mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jejku, jaki piękny :D to musi być cudownie mieć takie potwory w domu! i kota na nich :D Quote
Waldek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 mru napisał(a): to musi być cudownie mieć takie potwory w domu! i kota na nich :D pewnie , że cudownie , a poza domem wielki teren do spacerowania...kot spaceruje razem z psami :lol: A całe towarzystwo wyprowadza Szef czyli Bąbel i przyprowadza również ... Quote
Pysia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Waldku.... Starych psów nikt nie chce... Przekaż państwu Bąbla ze są aniołami :loveu: On wygląda pięknie teraz :multi: I widać, że jest mu naprawdę dobrze i że jest u siebie :multi: Quote
scarlet Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Waldek napisał(a):Widzę, że zauważyłaś pozytywne zmiany...może tego na zdjęciach nie widać ale sierść wyraźnie uległa poprawie jest teraz taka puszysta i lśniąca....:-) :) nawet nie trzeba się wpatrywać, żeby zauważyc zmiany. Wygląda cudownie. A przede wszystkim pycholek zadowolony i uśmiechnięty - widać, że mu dobrze :) Quote
Belula Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 W najśmielszych marzeniach, nie przypuszczałam, że uda się Bąblowi odnaleźć takie miejsce na Ziemi, takie, gdzie zapomni o wszystkich trudnych latach, skąd nie będzie chciał uciekać.... Bąbel, stary wygo! Niezależna i wolna duszo! Jak dobrzy muszą być Twoi Państwo, że tak Cię zawojowali! Quote
Olga132 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bąbel na tych zdjęciach wygląda tak, że można sie godzinami wpatrywać... Quote
Belula Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bąbel podobno ma nowego kota! Sprawcą Waldek podobno jest. Wróble coś ćwierkały :P Prosimy mistrza o zdjęcia!! Quote
scarlet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przepraszam za offa, ale maleństwo pilnie potrzebuje dt/ds – prosimy o pomoc!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sniezka-ma-3-m-ce-chora-skora-brak-szansy-czy-przezyje-135518/ Quote
Waldek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ojoj, dawno nie odświeżałem wątku o Bąblu ...napiszę krótko ....u Bąbla wszystko ma się świetnie .... może uda mi się wkrótce zrobić jakieś nowe zdjęcia plenerowe.... Quote
Waldek Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No i udało się , co prawda słoneczko już zachodziło ale coś tam widać. tak się prezentuję .... portretowo a tu z moimi przyjaciółmi, ale nie wszystkimi .... najświeższe zdjęcia Bąbelka z dnia 18 sierpnia 2009 . a to koci przyjaciel Bąbla, który towarzyszy mu podczas spacerów ale nie tylko , na wcześniejszych zdjęciach był mniejszy a teraz wyraźnie podrósł ....Figo-Fago Quote
Waldek Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Jak widać na załączonych zdjęciach Bąbel ma się świetnie, miał sporo szczęścia. Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla niego. Quote
epe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Chętnie zostałabym psem-bidulem,aby móc zamieszkać z taką rodziną!:evil_lol: Bąbel cudownie się prezentuje:loveu: Gdyby ktoś nie widział go wcześniej -wspaniała metamorfoza:lol: Waldi -jesteś w gronie tych co to bez butów do nieba mogą iść:loveu: Quote
Waldek Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 U Bąbelka bez zmian, ma się świetnie i teraz coraz więcej czasu spędza przy kominku ....może następnym razem fotki .....Bąbel Was pozdrawia... Quote
Beta&Czata Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nieprawda, ja zaglądam. Mam wątek w subskrybcji i jak tylko widzę nowy wpis - zaraz pędzę tutaj z nadzieją na nowe foty... A Bąbla widywałam jak jeszcze pętał się w okolicach Puławskiej... Wtedy zastanawiałam się, dlaczego tak go puszczają samopas. Pozdrawiam Quote
Waldek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 wreszcie odnalazłem wątek Bąbelka Quote
Belula Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Kilka razy przejeżdżałam obok Bąbla... Ale to piesek kanapowy, przy płocie go nie uwidzisz... :( Prosimy zatem o fotki, bo wróble ćwierkają, że coraz piękniejszy! Quote
Waldek Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 a to dzisiejszy portret Bąbla, wielce dostojny z niego pies. Quote
Recommended Posts