Korenia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='kizimizi']masz jakies namiary? Nie wiem czy to chodzi o skore typowo czy wlasnie o zaburzenia hormonalne. Zreszta zapraszam na watek: http://www.dogomania.pl/threads/187428-szukam-diagnostyka-we-WRO.-Prarawdopodobnie-problemy-hormonalne?p=14869081#post14869081 Z tego co wiem to przyjmuje na UP (uniwersytecie przyrodniczym), ale najlepiej pytac Ulv, bo ona wszerz i wzdłuż obeznana z psimi wetami ;) Quote
kizimizi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Korenia napisał(a):Z tego co wiem to przyjmuje na UP (uniwersytecie przyrodniczym), ale najlepiej pytac Ulv, bo ona wszerz i wzdłuż obeznana z psimi wetami ;) no wlasnie, ze ja zapomnialam! Wale do niej Quote
nusia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zdjęcia Czucza z wczorajszego spaceru no daj tą piłkę:lol: a to zdjęcia Tośki obecnego, największego wroga Czuczka:evil_lol: Quote
Kocurek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kurcze-taki wrog to faktycznie zagrozenie....:) Quote
mmd Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ładny ten wróg :) A Czuczkowi wyraźnie się przytyło ;) Quote
sleepingbyday Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 zagrożenie, a jakże i to z tych największych - konkurencja do bycia w centrum uwagi :-) Quote
demi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 nusia napisał(a):Zdjęcia Czucza z wczorajszego spaceru no daj tą piłkę:lol: a to zdjęcia Tośki obecnego, największego wroga Czuczka:evil_lol: Rośnie jak na drożdzach:) Niusia jak masz zdjecia wyślij mi prosze na maila tej białej glizdeczki. Quote
xmartix Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 raz na 'ruski rok" :D Nusia a te maleństwo to ja ogłoszę, ile ona ma? Quote
EVA2406 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 To Czuczek z takimi też wojuje :crazyeye: Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Z takimi przede wszystkim :) Bo to ogon gryzie i tak dalej. Demi mówiła, że jak miała na DT małą Cookie to smark obgryzała Czuczkowi ogon, on nie czuł i dopiero jak zobaczył to dostawał piany :D Quote
EVA2406 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Biedny Czuczek, musi się bronić przed tym szczylstwem :evil_lol: Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Biedny :) Szczeniaki to najgorsza plaga :evil_lol: Quote
nusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Tośka ma ok 4 tygodni, gryzie wszystko i wszystkich a je za trzech. Z tymi ogłoszeniami to bardzo chętnie z tym, że do oddania byłaby po pierwszych szczepieniach, czyli za ok miesiąc, zdjęcia wysłałam Asi na @. to tyle o "białej glizdeczce", która notabene rudzieje:evil_lol: Tośka nie męczy Czuczka bo mając na uwadze przestrogi Demi staram się ich kontakty ograniczyć do minimum coby Czucz się nie stresował a i glizda przeżyła do adopcji. Mój rudzielec ostatnio uwielbia ganiać za piłką i na sobotnim spacerze tak się rozpędził, że zarył pyszczkiem w chodnik i przekoziołkował razem z wózkiem. Wyglądało strasznie i strachu mi napędził co niemiara, natomiast on się specjalnie nie przejął i po wszystkim dalej czekał na rzucanie piłki:diabloti: Czasami gdy patrzę jak Czucz uwielbia się bawić to strasznie mi przykro, że nie może chodzić:placz: już "pal to licho" te pieluchy ale te cholerne ograniczenia:placz: Quote
nusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 mmd napisał(a):A Czuczkowi wyraźnie się przytyło ;) Nie przytyło tylko lekko zaokrągliło:eviltong: Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mój osobisty pies tez lata za piłką jak głupi. Kiedyś nie wyrobił się i zarył brodą w mur. Kwiknął i za moment przypędził z piłeczką. Dopiero później zobaczyłam, że ma rozwalone, bo nieźle przygrzmocił. A ostatnio dwa tygodnie miał "limo", bo mu 3 razy większa koleżanka podbiła oczko w zabawie. Ale co tam, no risk, no fun :diabloti: Czuczek jest super, z wózeczkiem czy bez. To moja pierwsza miłość na dogo :) Quote
demi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 nusia napisał(a):Nie przytyło tylko lekko zaokrągliło:eviltong: taaa, lekko:P No czasem mnie olśni i sie pojawię. Ale jak ktoś mnie bardzo potrzebuje, to mnie wszędzie znajdzie;) Quote
mari23 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='demi']taaa, lekko:P No czasem mnie olśni i sie pojawię. Ale jak ktoś mnie bardzo potrzebuje, to mnie wszędzie znajdzie;)[/QUOTE] ja Cię potrzebuję! napisałam PW a Czuczek to także moja wielka miłość i słabość "od pierwszego wejrzenia", mam w domu kopię, tylko na 4 łapkach, za to z padaczką Quote
mmd Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Czuczek ma 4 łapki! I jeszcze dodatkowo kółka :) Quote
mari23 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='mmd']Czuczek ma 4 łapki! I jeszcze dodatkowo kółka :)[/QUOTE] tak, to prawda, przepraszam,Czuczku! ;) Quote
nusia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Czucz był w zeszłym tygodniu w przedszkolu i był przeszczęśliwy. On uwielbia takie wycieczki a jeszcze jak dostał prezenty to mógłby stamtąd nie wychodzić:lol: Ja myślałam że moje psisko będzie zmęczone kilkugodzinną wyprawą a on z chęcią poleciałby jeszcze pobiegać za piłką :crazyeye: Jak tylko będę miała zdjęcia to wstawię. Od wczoraj humorek Czuczka zdecydowanie się poprawił bo Tośka poszła do nowego domku, za to ja poryczałam się jak bóbr:oops: Wstawiam zdjęcie z hepeningu zerwijmy łańcuchy Quote
kizimizi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='EVA2406']Biedny Czuczek, musi się bronić przed tym szczylstwem :evil_lol:[/QUOTE] eh nikt juz poszanowania dla starszych nie ma w tym kraju ... ;) Quote
demi Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='mari23']tak, to prawda, przepraszam,Czuczku! ;)[/QUOTE] napisz mi choć smsa, ze coś ważnego mam na dogo, to od razu zajrzę. Jutro porozmawiam ze swoją wetką i z prezesową. Myśle, że coś da sie wykombinować:) Jeśli to dalej aktualne, bo pobieżnie przejrzałam wątek. Czy ktoś nie chciał by Czuczusiowi z prezentować pieluszek?:roll: Quote
mmd Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja mu kupowałam S, ale teraz ten bęben sporawy więc nie wiadomo... Chętnie bym pomogła, ale teraz jestem spłukana :( Quote
Recommended Posts