Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']masz jakies namiary?
Nie wiem czy to chodzi o skore typowo czy wlasnie o zaburzenia hormonalne. Zreszta zapraszam na watek:
http://www.dogomania.pl/threads/187428-szukam-diagnostyka-we-WRO.-Prarawdopodobnie-problemy-hormonalne?p=14869081#post14869081

Z tego co wiem to przyjmuje na UP (uniwersytecie przyrodniczym), ale najlepiej pytac Ulv, bo ona wszerz i wzdłuż obeznana z psimi wetami ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Z tego co wiem to przyjmuje na UP (uniwersytecie przyrodniczym), ale najlepiej pytac Ulv, bo ona wszerz i wzdłuż obeznana z psimi wetami ;)

no wlasnie, ze ja zapomnialam!
Wale do niej

Posted

nusia napisał(a):
Zdjęcia Czucza z wczorajszego spaceru

no daj tą piłkę:lol:

a to zdjęcia Tośki obecnego, największego wroga Czuczka:evil_lol:

Rośnie jak na drożdzach:) Niusia jak masz zdjecia wyślij mi prosze na maila tej białej glizdeczki.

Posted

Z takimi przede wszystkim :)
Bo to ogon gryzie i tak dalej.

Demi mówiła, że jak miała na DT małą Cookie to smark obgryzała Czuczkowi ogon, on nie czuł i dopiero jak zobaczył to dostawał piany :D

Posted

Tośka ma ok 4 tygodni, gryzie wszystko i wszystkich a je za trzech. Z tymi ogłoszeniami to bardzo chętnie z tym, że do oddania byłaby po pierwszych szczepieniach, czyli za ok miesiąc, zdjęcia wysłałam Asi na @. to tyle o "białej glizdeczce", która notabene rudzieje:evil_lol:
Tośka nie męczy Czuczka bo mając na uwadze przestrogi Demi staram się ich kontakty ograniczyć do minimum coby Czucz się nie stresował a i glizda przeżyła do adopcji. Mój rudzielec ostatnio uwielbia ganiać za piłką i na sobotnim spacerze tak się rozpędził, że zarył pyszczkiem w chodnik i przekoziołkował razem z wózkiem. Wyglądało strasznie i strachu mi napędził co niemiara, natomiast on się specjalnie nie przejął i po wszystkim dalej czekał na rzucanie piłki:diabloti: Czasami gdy patrzę jak Czucz uwielbia się bawić to strasznie mi przykro, że nie może chodzić:placz: już "pal to licho" te pieluchy ale te cholerne ograniczenia:placz:

Posted

Mój osobisty pies tez lata za piłką jak głupi. Kiedyś nie wyrobił się i zarył brodą w mur. Kwiknął i za moment przypędził z piłeczką. Dopiero później zobaczyłam, że ma rozwalone, bo nieźle przygrzmocił.
A ostatnio dwa tygodnie miał "limo", bo mu 3 razy większa koleżanka podbiła oczko w zabawie. Ale co tam, no risk, no fun :diabloti:

Czuczek jest super, z wózeczkiem czy bez. To moja pierwsza miłość na dogo :)

Posted

nusia napisał(a):
Nie przytyło tylko lekko zaokrągliło:eviltong:

taaa, lekko:P

No czasem mnie olśni i sie pojawię. Ale jak ktoś mnie bardzo potrzebuje, to mnie wszędzie znajdzie;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='demi']taaa, lekko:P

No czasem mnie olśni i sie pojawię. Ale jak ktoś mnie bardzo potrzebuje, to mnie wszędzie znajdzie;)[/QUOTE]

ja Cię potrzebuję! napisałam PW

a Czuczek to także moja wielka miłość i słabość "od pierwszego wejrzenia", mam w domu kopię, tylko na 4 łapkach, za to z padaczką

Posted

Czucz był w zeszłym tygodniu w przedszkolu i był przeszczęśliwy. On uwielbia takie wycieczki a jeszcze jak dostał prezenty to mógłby stamtąd nie wychodzić:lol: Ja myślałam że moje psisko będzie zmęczone kilkugodzinną wyprawą a on z chęcią poleciałby jeszcze pobiegać za piłką :crazyeye: Jak tylko będę miała zdjęcia to wstawię.
Od wczoraj humorek Czuczka zdecydowanie się poprawił bo Tośka poszła do nowego domku, za to ja poryczałam się jak bóbr:oops:
Wstawiam zdjęcie z hepeningu zerwijmy łańcuchy

Posted

[quote name='mari23']tak, to prawda, przepraszam,Czuczku! ;)[/QUOTE]
napisz mi choć smsa, ze coś ważnego mam na dogo, to od razu zajrzę. Jutro porozmawiam ze swoją wetką i z prezesową. Myśle, że coś da sie wykombinować:) Jeśli to dalej aktualne, bo pobieżnie przejrzałam wątek.

Czy ktoś nie chciał by Czuczusiowi z prezentować pieluszek?:roll: