Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):

to musi być cudownie mieć takie potwory w domu! i kota na nich :D

pewnie , że cudownie , a poza domem wielki teren do spacerowania...kot spaceruje razem z psami :lol:

A całe towarzystwo wyprowadza Szef czyli Bąbel i przyprowadza również ...

Posted

Waldku.... Starych psów nikt nie chce... Przekaż państwu Bąbla ze są aniołami :loveu: On wygląda pięknie teraz :multi: I widać, że jest mu naprawdę dobrze i że jest u siebie :multi:

Posted

Waldek napisał(a):
Widzę, że zauważyłaś pozytywne zmiany...może tego na zdjęciach nie widać ale sierść wyraźnie uległa poprawie jest teraz taka puszysta i lśniąca....:-)

:) nawet nie trzeba się wpatrywać, żeby zauważyc zmiany. Wygląda cudownie. A przede wszystkim pycholek zadowolony i uśmiechnięty - widać, że mu dobrze :)

Posted

W najśmielszych marzeniach, nie przypuszczałam, że uda się Bąblowi odnaleźć takie miejsce na Ziemi, takie, gdzie zapomni o wszystkich trudnych latach, skąd nie będzie chciał uciekać....
Bąbel, stary wygo! Niezależna i wolna duszo! Jak dobrzy muszą być Twoi Państwo, że tak Cię zawojowali!

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ojoj, dawno nie odświeżałem wątku o Bąblu ...napiszę krótko ....u Bąbla wszystko ma się świetnie .... może uda mi się wkrótce zrobić jakieś nowe zdjęcia plenerowe....

• 2 months later...
Posted

No i udało się , co prawda słoneczko już zachodziło ale coś tam widać.

tak się prezentuję ....

portretowo

a tu z moimi przyjaciółmi, ale nie wszystkimi ....

najświeższe zdjęcia Bąbelka z dnia 18 sierpnia 2009 .

a to koci przyjaciel Bąbla, który towarzyszy mu podczas spacerów ale nie tylko , na wcześniejszych zdjęciach był mniejszy a teraz wyraźnie podrósł ....Figo-Fago

Posted

Chętnie zostałabym psem-bidulem,aby móc zamieszkać z taką rodziną!:evil_lol:
Bąbel cudownie się prezentuje:loveu: Gdyby ktoś nie widział go wcześniej -wspaniała metamorfoza:lol:
Waldi -jesteś w gronie tych co to bez butów do nieba mogą iść:loveu:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nieprawda, ja zaglądam. Mam wątek w subskrybcji i jak tylko widzę nowy wpis - zaraz pędzę tutaj z nadzieją na nowe foty... A Bąbla widywałam jak jeszcze pętał się w okolicach Puławskiej... Wtedy zastanawiałam się, dlaczego tak go puszczają samopas.
Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Kilka razy przejeżdżałam obok Bąbla... Ale to piesek kanapowy, przy płocie go nie uwidzisz... :( Prosimy zatem o fotki, bo wróble ćwierkają, że coraz piękniejszy!

• 3 months later...