Olga132 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Diuna zagladamy....tylko co możemy zrobić. Quote
Olga132 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 podnisę jeszcze !!!! może ktoś da mu chciaz swój ogród na jakieś 2 -3 tyg. A może ktoś zna jakąś firmę lub magazyn gdzie bąbel mógłby mieszkać :( Quote
Diuna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kurcze a moze jakis parking na ktorym moglby odstraszac wygladem?:roll: Chociaz na tymczas :roll: Quote
Waldek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Jeszcze nie wiem .....dopiero wstałem ..wróciliśmy nad ranem .. Quote
pixie Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 chyba tylko pani z 8go pietra moze mu w tej chwili pomoc tj by nie dal drapaka przerazony czy jest w stanie hmmm go przytrzymac? Moze w Lbiskach byloby miejsce dla niego w hoteliku chocby na chwile? to kolo Piaseczna/zalesia gornego?. moge podac numer Waldku zadzwonisz? bylo tam kilka psow z dogo i psi aniol tez tam trzymal swoje psiaki jeszcze z przerazenia cos mu sie stanie! tam jest taki ruch! Quote
Waldek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 pixie napisał(a):chyba tylko pani z 8go pietra moze mu w tej chwili pomoc tj by nie dal drapaka przerazony czy jest w stanie hmmm go przytrzymac? Moze w Lbiskach byloby miejsce dla niego w hoteliku chocby na chwile? to kolo Piaseczna/zalesia gornego?. moge podac numer Waldku zadzwonisz? bylo tam kilka psow z dogo i psi aniol tez tam trzymal swoje psiaki jeszcze z przerazenia cos mu sie stanie! tam jest taki ruch! Dzięki za telefon...on i tak musi być transportowany pod narkozą...a ta miejscowość to Łubiska? Quote
Waldek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 pixie, zadzwoniłem pod podany numer ale otrzymałem odpowiedź że sprawa jest nieaktualna gdyż Państwo nie zajmują się tym tematem od roku ...ale dzięki za wsparcie.. Quote
Diuna Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Waldek, ale hotelikow kolo Wawy jest sporo, przeciez.... Jakies newsy jak tam nasz Babelek? Quote
pixie Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ojej...wlasnie rok temu byla tam sunia z dogo...hmmmm moze Gajowa? w konstancinie? moze u niej byloby miejsce co z Bąblem, czy jest bezpieczny chwilowo..tzn pod czujnym okiem pani z 8 pietra? Quote
Waldek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 pixie napisał(a):ojej...wlasnie rok temu byla tam sunia z dogo...hmmmm moze Gajowa? w konstancinie? moze u niej byloby miejsce co z Bąblem, czy jest bezpieczny chwilowo..tzn pod czujnym okiem pani z 8 pietra? Bąbel dzis jest jeszcze bezpieczny, jutro chyba też bo nie sądzę aby developer jutro rozpoczynał budowę...cały czas intensywnie szukamy ....najlepszej opcji dla tego kochanego psiaka .. jakbyś go chciała zobaczyć na żywo to zapraszam na róg Niedźwiedziej i Puławskiej ....to bardzo blisko od metra Wilanowska...jakby coś to do mnie tel 605 674 953 ....mogę w każdej chwili podjechać ... Quote
pixie Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 czy u Gajowej ...hmmm widze ze sam jestes z Konstancina...moze u niej miejsce, moze nawet znasz Gajową...ja tylko z dogo i tymczasow lokowanych u Niej glownie ONkow czy jest jakas iunna alternatywa? tylko skad pieniadze na Bąbla? hotelik platny u Gajowej,o ile jest miejsce dla tego mini -niufka poznac Bąbla hmmm dzis i jutro nie ruszam sie z domu - niestety zbiegiem okolicznosci tez mam w domu troche innego, ale tez Bąbla, stad tez i moje wizyty tutaj Quote
Waldek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 pixie napisał(a):czy u Gajowej ...hmmm widze ze sam jestes z Konstancina...moze u niej miejsce, moze nawet znasz Gajową...ja tylko z dogo i tymczasow lokowanych u Niej glownie ONkow czy jest jakas iunna alternatywa? tylko skad pieniadze na Bąbla? hotelik platny u Gajowej,o ile jest miejsce dla tego mini -niufka poznac Bąbla hmmm dzis i jutro nie ruszam sie z domu - niestety zbiegiem okolicznosci tez mam w domu troche innego, ale tez Bąbla, stad tez i moje wizyty tutaj Gajowej nie znam...pieniądze to akurat nie problem ....jakiś kontakt do niej? Quote
Waldek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 nikt dziś do Bąbelka nie zajrzał :-( Quote
Ania W Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ja zajrzałam i podnoszę...nie mam kompletnie pomysłu jak można mu pomóc... Quote
pixie Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 to znaczy ze nie ma u Ciebie miejsca wcale a wcale? niedobrze...niedobrze zaraz zaraz...hmmm moze Zuraw moze u mnie zostalby ten tymczas extra a ona mialaby miejsce dla Bąbla nie znam zupelnie jej warunkow, tzn ogrodek czy domek czy blok..nie wiem miala dzis ode mnie odebrac Pysia...znalezionego w tramwaju p/wczoraj mom... Waldku wyslam Ci telefon do Zuraw popytaj czy zamiast Pysia nie wzielaby Bombla nie wiem jaka to dzielnica Quote
Waldek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 pixie, nie odbiera telefonu ....no nie wiem co będzie rano ... Quote
jayo Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 moze znajdzie dla niego miejsce, ale jeszcze trzeba je sprawdzic.. w warszawie na terenie firmy, luzem - tylko nie wiem czy go beda chcieli przyjac (takiego wielkoluda) :shake: jakby co - prosze o tel 601420789 Quote
marie Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Smutno... Podrzuce chlopaka, a nuz noc mu cos dobrego przyniesie. Quote
pixie Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Belula moze Ty cos wyczarujesz dla tego Nieboraka? Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Niestety nie dam rady przyjąć Bąbelka :-( mam obecnie trzy niezbyt lubiace się nawzajem samce. Fakt, że nie uznaje obroży ani smyczy uniemożliwia zaprowadzanie/wyprowadzanie z kojca - poprostu nie dałabym rady. Trzymam za niego kciuki... jest piękny. Quote
Recommended Posts