Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no wiecie, jak się jest u władzy, to ma sie powody do zadowolenia ;-)

dokładnie tak !!!!!!!!!!!! ;)
Czuczek - pan i władca.... naszych serc!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

na wątek Czuczu trafiłam przez przypadek z strony tollerów. demi w 1 poście piszesz, że całe info wraz z RTG znajduje się na str.24, a ja nic nie widzę i nie mam czasu przestudiować całego wątku. Dajcie jakiś skrót jego zdrowia.

Posted

Na str. 24 było jak strona miała 10 postów.
Czuczek miał zwichnięcie z przemieszczeniem, chodzić nie będzie - to największy skrót. Nie trzyma też.... i ma na stałe pampersiaki.
No i od roku mieszka już u Nusi, czyli w swoim domku :) My tu zagladamy, bo nas ciągnie do rudzielca :)

Posted

Znalazłam.
Tak, jest ucisk. Wiesz, ja już super nie pamiętam, który to kręg i co tam się stało dokładnie, bo sprawa ma 3 lata, teraz ważne, że ma swój wózeczek, swoj domek i jest szczęśliwy :)

[quote name='Selenga']

powiększenie odcinka uszkodzonego

zdjęcie w oryginalnej wielkości jest pod adresem
http://www.egonet.pl/dogo/fotki/czucz-duze.jpg

E - guzik z tego, zdjęcie chyba wykasowane, ale w okolicy strony 10 obecnej jest właśnie opis co tam w Czuczku siedzi.

Posted

Ostatnio nie mam dostępu do internetu więc nie mogę na bierząco pisać co się u Czuczka dzieje i nowych fotek narazie też nie będzie:-(. Czuczki czuje się dobrze choć ostatnio zrobił tygodniowy strajk głodowy z powodu mojego pobytu w szpitalu. Po tej traumatycznej rozłące Czucz stwierdził najwyraźniej że teraz mamusi MUSI podwójnie pilnować co by mu nie znikała i drze morde na wszystko i na wszystkich:angryy: za to brzuszek wrócił do normy i znowu zaczyna wylewać się znad pieluszki:lol:

Posted

[quote name='mmd']Na str. 24 było jak strona miała 10 postów.
Czuczek miał zwichnięcie z przemieszczeniem, chodzić nie będzie - to największy skrót. Nie trzyma też.... i ma na stałe pampersiaki.
No i od roku mieszka już u Nusi, czyli w swoim domku :) My tu zagladamy, bo nas ciągnie do rudzielca :)[/QUOTE]

oj, ciągnie! :)

trzeba by tytuł wątku zaktualizować - my wiemy, ale ktoś może zarzucić brak aktualizacji

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czuczek czuje się bardzo dobrze. Ostatnio bardzo polubił wieczorne spacery i "głośno" się ich domaga np o 22 lub 23:diabloti: To normalnie jest taki szantaż "bież mnie albo będę darł mordę jak opętany:angryy: Zobaczymy jaki będzie cwany zimą:diabloti: Pierwszy raz mam tak upartego i "foszastego" psa, jak ktoś zobaczy kiedyś rudego osła to na pewno będzie Czucz:evil_lol: a przy tym jest tak kochany że nawet nie potrafię się na niego gniewać.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Kochane, wierne psisko :)

Jak bardzo przekonałam się wczoraj gdy pojechaliśmy w odwiedziny do Demi, Czucz jak tylko wysiedliśmy z autobusu od razu zorientował się gdzie jest pomimo tego, że nie był tam ponad rok. W domu u Asi czuł się jakby nadal tam mieszkał.

Posted

Serdecznie dziękuję za pozdrowienia:lol:, może zobaczymy się w niedzielę na Rynku.
Moja banda ma od poniedziałku 2-tygodniową koleżankę, Czucz jest śmiertelnie obrażony, kot tylko chodzi i syczy, całe szczęście że chociaż Milka jest troszkę bardziej gościnna dla niej:shake:

Posted

ja tez zagladam to tej mordeczki uhahanej wiecznie :D
A poza tym mam pytanko Wroclawianki; poleccie mi dobrego weta do zdiagnozowanie problemow skórnych (prawdopodobnie na tle hormonalnym) u doroslego psiaka.

Posted

kizimizi napisał(a):
ja tez zagladam to tej mordeczki uhahanej wiecznie :D
A poza tym mam pytanko Wroclawianki; poleccie mi dobrego weta do zdiagnozowanie problemow skórnych (prawdopodobnie na tle hormonalnym) u doroslego psiaka.

Dr Popiel jest psim dermatologiem, podobno dobrym ;)