Jump to content
Dogomania

Cary w potrzebie- JUŻ W NOWYM, STAŁYM SUPER DOMU U GOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Poproszę Panią Ewę, pilotującą sprawę Carego. Niech sama zdecyduje. Jednakże....Publikacja prasowa może przerodzić się w sensację typu rodzaj śledztwa dziennikarskiego, co to może walnąć rykoszetem w opiekuna Carego, jako jedynego świadka, a on niestety, nie wygra. Straci zdrowie, czas, pieniądze, a w tej chwili to ostatnie zwłaszcza, jest potrzebne Caremu.

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj trafiłam na historię Carego...To straszne:placz:Ta kobieta to jakiś potwór... a podziw dla obecnego opiekuna....:)Tyle serduszka daje pieskowi...W tym miesiącu już nie dam rady...bo wspomogłam parę zwierzątek, ale po następnej wypłacie postaram się przelać parę złotych na piesia...

Posted

majqa napisał(a):
A mnie, a mnie? Co nie zasłużyłam sobie? :roll: Też lubię!!!
Carusiu w górę chłopaku!!!

Podeśle ci 4 kilo Rambusia, będzie się tulił i buziaczki dawał w nieskończoność.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Podeśle ci 4 kilo Rambusia, będzie się tulił i buziaczki dawał w nieskończoność.

Akurat, obiecanki cacanki, a głupiemiu radość. Zatęskniłabyś się gdyby Ci zniknął za pierwszym zakrętem. Jakbym nie wiedziała.:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Akurat, obiecanki cacanki, a głupiemiu radość. Zatęskniłabyś się gdyby Ci zniknął za pierwszym zakrętem. Jakbym nie wiedziała.:evil_lol:

On by nie zniknął, jak tylko moment mnie nie widzi to tragedia grecka.

Posted

[quote name='Isadora7']Patrzlam w lustro i rysowalam :evil_lol:
Dobrze, że ktoś inny podniósł tę kwestię. :evil_lol: Nie wytrzymam, jak nie zapytam o...obwód biustu.:-o Nawet przy braku odpowiedzi napiszę
- SZACUNECZEK!!! :thumbs:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
No ja jestem juz taka prosta dziewczyna ze wsi ...co w głowie to na języku :)

To tak jak ja, pokazuje się jaka jestem. A nie tam makijaże, drenaże, balejaże...