Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='demi']napisz mi choć smsa, ze coś ważnego mam na dogo, to od razu zajrzę. Jutro porozmawiam ze swoją wetką i z prezesową. Myśle, że coś da sie wykombinować:) Jeśli to dalej aktualne, bo pobieżnie przejrzałam wątek.
[/QUOTE]

wielkie dzięki !!!!
z nadzieję czekam na wieści

może uda mi się trochę pieluszek załatwić, ale na 100% nie obiecuję

Posted

[quote name='Slomka22']Demi ja mam ale medium 2 - moga byc?[/QUOTE]
Odpowiem za Demi - 2 jak najbardziej mogą być bo świetnie nadają się na noc a normalnie Czucz dalej nosi Semi 1

• 2 weeks later...
Posted

nie ma problemu, przepraszam że z takim opóźnieniem, ja wiecznie ostatnio opóźniona jestem jakkolwiek to nie zabrzmi :D
a dzisiaj Czucz był u 16-18 latków, wszystkich wchodzących witał osobno :) potem wywalił się na plecy i jeszcze stękał żeby go głaskać jak już nie głaskano, królewicz

• 2 months later...
Posted (edited)

Trzymajcie kciuki za Czucza - ma obrzęk mózgu nie wiadomo czym spowodowany(na pewno nie jest to guz,wylew, uraz) - mamy 50% szans :placz::placz::placz:

Edited by nusia
Posted

dzisiaj wyniki dokładne tomografii, Czucz jest jak roślinka teraz, nie widzi, nie słyszy, ciężko mu się poruszać, po kroplówkach jest troszkę lepiej, wieczorem więcej info :(

Posted

[quote name='xmartix']dzisiaj wyniki dokładne tomografii, Czucz jest jak roślinka teraz, nie widzi, nie słyszy, ciężko mu się poruszać, po kroplówkach jest troszkę lepiej, wieczorem więcej info :([/QUOTE]
Niedobrze. To już przecież starszy pan...