Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnisę jeszcze !!!!
może ktoś da mu chciaz swój ogród na jakieś 2 -3 tyg.
A może ktoś zna jakąś firmę lub magazyn gdzie bąbel mógłby mieszkać :(

Posted

chyba tylko pani z 8go pietra moze mu w tej chwili pomoc tj by nie dal drapaka przerazony

czy jest w stanie hmmm go przytrzymac? Moze w Lbiskach byloby miejsce dla niego w hoteliku chocby na chwile?
to kolo Piaseczna/zalesia gornego?.
moge podac numer Waldku zadzwonisz? bylo tam kilka psow z dogo i psi aniol tez tam trzymal swoje psiaki

jeszcze z przerazenia cos mu sie stanie!
tam jest taki ruch!

Posted

pixie napisał(a):
chyba tylko pani z 8go pietra moze mu w tej chwili pomoc tj by nie dal drapaka przerazony

czy jest w stanie hmmm go przytrzymac? Moze w Lbiskach byloby miejsce dla niego w hoteliku chocby na chwile?
to kolo Piaseczna/zalesia gornego?.
moge podac numer Waldku zadzwonisz? bylo tam kilka psow z dogo i psi aniol tez tam trzymal swoje psiaki

jeszcze z przerazenia cos mu sie stanie!
tam jest taki ruch!

Dzięki za telefon...on i tak musi być transportowany pod narkozą...a ta miejscowość to Łubiska?

Posted

pixie, zadzwoniłem pod podany numer ale otrzymałem odpowiedź że sprawa jest nieaktualna gdyż Państwo nie zajmują się tym tematem od roku ...ale dzięki za wsparcie..

Posted

ojej...wlasnie rok temu byla tam sunia z dogo...hmmmm
moze Gajowa? w konstancinie? moze u niej byloby miejsce

co z Bąblem, czy jest bezpieczny chwilowo..tzn pod czujnym okiem pani z 8 pietra?

Posted

pixie napisał(a):
ojej...wlasnie rok temu byla tam sunia z dogo...hmmmm
moze Gajowa? w konstancinie? moze u niej byloby miejsce

co z Bąblem, czy jest bezpieczny chwilowo..tzn pod czujnym okiem pani z 8 pietra?

Bąbel dzis jest jeszcze bezpieczny, jutro chyba też bo nie sądzę aby developer jutro rozpoczynał budowę...cały czas intensywnie szukamy ....najlepszej opcji dla tego kochanego psiaka ..
jakbyś go chciała zobaczyć na żywo to zapraszam na róg Niedźwiedziej i Puławskiej ....to bardzo blisko od metra Wilanowska...jakby coś to do mnie tel 605 674 953 ....mogę w każdej chwili podjechać ...

Posted

czy u Gajowej ...hmmm widze ze sam jestes z Konstancina...moze u niej miejsce, moze nawet znasz Gajową...ja tylko z dogo i tymczasow lokowanych u Niej glownie ONkow
czy jest jakas iunna alternatywa?
tylko skad pieniadze na Bąbla? hotelik platny u Gajowej,o ile jest miejsce dla tego mini -niufka

poznac Bąbla hmmm dzis i jutro nie ruszam sie z domu - niestety
zbiegiem okolicznosci tez mam w domu troche innego, ale tez Bąbla, stad tez i moje wizyty tutaj

Posted

pixie napisał(a):
czy u Gajowej ...hmmm widze ze sam jestes z Konstancina...moze u niej miejsce, moze nawet znasz Gajową...ja tylko z dogo i tymczasow lokowanych u Niej glownie ONkow
czy jest jakas iunna alternatywa?
tylko skad pieniadze na Bąbla? hotelik platny u Gajowej,o ile jest miejsce dla tego mini -niufka

poznac Bąbla hmmm dzis i jutro nie ruszam sie z domu - niestety
zbiegiem okolicznosci tez mam w domu troche innego, ale tez Bąbla, stad tez i moje wizyty tutaj

Gajowej nie znam...pieniądze to akurat nie problem ....jakiś kontakt do niej?

Posted

to znaczy ze nie ma u Ciebie miejsca wcale a wcale?
niedobrze...niedobrze

zaraz zaraz...hmmm moze Zuraw
moze u mnie zostalby ten tymczas extra a ona mialaby miejsce dla Bąbla nie znam zupelnie jej warunkow, tzn ogrodek czy domek czy blok..nie wiem
miala dzis ode mnie odebrac Pysia...znalezionego w tramwaju p/wczoraj

mom...
Waldku wyslam Ci telefon do Zuraw popytaj czy zamiast Pysia nie wzielaby Bombla
nie wiem jaka to dzielnica

Posted

moze znajdzie dla niego miejsce, ale jeszcze trzeba je sprawdzic..
w warszawie na terenie firmy, luzem - tylko nie wiem czy go beda chcieli przyjac (takiego wielkoluda) :shake:
jakby co - prosze o tel 601420789

Posted

Niestety nie dam rady przyjąć Bąbelka :-( mam obecnie trzy niezbyt
lubiace się nawzajem samce. Fakt, że nie uznaje obroży ani smyczy
uniemożliwia zaprowadzanie/wyprowadzanie z kojca - poprostu nie dałabym rady. Trzymam za niego kciuki... jest piękny.