xmartix Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no ona jest zajeb.. z wyglądu łobuz jeden hihi a gdzie sa szeleczki :mad:? Quote
Edi100 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Na pierwszym zdjęciu nawet uśmiech jest:diabloti: Quote
iwa77 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Oj jak dobrze Zarazę małą kochaną zobaczyć - ona jest superaśna !:loveu: Te chody to muszą być niezłe skoro hotel mamy gratis .... świetnie !;) Quote
ecci Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 słuchajcie, to mam wpłacać na małą jeszcze czy już nie??? Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='ecci']słuchajcie, to mam wpłacać na małą jeszcze czy już nie??? jeżeli za styczeń nie płaciłaś , to chyba tak.Upewnij się u kikou. Za luty już nie trzeba :multi: Quote
Dark Lord Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jaki miło znowu zobaczyć tę diablicę:evil_lol:, widać, że zadowolona i w obroży lepiej się prezentuje niż w szelkach:eviltong:. Quote
kikou Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Poker']jeżeli za styczeń nie płaciłaś , to chyba tak.Upewnij się u kikou. Za luty już nie trzeba :multi: Ecci za styczeń nie płaciła ale zapłaciły już inne dziewczyny na małą;) bo hoteliki niestety płatne z góry..... ale chyba jeszcze na sterylke zbieramy sterylka jak najbardziej! zdięcia zjawiskowo piękne.... :crazyeye: z takimi fotami to malutka nawet z tym zołzowatym charakterkiem znajdzie dom.... ale co się stało, że nie płacimy dalej za hotel? Quote
ecci Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ok, to w takim razie przeleję...ale nie wiem kiedy, czekamy dalej na wypłatę:placz: Quote
Poker Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='kikou']Ecci za styczeń nie płaciła ale zapłaciły już inne dziewczyny na małą;) bo hoteliki niestety płatne z góry..... ale chyba jeszcze na sterylke zbieramy sterylka jak najbardziej! zdięcia zjawiskowo piękne.... :crazyeye: z takimi fotami to malutka nawet z tym zołzowatym charakterkiem znajdzie dom.... ale co się stało, że nie płacimy dalej za hotel? kikou!!! nie martw się,sterylka jest za friko !!!:evil_lol: za hotelik nie płacimy, bo mamy takie chody:evil_lol:,ja sie tym nie martwię :eviltong: Quote
kikou Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ecci napisał(a):ok, to w takim razie przeleję...ale nie wiem kiedy, czekamy dalej na wypłatę:placz: Ecci to nic do mnie nie przelewaj już na Czupurke skoro sterylke mamy w prezencie....:lol: Quote
ecci Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 to w takim razie przeleję na Agatka, zgadza się??? Quote
martama Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Czupurka wygląda kwitnąco:evil_lol::loveu: Śliczna ta sunia niesamowicie, dziadkowie mają identyczną sunię, też przybłędę tyle, że ma charakter anioła:lol: Quote
Poker Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dostałam informację U Czupurki wszystko w porządku. Aktualnie mieszka w kojcu z drugim pieskiem i jak do tej pory dobrze się dogadują, bez konfliktów i zgrzytów. Jeszcze nie została wysterylizowana, bo jest w trakcie cieczki. Musimy teraz trochę odczekać i dopiero będzie można przeprowadzić zabieg. Pozdrowienia od niej dla wszsytkich ciotek z Dogo Quote
Edi100 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 xmartix napisał(a):bardzo się cieszę :razz: Ja także:loveu: Quote
Poker Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 dostałam taką wiadomość, więc trzeba zacząć ogłaszac małą i u nas. witaj Czupurka miewa się dobrze, jest już po sterylizacji. Ogłoszenia jak najbardziej trzeba robić. Ja jej zdjęcia i opis wysłałąm do Fundacji Vagabond Pets i już jest pokazana na ich stronie Stichting Vagabond-pets (dostała tam imię Lola, bo myślę, że Czupurka może być ciut za trudne ;-)), ale to czy pojedzie do Holandii zalezy od tego czy znajdzie się tam dla niej dom stały lub dom tymczasowy, w którym będzie mogła zostać na początku. Oczywiście nie da się tego przewidzieć i dopóki dziewczyny z Holandii nie powiedzą mi, że na 100 % mogą ją wziąc to trzeba jej równolegle szukać domku w Polsce. Prosze o zmianę tytułu wątku i umieszczenie prośby o ogłoszenia. Zastanawiam się tylko na kogo podawać namiary? :roll: i jakie robocze imię podawać, bo Czupurka jakoś mi nie pasuje. Quote
xmartix Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a Lola nie może zostać? albo Kessi. a kontakt może taki jaki jest tam, gdzie znajduje się Iskierka? albo na jakiegoś wolontariusza? Quote
Dark Lord Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Niech ktoś rzuci jakiś tekst i namiary to zrobię jej parę ogłoszeń.Nie wiem co o niej napisać:oops:. Quote
iwa77 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Zmieniam tytuł ! Do ogłoszeń potrzeba nowych informacji z hoteliku o naszej małej zadziorce! Bo to jaka była to chyba nie istotne już! A kontakt - nie można podać do tej osoby z którą Poker jesteś w kontakcie ? Skoro w Holandii jest już Lolą to może niech i w PL tak zostanie ! Quote
Poker Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 niech już będzie ta Lola :roll:u nas nie jest to najładniejsze imię.Może chociaż Lila ? A zresztą i tak jest to imię robocze. Właśnie muszę spytać opiekunki Zarazki na kogo mam podawać namiary o poprosić o obecną charakterystykę :eviltong: Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Właśnie, że połączenie wizerunku i imienia LOLA jest w tym wypadku po prostu przebosssssskie!!! moim zdaniem powinno się sprzedac:evil_lol: Quote
Dark Lord Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Lola, czyli to zdrobnienie od Lolity:evil_lol: Quote
Recommended Posts