majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='arjuna']czy GoniaP ma dostęp do neta? a jeśli nie to kiedy będzie miała? czy ew. jest na forum inna osoba z Emira mająca wgląd w konto? (...) zanim wyślę towar kupującym, musze mieć pewnosć, że należność jest już na koncie emira.(...)chciałabym się uporać z wysyłkami w tydzień, wiec liczę na sprawną współpracę.[/quote] Z tego, co wcześniej pisała Gonia, to ma zajrzeć w sb na wątek. Do netu ma sporadyczny, z tego co widzę, dostęp. Kiedy to się ustabilizuje? Na to pytanie musi odpowiedzieć sama Gonia. Na wątku nikt inny z EMIR się nie ujawnił. Nie wiem również, czy w ogóle ktoś inny, poza Gonią, ma dostęp do poznańskiego konta EMIR. Absolutnie z kolei nie dziwię się, że chcesz wiedzieć, na czym stoisz. Te sprawy muszą być załatwione sprawnie, bez dwóch zdań.
arjuna Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='majqa']Z tego, co wcześniej pisała Gonia, to ma zajrzeć w sb na wątek. Do netu ma sporadyczny, z tego co widzę, dostęp. Kiedy to się ustabilizuje? Na to pytanie musi odpowiedzieć sama Gonia. Na wątku nikt inny z EMIR się nie ujawnił. Nie wiem również, czy w ogóle ktoś inny, poza Gonią, ma dostęp do poznańskiego konta EMIR. Absolutnie z kolei nie dziwię się, że chcesz wiedzieć, na czym stoisz. Te sprawy muszą być załatwione sprawnie, bez dwóch zdań.[/quote] w takim razie czekam do soboty. uzbierało sie do tej pory niecałe 900zł., liczę, że dobije do 1000. będzie na drugą łapkę:cool3:
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 świetna suma, njawazniejsze rzeczy powinna opędzić. sama bym chciała dostać 1000zł :eviltong:. a tak z ciekawości - czy te wszystkie domki, które się pchają po pixie, sa już jakoś sprawdzane, czy czekacie na koniec leczenia?
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...)czy te wszystkie domki, które się pchają po pixie, sa już jakoś sprawdzane, czy czekacie na koniec leczenia?[/quote] Mam nadzieję, że Gonia ma kontakt z tymi, które można wstępnie uznać za b.dobre i te zechcą poczekać. Jestem natomiast niemal pewna, że fundacja wyadoptuje sunię dopiero po wyprowadzeniu jej na prostą. Chyba, że...trafi się taki dom, który rzuci na kolana i sprawnością finansową (bo to wcale nie jest bez znaczenia) i troską i kompetencją w opiece nad tak skrzywdzonym zwierzęciem. Musimy zdać sobie sprawę, że jeden błąd może obrócić w ruinę to, co udało się zyskać.
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no ba, no ba. jak jest wybór, to należy marudzić i dokładnie pixie przygotować. a reszcie można zaproponowac inne psity. bullowate, jak ktos chce wyjątkowo takie - jest tłum do wyboru; innych ras i nie ras też, razem - tłum większy, niż mi teraz za oknem idzie (pracuję w centrum wawy :diabloti:). krótko mówiąc "przegrani" moga być potencjalnie dobrymi kontaktami i kandydatami na dom inych psów. na przykład śliwki, hihi (tu zaśmiałam się chytrze).
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...) [B]a reszcie można zaproponowac inne psity[/B] (...).[/quote] Chciałabym to zobaczyć na własne oczy, co wiecej też usłyszeć, jak Gonia z kamienną twarzą mówi: "Panie Kowalski mam Panu do zaoferowania psitę!" :megagrin: :megagrin: :megagrin:
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ja też to chcę zobaczyć.... załatwiamy jakis autokar dla chętnych, bo pewnie będzie nas więcej? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wet-siostra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pooooszedł mikroskopijny przelewik...:oops:
polciuaa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='sleepingbyday']ja też to chcę zobaczyć.... załatwiamy jakis autokar dla chętnych, bo pewnie będzie nas więcej? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja tez chcem.:grins:
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Wet-siostra']Pooooszedł mikroskopijny przelewik...:oops:[/quote] Nie wyrzucaj sobie, że mikroskopijny...:shake: Tylko nie Ty! Głowa do góry! Buziaki! :loveu:
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='dogomanka_']Ja tez chcem.:grins:[/quote] My to tak z marszu ale tzw. obcym by można sprzedać bilety...Jak widowisko to widowisko. :razz:
medar Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='majqa']Z tego, co wcześniej pisała Gonia, to ma zajrzeć w sb na wątek. Do netu ma sporadyczny, z tego co widzę, dostęp. Kiedy to się ustabilizuje? Na to pytanie musi odpowiedzieć sama Gonia. Na wątku nikt inny z EMIR się nie ujawnił. Nie wiem również, czy w ogóle ktoś inny, poza Gonią, ma dostęp do poznańskiego konta EMIR. Absolutnie z kolei nie dziwię się, że chcesz wiedzieć, na czym stoisz. Te sprawy muszą być załatwione sprawnie, bez dwóch zdań.[/quote] Zapewniam, że są inne osoby z Emir-a, które śledzą na bierząco wątek. :-) Wgląd w konto oddziału poznańskiego ma tylko szef oddziału poznańskiego ( GoniaP) , oraz p. Prezes Krystyna Sroczyńska (Emir). O ile wiem, Gonia jest w trakcie załatwiania dostępu elektonicznego do subkonta ( do tej pory tylko wyciągi) . Dzisiaj GoniaP jest na weselu, a Emir napewno nie ma czasu na finanse, w związku z akcją w mordowni biedrzyckiej ( miejscowość Krężel) : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313[/B][/URL] . Arjuna - musisz poczekać, lub po prostu zaufać licytującym... Pozdrawiam.
arjuna Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 nie znam wszystkich licytujących, poza tym-ufam tylko moim psom;] poczekam, aż GoniaP wytrzeźwieje:lol: i załatwi sobie internet..
medar Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='arjuna']nie znam wszystkich licytujących, poza tym-ufam tylko moim psom;] poczekam, aż GoniaP wytrzeźwieje:lol: i załatwi sobie internet..[/quote] Ja to nawet sam sobe już nie wierzę :evil_lol: . Gonia internet to ma, miałem na myśli internetowy dostęp do konta bankowego.. Poczekajmy więc na Gonię:beerchug: :huh:
Wiedźma Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bazarek uaktuaniony, zapraszamy nieustająco. Link w podpisie Helgi.
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='medar']Ja to nawet sam sobe już nie wierzę :evil_lol: .(...)[/quote] To jest nas już dwoje. ;) Dzięki za odzew na wątku Medar. :lol: Wiemy, wiemy, że Pani Krystyna ma urwanie pędzla ze wspomnianą bonanzą. Czekamy na wieści od Goni.
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy jest już 2gie allegro na Pixie ??[/B][/COLOR][/FONT]
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Czy jest już 2gie allegro na Pixie ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jeszcze nie, bo Isadora czeka na nowe fotki do wykorzystania to raz, dwa aktualnie walczy na jamniczym froncie (wątek 11 jamników i wysyp jamników w jej domu).
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='majqa']Jeszcze nie, bo Isadora czeka na nowe fotki do wykorzystania to raz, dwa aktualnie walczy na jamniczym froncie (wątek 11 jamników i wysyp jamników w jej domu).[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]oki ....dzięki za info:loveu:[/FONT][/B][/COLOR]
ab-agnieszka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hopaj Pixie nasza kochana na gore. W poniedzialek robie zbiorke kasy w pracy dla naszej biednej Perry!!!
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Hopaj Pixie nasza kochana na gore. W poniedzialek robie zbiorke kasy w pracy dla naszej biednej Perry!!![/quote] Bardzo, bardzo dziękujemy. :loveu: Szkoda, że Pixie nie może tak w pełni, namacalnie doświadczyć ogromu ludzkiej serdeczności, jaka do niej płynie.
Azir Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='majqa']Szkoda, że Pixie nie może tak w pełni, namacalnie doświadczyć ogromu ludzkiej serdeczności, jaka do niej płynie.[/quote] Mogłaby nie przeżyć takiej ilości czułości :evil_lol:. Preparatu HydraDerm na łupież nie udało mi się załatwić, bo nie ma w hurtowni. Pani w aptece powiedziała, że od dawna nie ma go na rynku. Po wysłuchaniu historii Pixie obiecała sprawdzić w poniedziałek w innej hurtowni. Poszukałam w necie. JEST :) [URL]http://www.krakvet.pl/eurowet-hydraderm-spray-przeciw-lojotokowi-rogowaceniu-skory-psow-200ml-p-9099.html[/URL] W najgorszym razie ściągnę stamtąd :)
MonikaP Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='GoniaP']Osho, zadajesz bardzo trudne pytania blondynce :evil_lol: ALe chyba i jedno i drugie... Mam czarny ekran.... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszędzie podany jest mój e-mail... A ja zapomniałam hasła i nie mogę wejść do skrzynki z innego kompa. Logowałam się zawsze automatycznie :-( I teraz ci wszyscy ludzie pomyślą, że ich olewam... O rozpoczętych adopcjach nie wspomnę :shake:[/quote] Można spróbować odłączyć laptopa od sieci, wyjąć baterię, włożyć ją na nowo i włączyć komputer jeszcze raz - to czasem działa.
GoniaP Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 OOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooo JEZDEM :roll: ale nic mądrego nie napiszę :evil_lol: Dajcie mi chwilkę na poskładanie się. Dziękuję, że jesteście. Dziś ładna pogoda, więc jak TZ stanie do pionu, to Pixie idzie na "spacerek".
Recommended Posts