Waldek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 scarlet napisał(a)::shake: trzymamy mocno dzięki, mam już specyfik...teraz tylko podać...zrobi to chyba jego stała opiekunka, do niej ma największe zaufanie, akcja zaczyna się około 18.00 Quote
Belula Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bąbel przyjechał, w iście królewskiej eskorcie. Obudził się. Raczej spokojny, łagodny. Po odjeździe swoich przyjaciół był zaniepokojony, ale nie panikował. Wcisnął się jeden raz między ogrodzenie a ścianę magazynu. W pierwszym momencie wyglądało to strasznie, ale po chwili, na spokojnie, udało się go "wydłubać" Teraz już spokojny i chyba senny. Nie piszczy i nie wyje. Czuwamy. Quote
Ania W Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Uff! Rozumiem że jest pod wpływem sedalinu? Czekam bardzo na dalsze wieści! Quote
Waldek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Belula już napisała, ja dodam ... zmieniam tytuł tego wątku to po pierwsze.... kochani "akcja" Bąbel się powiodła, moja anestezjolog dokładnie określiła dawkę i czas wybudzenia....brawa dla niej brawa dla opiekunki Pani Ani , że sprawnie podała zastrzyk ..potem wtargaliśmy go do auta i kurs do Beluli....wszystko przebiegło świetnie... złożylismy Babla na trawniku na grubym kocu , przykrywszy go drugi czekalismy z niepokojem na wybudzenie....i dokładnie tak jak określono po 2 godzinach od podania Bąbel wstał ....siła spokoju emanowała z niego oby tak było dalej ....resztę znacie z relacji Beluli.... Belula jesteś wielka !!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Dziękuję !!! Quote
Waldek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Belula, zamieść zdjęcia zrobione na gorąco po wybudzeniu ....pozdrawiam Nawet nie wiecie jak się bałem . Quote
epe Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja sobie wyobrażam! Cały dzień się dziś za Was denerwowałam-mozecie zostać anestezjologami!:lol: Trzymam kciuki za Bąbla ,a zwłaszcza Belulę! Ciekawa jestem jak bedzie się Bąbel zachowywał na "trzeźwo"! Quote
pixie Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a ja dopiero teraz moglam zajrzec do Was...przez caly dzien myslalam o akcji i trzymalam kciuki Belula czekamy na zdjecia Bąbla w Twoim artystycznym wykonaniu Ciekawam, co on sobie pomyslal jak sie znalazl w nowym Swiecie? hmmm pewnie to, ze jest to jego drugie zycie, drugie wcielenie, choc niby ten sam... I niech tak będzie! Bąblu wszystkiego najlepszego! u Beluli bedzie Ci jak w niebie! My zaś zabieramy sie za poszukiwanie stalego domku Jestescie NADZWYCZAJNI! Quote
scarlet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 no napewno ogromny strach, ale najważniejsze że zakończyło się sukcesem :) Quote
Waldek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Bąbel ma się bdb ...resztę z pewnością wkrótce opisze Belula Quote
epe Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Chciałabym,aby to "wkrótce" już było!:evil_lol: Ciekawość mnie zżera,jak też Bąbel zachowuje się w obcym dla niego miejscu? Quote
pixie Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 czekamy cierpliwie:roll: Belula oprocz pracy ma teraz pelne rece roboty:cool3: rodzina powiekszona i to w takim tempie! nie kazdemu to pisane:evil_lol: pozdrawiamy cala sfore - dogaduja sie? kto jest przywodcą:cool1: Quote
epe Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jaka tu cisza zapadła! Czy wszystko jest w porządku? Quote
Belula Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Właśnie wbiegłam do domu! Bąbel uciekł!! rzecisnął się przez szparę w bramie podczas wchodzenia.Teraz jest prawdopodobnie w okolicy Reala na ul Grochowskiej!! Ja idę go szukać! Quote
Belula Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dawajcie w górę, ktoś go na pewno zobaczy, jest duży! Quote
Ania W Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 PODNOSZĘ!!! Bo nie mam pojęcia co napisać... Quote
*Gajowa* Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 O kurcze ! Bąbel wyruszył na poszukiwanie swojego podwórka :-(. Trzeba zmienic szybko tytuł , że uciekł na Grochowie... może ktoś zauważy. Quote
epe Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Belula! Czy ktoś z dogomaniaków mieszka w pobliżu? Matko jedyna-jak go teraz złapać?:placz: Przydałby się profesjonalista! Quote
Waldek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 ......................................... Quote
*Gajowa* Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Napisałam do Kostek, chyba mieszka w pobliżu... Quote
Waldek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Bąbel to bardzo mądry pies, uspił czujność wszystkich, byłem dziś u niego , był spokojny ....oszukał nas ....czekał na okazję ...ten pies jest mądrzejszy od ludzi... Quote
Recommended Posts