majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Cary slicznoto co u ciebie? ...:roll: :roll: :roll:...też chciałabym wiedzieć. Info zero. Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dobranoc Caruńku. Może ten weekend przyniesie jakieś wiadomości o Tobie. Quote
olusia06022 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Co u pieska? Podnoszę w górę... :) Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czekam na jakiś przebłysk informacji, o zdjęciach nie wspomnę i wciąż cisza w eterze. :roll: Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):...a no właśnie Inez...:-( No????????? Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Inez de Villaro napisał(a):a na wątku cichosza.... :roll: :???: :nerwy: :niewiem: :sadCyber: :hmmmm: Quote
Olena84 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 No dobra, nie ma info i zdjec, ale Carego mozna popodrzucac. Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Olena84 napisał(a):No dobra, nie ma info i zdjec, ale Carego mozna popodrzucac. Można, można...:roll: Jestem po rozmowie z Panią Ewą. Nowych info nie przybyło. Zdjęć nie ma. Nie wiem, kiedy będą więc nie chcę już podawać konkretnego terminu. Pani Ewa jest zapracowana, do tego ma problemy z własnym zdrowiem (oczywiste, są one w tej chwili priorytetem, dla mnie to nie podlega dyskusji). Cary nie miał jeszcze podanego bonharenu. (Miał niedawno skończony antybiotyk związany z leczeniem uszków.) Uważam, że najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli Pani Ewa w jakimś odpowiednim czasowo momencie, który uzna za właściwy (a i poczuje po temu potrzebę), dogodny, zarejestruje się na dogo i na ile będzie to możliwe, podrzuci jakieś informacje o Carym. Czuję się niekomfortowo nie mogąc zaspokoić Waszej - czytających, ciekawości. Na odległość nic nie zdziałam. Pomogłam na ile zdołałam, dogrywając konto dla Carusia, prosząc o aukcyjną pomoc Isadorę. Reszta leży poza zakresem moich możliwości przerobowych i dystansowych. Quote
Inez de Villaro Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Majga- poczekamy! Najważniejsze żeby z psem było lepiej! Jakby co - informuj! pozdrawiam Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Oczywiście, że tak będzie Inez. :loveu: Jeśli tylko dotrze do mnie cokolwiek o Carym, natychmiast wrzucę (fotki, info telefoniczne, mailowe). Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dostałam wczoraj wieczorem fotki Carego na kom. Nie wszystkie mam jeszcze ściągnięte, niektóre przyszły podwójnie. Wstawiam, co mam. Jeśli będzie coś ponad te, wstawione, dorzucę w sb. Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wczoraj na forum Rottki pojawiło się rozliczenie z wpłat na Carego - sierpień. Szczegóły poniżej. Magdalena R. - 50 Ewelina K. Człuchów - 5 Sylwia Ch. - 5 Aleksandra M. Międzyrzecze - 5 Iwona M. Legnica - 10 Małgorzata G. Warszawa - 20 Agnieszka Ż. Biskupiec - 10 Robert M. Jarocin - 20 Łukasz Cz. Koszalin - 10 Małgorzata T. Lubliniec - 30 Angelika W. Tychy - 30 Krystyna B. Papowo Torunskie - 100 Ewa K. Ruda Śl. - 50 Michał M. Łódź - 10 Anna K. - Łódź - 100 Przemysław Sz. Kamień Pom. - 15 Andrzej P. Koszalin - 20 Robert T. Szczecin - 20 Marcin L. Szczecin - 20 Anna P. Poznań - 30 Jolanta K. Tarnowskie Góry - 20 Paulina Daniel P. Czerwonak - 30 Marta S. Kłobuck - 10 Robert M. Poznań - 90 Agnieszka Sebastian M. - 10 Anna B. Wrocław - 10 Iwona S. Lublin - 15 Katarzyna Z. Warszawa - 20 Monika Sz. Elbląg - 20 Tomasz K. - 20 Agnieszka J. Białystok - 20 Danuta K. Słupsk - 25 Justyna M. Warszawa - 30 Agnieszka M. Gliwice - 30 Daliana Sz. Poznań - 5 Katarzyna P. - 50 Maciej B. Warszawa - 10 Martyna W. Gliwice - 15 Łukasz Irena A. - 10 Aldona K. Gostyń - 20 Izabela C. - 50 Justyna B. Szczecin - 20 Lucyna S. Siedliszcze - 100 Ewa W. Łódź - 50 Jolanta P. Szemud - 100 Maciej K. Orzesze - 10 Magdalena F. Boglewice - 25 Jurand L. - 10 Małgorzata K. - 10 Magdalena F. Bielawa - 50 Przemysław C. Justyna B. Szczytno - 15 Paulina Rz. Miastko - 5 Joanna K. Warszawa - 50 Marta K. Zduńska Wola - 5 Olga J. Dobrzyca - 10 Jagoda F. Połczyn Zdrój - 10 Razem : 1540,- Quote
Recommended Posts