Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Cholera, żebym ja jeszcze tyle po imprezach biegała :roll:. Większość imprez na których jestem to sama organizuję u siebie, żeby nie było problemu z opieką nad dzieckiem... nadal uważasz, że się na wszystkie wpraszam :D

myślałam, że mówisz o jakiejś konkretnej, a nie tak sobie luźne uwagi rzucasz.[/quote]
To pewnie o te imprezy co sam szanowny troll organizuje chodzi :lol:

Ale zmartwię Cię, troll nie tylko za Tobą się wałęsa :shake: :roflt:Zauważyłam, że wszyscy traktują go w ten sam sposób -jak dziecie :razz: Tak, tak synku, masz rację, a teraz idź wypatruj Mikołaja :eviltong:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Zerduszko[/B] mi tam szanowny pan Oleczek nie przeszkadza, co najwyżej mam się z kogo pośmiać... swoją drogą ciekawe, że nawet jego kumple mówią, że trzeba go traktować z przymrużeniem oka [tak Oleczku, takie są uroki mieszkania w tym samym mieście - mamy wspólnych znajomych]... ale za to jego rękę do psów to wszyscy niesamowicie chwalą i za to go szanuję ;).

Swoją drogą jak to NIE TYLKO ZA MNĄ :placz:... a już miałam nadzieję, że tylko ja jestem dla niego taka ważna :placz:...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie ma za co dziękować - trzymanie kciuków mnie nic nie kosztuje ;). Teraz najważniejsze, żeby Baaj się wyleczył... przecież musi być zdrowy, jak w końcu uda mi sie wypaść do Warszawy i go wygłaskać :evil_lol:

Posted

Wiecie co.... mam problem...

Miałam do kina iść w przyszłym tygodniu [mamusię zamierzamy podstępnie wykorzystać :diabloti:], ale teraz to nie wiem... może Kamil chciał iść sam i ja się wprosiłam? A może inni ludzie w kinie nie będę mnie tam chcieli :roll:?... no bo skoro ja się wszędzie wpraszam :shake:...
A do tego co z wystawą w Krakowie? Jakby nie było też impreza - a co jeśli Aganetha tylko udawała, że chce mnie poznać, a ja obiecałam przyjechać?

[B]Aganetha[/B] może jednak nie chcesz mnie tam widzieć i wolisz rozetkę pocztą wysłać :oops:?

Wiem, wiem... odbija mi :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Wiecie co.... mam problem...

Miałam do kina iść w przyszłym tygodniu [mamusię zamierzamy podstępnie wykorzystać :diabloti:], ale teraz to nie wiem... może Kamil chciał iść sam i ja się wprosiłam? A może inni ludzie w kinie nie będę mnie tam chcieli :roll:?... no bo skoro ja się wszędzie wpraszam :shake:...
A do tego co z wystawą w Krakowie? Jakby nie było też impreza - a co jeśli Aganetha tylko udawała, że chce mnie poznać, a ja obiecałam przyjechać?

[B]Aganetha[/B] może jednak nie chcesz mnie tam widzieć i wolisz rozetkę pocztą wysłać :oops:?

Wiem, wiem... odbija mi :diabloti:[/quote]

bonsai przy Tobie zdurnieć można :mad:

miałaś być, teraz cos znowu kręcisz :roll:

mi wsjo ryba czy mam wysłać rozetę, bo za wysyłkę nie ja płacę tylko TY :eviltong:
chciałam Ci ją do Krk przywieźć, ale to może Ty nie chcesz mnie widzieć i Viki :roll:

Posted

[B]Aganetha[/B] ja po prostu o Olusiu myślałam - skoro on wie lepiej, że mnie nigdzie nie chcą :evil_lol:... A jak chcesz mnie zobaczyć to będę [i tak bym była, tylko bym się nie ujawniała - koleżanka prosiła :diabloti:] :p

Swoją drogą przy mnie wszyscy od dawna durnieją :evil_lol:

Posted

Cześć Groszku :loveu:...

Groszka się spytajcie - ona wam potwierdzi, że przy mnie nie da się na normalnie :diabloti:... bo ja po prostu normalna zdecydowanie NIE jestem i bardzo mi z tym dobrze :cool3:.

Ps. A swoją drogą - jak tam Góral :loveu:

Posted

Uff... bo już mnie wystraszyłaś :evil_lol:. Wprowadzić sie możesz do mnie - będzie mi łatwiej Kamila wykopać :diabloti:... a na gnoma to mi Góral nie pasuje - gnomy są małe i chude, a ani jednego ani drugiego o nim powiedzieć nie można.. prędzej troll lub ork może być :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Wiecie co.... mam problem...

[B]Aganetha[/B] może jednak nie chcesz mnie tam widzieć i wolisz rozetkę pocztą wysłać :oops:?[/quote]
:roflt:

A gdzie do tego kina idziesz?? Bo jakbyś spotkała tam Olusia, to wiesz.... nie wpraszaj mu sie czasem na jego seans :razz:

Ps. A to Kamil jeszcze żyje?? :razz:

Posted

[B]Zerduszko[/B] jeszcze żyje... nawet pokojowo sobie ostatnio żyjemy :cool3:. Ba, nawet mnie do kina zaprosił :evil_lol:.

[B]OLECZKU, Oleczku[/B]... ja ciebie proszę - nie idź w przyszłym tygodniu do kina, bo jeszcze będzie ryzyko, że ci się na salę wproszę... a tego byś chyba nie chciał :evil_lol:

Posted

[B]Groszek[/B] masz rację... bo jak byś codziennie dojeżdżała do pracy :diabloti:?

Swoją drogą doszłam do wniosku, że ork nie pasuje - one brzydkie były :evil_lol:.

Posted

Ty się nie obrażaj - Góral wygląda całkiem nieźle, z inteligencją podobno też nie najgorzej, tylko z charakteru taki bardziej dziwny :diabloti:... Fiona może nie czuć się urażona :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B] jeszcze żyje... nawet pokojowo sobie ostatnio żyjemy :cool3:. Ba, nawet mnie do kina zaprosił :evil_lol:.[/quote]
A po ostatnich wpisach Twych, myślałam, ze go tym razem mu się nie upiekło :p

Kto to te góral?? Groszkowy brat czy jako? :razz:

Posted

[B]Zerduszko [/B]tak, Groszkowy brat... zdaniem Groszka mam go poderwać i zabrać jej z domu [zwrotów nie przyjmują :evil_lol:]. Jakąś sprzeciwów nie zgłaszam - zawsze lubiłam przystojnych, wysokich brunetów :loveu:. Nawet udało mi się go zobaczyć i.. zamurować w miejscu. Dostałam takie napadu śmiechu, że każdego by zamurowało :diabloti:.

Ps. Kamil to kurduplowaty [TYLKO ok 1,75 :mad:] blondyn :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonsai_88']... bo ja po prostu normalna zdecydowanie NIE jestem i bardzo mi z tym dobrze :cool3:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Cześć normalna inaczej ;)

A.