demi Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='zachary']Oj, pocieszny ten pingu:evil_lol:, a ten łepek w niebieskim ręczniku, cudny![/quote] a to Czucz majster sztyk :evil_lol: tak fajniusio wygladał :evil_lol: za to wczoraj był na bardzo długim spacerku, także ostatnio ma chłopaczyna szczęście :evil_lol: Quote
demi Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a czy takiego Czuczka już pokazywałam ???? To jest dopiero model :evil_lol: [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/11937308/381/other/std/0d548848cd.jpeg[/IMG] mamy odesłać cioteczce, która nam je zrobiła - bo mamy dwa takie cud ubranka, ale tak trudno jest mi się z nimi rozstać, ze chyba sama je przerobie :cool3: Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='demi'][CENTER][B]Czuczek wygląda jak PINGWINEK :evil_lol:[/B][/CENTER] [/quote] nieee, jak genowefa pigwa :diabloti: Quote
strup Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czuczuś ale ty czyściutki, i jak zwykle piękny. :razz: Pozdrawiam Kinga. ;) Quote
zachary Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czucz i ubranko:evil_lol:!Ale go rozpieszczasz:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 przerywamy nadawanie watku, żeby podac komunikat specjalny: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/murzyn-zrobil-swoje-134833/[/URL] Quote
demi Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='zachary']Czucz i ubranko:evil_lol:!Ale go rozpieszczasz:eviltong:[/quote] nie rozpieszczam, tylko se życie ułatwiam :evil_lol: ubranko po to, zeby mu z tyłka nie spadała wiecznie pieluszka :lol: bo pozapadał mu sie tyłeczek okropnie, takze ześlizguje się wiecznie i wszystko ciagle osiurane :shake: Quote
demi Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Kocurek']Czuczek-elegant:loveu:[/quote] a no elegant jak trzeba :evil_lol: Quote
zachary Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Demi, rozpieszczasz, to znaczy dbasz o Czuczka :loveu:w sposób najwspanialszy na świecie:loveu:. Quote
miki-ostrowiec Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Czuczek to przesympatyczny psiak:loveu:Ile on przeszed....:shake:OJ OJ szkoda mi bardzo jest tych bezbronnych czworonogów:-( Quote
xmartix Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 a jaki dziamgacz ten Czuczek niemiłosierny że hoho:diabloti: Quote
Kocurek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czuczek musi sobie czasem pojazgotac i pokazac Demi kto tu rzadzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
demi Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Kocurek']Czuczek musi sobie czasem pojazgotac i pokazac Demi kto tu rzadzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:[/quote] szkoda, tylko, że zadne ze stadka mojego kochanego, że to jednak ja tu rządzę :razz::roll: Quote
togaa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 demi, pewnie odpwiedż jest na wątku, ale nie trafiłam.. Napisz proszę, jak koo i siuu u Czuczka..? Jak sie to ma do okresu powypadkowego? Sa postępy w trzymaniu? Ile pieluch dziennie zużywasz? Interesuje mnie to z uwagi na rokowania Lolka z mojego podpisu...? Quote
demi Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='togaa']demi, pewnie odpwiedż jest na wątku, ale nie trafiłam.. Napisz proszę, jak koo i siuu u Czuczka..? Jak sie to ma do okresu powypadkowego? Sa postępy w trzymaniu? Ile pieluch dziennie zużywasz? Interesuje mnie to z uwagi na rokowania Lolka z mojego podpisu...?[/quote] Czuczek sam robi kupkę i siusiu ;) wszystko z niego leci kiedy chce :oops: ale nie ma z tym problemów na szczęście, biegunki BARDZO rzadko nam sie zdarzają, także jest ok;) Jest u od lipca tamtego roku i nie ma żadnych postępów i nie bedzie. Został porażony i tak bedzie żyć do końca życia. Choć przyznam się szczerze, że np przez całą noc trzyma siuśki, z tym że jak wstanie i sie zacznie cieszyć do mnie, to odrazu się z niego leje. Ale bez pieluszki ani rusz. Pieluch dziennie używam od 4 do 10, zależy np. od tego czy jestem w domu, czy narobi kupke:diabloti: bo nikt tego zapachu nie zdzierży:evil_lol: od tego czy nie lata po chałupie jak wariat i mu sie pieluszka nie zsunie. Bo się zrobił Majster jak Pudzian:evil_lol: klata wielka, a dupcia sie zapadła i mu się zsówa pieluszka:oops:i robi "drogi" także myje podłogi prawie codziennie :shake: Quote
togaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 demi, nie chcę sie wymądrzać ale bubu wymysliła sposób podwiązywania pieluszki do szelek na grzbiecie i na brzuszku i pieluchy sie nie zsuwają.. I świetnie zdaje to egzamin... Ja uzywam do tego gumki od majtek.Robie w pieluszkach dziurki , przewlekam gumke czy sznurówkę i podwiązuje do szelek.Ta gumka idzie prawie przez całe plecki , ale Lolkowi to nie przeszkadza... Na brzuszku jest krótsza... Tylko nie wszystkie pieluchy maja odpowiednio mocny margines w którym taka dziurkę /robie ja szpicem nożyczek/ można zrobić..W niektórych sie to przerywa... Quote
demi Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='togaa']demi, nie chcę sie wymądrzać ale bubu wymysliła sposób podwiązywania pieluszki do szelek na grzbiecie i na brzuszku i pieluchy sie nie zsuwają.. I świetnie zdaje to egzamin... Ja uzywam do tego gumki od majtek.Robie w pieluszkach dziurki , przewlekam gumke czy sznurówkę i podwiązuje do szelek.Ta gumka idzie prawie przez całe plecki , ale Lolkowi to nie przeszkadza... Na brzuszku jest krótsza... Tylko nie wszystkie pieluchy maja odpowiednio mocny margines w którym taka dziurkę /robie ja szpicem nożyczek/ można zrobić..W niektórych sie to przerywa...[/quote] Powiem Ci kochana, że bardzo dobry pomysł :loveu: od prawie roku, od kąd mam Czuczmajstra planuje kupić mu szeleczki, ale coś do sklepu nie możemy sie wybrać, a na oko nie chce wybierać, bo sie okaże że mam zeza i dopiero będzie:eviltong: W ubiegłą nd robiliśmy akcje adopcyjną w KAKADU na Granicznej, zobaczcie na Czuczka:evil_lol: Jacyś ludzie wybierali zabawkę dla swojego pieska, i jak coś tylko zapiszczało to Majster leciał i patrzył ludziom na ręce bo "co to piszczy?":evil_lol: i za jakiś czas podchodzi do nas Pani i mówi: "ten piesek wybrał sobie tą zabawkę to mu kupiłam" i Czuczko dostał smoka:evil_lol: ale takiej radochy z zabawki to nie miał chyba nigdy;) Cały dzień warczał na zabawkę, memlał ją w zębach, pilnował, nosił, i piszczał niemiłosiernie:evil_lol: [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/1665/dsc06773.jpg[/IMG] [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/6393/czucz1.jpg[/IMG] a tu z koleżanką Kasią: [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/7648/czucz2.jpg[/IMG] Ale co to się dzieje? Czuczko zobaczył myszoskoczka :evil_lol: też spedził troche czasu wpatrując się w myszaka, myślał, że może wyjdzie do niego wkoncu z tego akwarium:evil_lol: [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/8616/dsc06791o.jpg[/IMG] i były jezcze z nami nasze maluchy z interwencji: Karmel- ma już DS:loveu: [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4041/karmel.jpg[/IMG] i maluszki- jasna jest u mnie, czekoladkowy u kolegi [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4679/maluchy.jpg[/IMG] Była jeszcze Czaja i Maja, ale zdjęć ich nie mam:roll: Quote
demi Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 a czy ktoś te maluchy widzi w tych pieleszach :loveu::razz: Quote
demi Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Poker']Ja, ja widzę ,:evil_lol: A Czuczek śliczny chłopak , fajna pani,że mu zabawkę kupiła.[/quote] a wyobraźcie sobie, ze ta zabawka to 16zł kosztowała :crazyeye: i jeszcze powiedziała, że Czucz to ona, bo taki piękny:loveu: Bardzo fajna Pani;) a Czuczko wiadomo do wszystkich latał i sie miział, chyba że ja mu uciekałam to gonił za mną:evil_lol: Quote
Poker Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja, ja widzę ,:evil_lol: A Czuczek śliczny chłopak , fajna pani,że mu zabawkę kupiła. Quote
gosikf & dogs Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 HA HA HA! Ale psiaki przyatakowały sklep. Zdjęcie w legowiskach jest mega! Quote
mysza 1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Uroczy ten Czuczyk:loveu:, a szczeniorki w legowiskach- :eviltong: Quote
mmd Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dzień dobry Czuczku Zaglądam do Ciebie już od sierpnia, kochany Postanowiłam się ujawnić To mój pierwszy post na dogo Quote
Poker Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bardzo się cieszymy,że wyszłaś z podziemia. WITAMY na wątku Czuczka :evil_lol: Quote
Recommended Posts