majqa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 beka napisał(a):Jak zdrowie Cary'ego? Na str. 14 zrobiłam bezpośrednią wstawkę z maila Pani Ewy. Jutro mam obiecane jakieś fotki. Będą zrobione komórką. Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Cary dobranoc psino ja mam jamniczy sajgonik w domu więc mam zajęcie :) Quote
majqa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dobranoc Caruniu...sam widzisz...Ciocia Isadorka się jaminikuje.;) Quote
Aga i Eto Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 witamy znowu i podnosimy :) czekamy na fotki :) Quote
Inez de Villaro Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Majga...jeszcze benia nie dzwoniła....dam Ci znać jak potwierdzi zamówienie bonharenu. Quote
majqa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziękuję Inez. :loveu: Isadorko, rozumiem Cię!!! ;) Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zajrzałam, przeczytałam pierwszą stronę i skamieniałam. Zawsze wydawało mi się, że jeśli ktos kupuje psa od hodowcy, płaci niemałe pieniądze - to dba o niego. Okazało się, że nie. Cary jest tego przykładem. Na miejscu hodowcy chyba zrąbałabym babie ten robiony ogród a babę zamknęła w kojcu - tym po psiaku. Nie mogę naprawdę uwierzyć w to co czytałam. Nie ma bata na ludzi, którzy tak potwornie skrzywdzili piekne zwierzę. Postaram się cosik uciułać i wpłace na niego. Ma takie piekne, smutne, rozumne oczy. I ten wyrzut. Oj, kobieto - to zawsze wraca - pamiętaj!!! Quote
majqa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 I ja Ci wreszcie mówię "Dzień dobry!", Cary... Quote
beti.r Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 w górę Carusiu! Czy cały czas można wpłacać dla niego pieniążki za pośrednictwem Rottki? trzymam kciuki za pieseczka!... Quote
majqa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 beti.r napisał(a):w górę Carusiu! Czy cały czas można wpłacać dla niego pieniążki za pośrednictwem Rottki? trzymam kciuki za pieseczka!... Tak, oczywiście. Udostępnienie konta dla Carego jest cały czas aktualne. Quote
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Około sb mam dostać na kom.fotki. Jeśli tak się stanie, natychmiast wstawię. Quote
Recommended Posts