak młody szalał z Hexoliną...[/SIZE][/quote] Ja mogę dopłacić tym co ją wezmą:diabloti: Jak z tymi zawodami jest to ja niestety nie wiem, ale idź na pod forum agility, a tam na pewno coś wyczytasz:evil_lol: A jakiej jest rasy?:razz::evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='C&B']Ja mogę dopłacić tym co ją wezmą:diabloti: Jak z tymi zawodami jest to ja niestety nie wiem, ale idź na pod forum agility, a tam na pewno coś wyczytasz:evil_lol: A jakiej jest rasy?:razz::evil_lol: [/QUOTE] Ja nie dopłacam, bo się spłukałam przed wyjazdem :roll:. Na pewno poczytam, nawet z ciekawości od ilu to junior jest ;). Młody jest rasy momentami zbyt upierdliwej, ale to może być skutek pokrewieństwa ze mną :evil_lol:. Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='*Monia*']Ja nie dopłacam, bo się spłukałam przed wyjazdem :roll:. Na pewno poczytam, nawet z ciekawości od ilu to junior jest ;). [B]Młody jest rasy momentami zbyt upierdliwej, ale to może być skutek pokrewieństwa ze mną :evil_lol:.[/B][/quote] Tak myślałam:evil_lol: bonsai- ja mojej też byle komu nie oddam, w końcu ona zasługuje na perskie dywany, klimatyzację, własną limuzynę, willę z basenem xD Wszystkiego tego co potrzebuje prawdziwa ksieżniczka:loveu: Chyba jednak jej się nie pozbędę, chodź to głupie takie xD I jeszcze przede mną teraz ucieka:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Za to Birmę by mi połowa dzieciaków z osiedla zabrała, bo taka puchata.. ale nie ma tak łatwo, byle smrodowi dziewczynki nie oddam :mad:... Monika mi dzisiaj Smok pomagał w nauce Birmy - przeskakiwania mi przez plecy... tzn. z jednej strony była Birma, w wąskim przejściu [zastawionym krzesłami :evil_lol:] ja, a po drugiej stronie Smok z żarciem w łapce :diabloti:.. wiesz jak nam ładnie szło :cool3:? Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzieciaki są dobre do szkolenia. I schylać się nie muszą :evil_lol:. Ale jak młody jadł dzisiaj kanapkę to myślałam, że Hexolinie łeb ukręcę albo żołądek wytnę na żywca :mad:. Dzieciak sobie radził świetnie, ale ja ledwo zapanowałam nad nerwami :roll:. Jak młody dorwał samą szynkę to Hexa prawie mu tańczyła kompletnie nie zwracając na mnie uwagi :mad::angryy: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='bonsai_88']Za to Birmę by mi połowa dzieciaków z osiedla zabrała, bo taka puchata.. ale nie ma tak łatwo, byle smrodowi dziewczynki nie oddam :mad:...[/quote] Do mnei podchodzą dziewczynki, pytaja czy moga pogłaskać, więc mówie tego bez brody tak :razz: A one eeeee... Wpier.oliła bym :eviltong: Płytkie dziewuchy :diabloti: Quote
Recommended Posts